|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pomogło mi to - niestety niewiele, bo jestem troche walnięta w sprawach grobowców -
Mogłabym prosić o informacje takie jak: - Poziom piętra- Co znajduje się obok komnaty, co mi baardzo pomoże - Komnata wielkości - Jeśli można to screen. Już dziekuję za pomoc, i wiem, że dużo wymagam ![]()
mod eidt: nieregulaminowa sygna. Ostatnio edytowane przez Nunczaki Orientu : 18.01.2010 - 08:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jest na poziomie -2, (tym ostatnim) a przed tą komantą znajduje się duży, labirynt z żywopłotu, który raczej trudno przegapić. Komnata jest dość duża, jest tam kilka stosów antycznych monet i kilka skrzyń na skarby. Do tej komnaty prowadzą jedyne w tym labiryncie dwuskrzydłówo drzwi, otwiera się je przesuwając posąg który stoje gdzieś obok.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mam problem, wystąpiła jakiś błąd w misji bo przeszłam ją do końca ale toporek na ścianie się nie pojawił i skróty do wyjścia też nie, z tego co czytałam to taki błąd się zdarza, czy jeśli skasuję tę misję i zacznę ja jeszcze raz to będzie to prawidłowo działać ?? pomóżcie
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Kupowalas topor za pomoca kodu buydebug?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
A jeśli już to co?
Znika ze ściany?
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
kodu wolałabym nie używać
a topór po prostu się nie pojawia w miejscu gdzie powinien się pojawić, jest melodyjka, światełka i koniec, nic więcej się nie dzieje, cały czas w misji mam szukaj topora |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Echh, ja mam za pomocą kodu
![]() ![]() A ja mam pytanie, co do misji w Smoczej Jaskini w Shang Simla. Co ja tam mam do kaczki znaleźć :/ EDIT: Zagadka Chin zrobiona (Uff) Tylko problem. Mam jeszcze misję z Chin, by znaleźć w Charteu De Landgraab, w tajemniczej komacie klucz jakiegoś gostka, co go Landgraab nie lubił. Z opisu wynika, że komnata jest pod ziemią. Jeśli ktoś ma informacje niech mi udzieli, gdzie ten klucz leży. Chcę tą misję zrobić. Jak ją anuluję to mi ,,Chiny z zaadu nogi wyrwą ![]()
mod eidt: nieregulaminowa sygna. Ostatnio edytowane przez Nunczaki Orientu : 19.01.2010 - 20:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam problem w zadaniu w Egipcie. Mam dac shorme typowi z targu w zamian za informacje. Znam przepis i juz ja zrobilam tylko nie umiem mu jej dac. Czy mam ja miec w plecaku? jak ja tam umiescic?
Pozdrawiam M32 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|