![]() |
#261 |
Reputacja: 10
|
![]()
to dokladnie identycznie jak i u mnie, niestety nie znalazlam jeszcze rozwiazania.. daj znac jak cos wymyslisz.. ja zauwazylam ze w oliku tekstowym po nieprawidlowym zamknieciu gry pisze ze brak dasmx86dll.dll, ale czy ja wiem czy to jest przyczyna? przeciez nie usunelam tego nagle nie usunelam, a w dodatku byl ten plik w system32 bo sprawdzalam, dorzucilam jeszcze raz ponownie i i tak nie pomoglo.. tak ze nie wiem co teraz. jak cos wymyslisz to pisz
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
|
![]()
Parę dni temu pobrałam najnowszą aktualizację 1.55. Wszystko działało dobrze. W czwartek pobrałam "Rajską wyspę". Zainstalowałam i niby ok, ale nie mogłam włączyć nowego otoczenia. Po załadowaniu prawie do końca, ekran ładowania się zaciemniał i gra się wyłączała lub musiałam resetować komputer. Spróbowałam przeprowadzić rodzinę do nowej okolicy - udało się, ale już zmienić dom czy działkę... Znowu zaciemniony ekran i pupa.
Wyrzuciłam całą grę i zreinstalowałam. Pobrałam aktualizację 1.54 (z tego samego źródła co wcześniejsze dodatki + najnowszy - zawsze wszystko działało) i od nowa wszystko instalowałam. Ani rodzin, ani żadnych modów. I wraz to samo. Żeby było śmieszniej, to nie tylko Isla Paradiso się wyłączało, ale też inne miasta, nawet Sunset Valley. Ponownie wyrzuciłam wszystko i od nowa zainstalowałam, z nową aktualizacją, ale już bez "Rajskiej Wyspy". I co? Znowu musiałam instalować wszystko od nowa z przedostatnią aktualizacją (1.50). I nie wiem czego to wina. Nie mam pojęcia czy to u mnie coś nie halo, czy wadliwe pliki brałam (chociaż z zaufanych źródeł - zawsze wszystko działało) i czy mam czekać w takim wypadku na nową aktualizację i na razie darować sobie dodatek, na który sobie smaczku narobiłam... -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
|
![]()
Po ostatniej reinstalacji z aktualizacją 1.50 (reszta historii opisana jest w dziale "Rajska wyspa"), na której zawsze wszystko działało okazało się, że nie da się włączyć gry. Wyskakuje "nieudana inicjalizacja". Wyrzuciłam wszystko co miałam z simsami i nie wiem czy walczyć dalej, czy sobie darować i poczekać na kolejną aktualizację.
I nie piszcie, że kolejność instalacji jest istotna (jak to lubi większość powtarzać), bo nigdy nie instalowałam po kolei i działało. Poza tym Po Zmroku mogę tylko na samym końcu instalować, bo wcześniej nie daje rady. Miałam podstawę, Po Zmroku, Wymarzone Podróże, Zwierzaki, 4 Pory Roku, Nie z Tego Świata, Studenckie Życie i Rajską Wyspę, której jeszcze długo instalować nie będę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
|
![]()
Devilek, może to coś pomoże: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=178
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
|
![]()
No właśnie nie pomogło ;( Zainstalowałam od nowa z najnowszą aktualizacją, żadnych plików wymienionych w powyższym linku nie miałam, a i tak zawiesiło się na ładowaniu miasta. Ani 1.55 ani 1.50 nie chce działać ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
|
![]()
Mody i dodatki z neta posiadasz? Jak tak, to uruchom grę bez nich. Podobnie ma się z dodatkami ze Store. Spróbuj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
|
![]()
Cały czas bez jakichkolwiek dodatków i modów jadę i nic. I za każdym razem instaluję Simy od początku, pełna reinstalka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Reputacja: 12
|
![]()
Devilek...
A spróbuj z DCCache WSZYYYSTKIEE pliki usunąć.. Ja usunąłem, gra mi płynniej chodziła... Może jakoś Tobie to pomoże? Jeszcze coś... Zainstaluj 3booter. Poszukaj na googlu. On często rozwiązuje takie poroblemy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
|
![]()
Ok, jak za jakiś czas znowu będę to instalować, to zastosuję. Póki co nie mogę nawet myśleć o kolejnej instalacji tego wszystkiego xP
Maqrƴǁ, i nic Ci się w grze nie popsuło? Bo wiadomo - Simsy lubią padać z byle powodu... Ostatnio edytowane przez Devilek : 03.07.2013 - 10:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Reputacja: 12
|
![]()
Poczytaj o tym dokładniej w necie.
Ja osobiście nie pamiętam, jednak znam osoby,którym to pomogło. Jednak, każdy komputer odbiera nowe dodatki/aplikacje inaczej ![]() Warto spróbować, pozdrawiam. :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|