Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Simy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.03.2012, 19:23   #261
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Made by rudzielec

Och, dziękuję Ci ;** Jest cudowna. Po prostu nic dodać, nic ująć

Simka też niezła. Ma bardzo ładne oczy i usta. No i włosy 333

Ocena: nieskończoność/10
Miałem już skończyć z dawaniem nieskończoności, ale postawiłaś mnie pod ścianą xDD
Mroczny Pan Skromności jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.03.2012, 19:55   #262
Filleable

Reputacja: 10

Jak dla mnie ma trochę za nisko kąciki ust, ale widzę to u większości simów na tym forum, więc to ja jakieś dziwna jestem xD. Nie podobają mi się za to brwi, po prostu nie w moim guście, jest ich "za mało" . Poza tym jest świetna.
Filleable jest offline  
stare 22.03.2012, 19:55   #263
Spectrum
Guest

Ostatnia simka wyszła ci niesamowicie! Normalnie szczęka mi opadła. Prezentacja też jest świetna.

Oczywiście: 10/10 .

stare 23.03.2012, 10:42   #264
Libby
Administrator

Reputacja: 15

Skąd ja znam tę simkę? Dobra, simki nie znam, ale znam "pierwowzór". Świetnie wyszła . Najbardziej mi się podoba na trzeciej focie . Z oddalenia lepiej wygląda, bo z bliska to tak jakby jej połowy brwi brakowało . Motor mi się nijak nie podoba - paskudztwo .
stare 25.03.2012, 17:40   #265
Rosemarie

ONA JEST CUDNA! Boże, przez Ciebie tęsknię za graniem w dwójkę... Chyba się przerzucę na 2. Prezentacja świetna, simka ma takie kocie spojrzenie, no i ta skóra. Mrr.
10/10
stare 25.03.2012, 17:56   #266
Avis

Brwi mi się nie podobają. Koniec zastrzeżeń
Super simka, ma takie fajne spojrzenie... oczy są śliczne. Generalnie oprócz tych brwi to idealna. 10/10
Ten wehikuł za simką jest przerażający.
stare 25.03.2012, 22:34   #267
Kethael

Nie podoba mi się ubiór (o zgrozo ), poza tym simka ma za dużo tego... błyszczyka. Wygląda, jakby dobie pół opakowania wylała na usta.
No, ale oczy... perfect
Mogłaby mieć też bardziej wyraziste brwi.

Poza tym nie ma zastrzeżeń.
stare 29.03.2012, 12:43   #268
Wiki_023

6/10
Ponieważ mam kilka błędów zabardzo wzniesione kąciki ust ma za jasną karnacje i włosy jak do dziecka
stare 10.04.2012, 17:39   #269
Silver

Sklerozę mam i zapominam o takich fajnych tematach
Nadrobię trochę starty i zacznę od końca oceniać

-Na początku może skomentuję najnowszą Simkę. Pierwsza reakcja----. co to za motor? xD Aissa jest zjawiskowa. Ma niecodzienną urodę. Kobieta z pazurem 10/10
-Rabdos jest straszny. W sensie, że się go boję. Nie wiem czy przeżyłabym gdybym spotkała go na mieście. Zawała na miejscu
-Bezimienna Simka dedykowana Gold Chocolate jest prześliczna nic dodać nic ująć. I do tego ta sceneria ^^
-Ta rudowłosa i piegowata nie przypadła mi do gustu. Jakiś ma dziwny wyraz twarzy a piegi na całym ciele to chyba nie najlepszy pomysł.
-Chris i Marco...czy muszę się rozpisywać?
-Keter w FS wydaje mi się dużo ładniejsza. Tutaj dopiero zauważyłam, że ma dziwny nos ale genialne usta rekompensują wszystko
-Frio jest nawet przystojny. Chociaż sama nie wiem co o nim myśleć. Za to prezentacja jest genialna.
-Bezimienny sim mi się nie podoba. Jakiś taki lalusiowaty i w ogóle nie w moim typie
-Kasumi ładnie wygląda na pierwszym zdjęciu ale już na kolejnym traci swój urok. Jedank jest bardzo ładna i wyróżnia się swoją delikatną urodą.
-Violet jest bardzo delikatna. Tylko skin wydaje mi się za ciemny.
-Te dwie Simki są ciekawe ale jakoś specjalnie nie wyróżniają się z tłumu. Bardziej spodobała mi się ta w ciemnych włosach, chociaż ruda ma śliczne oczy ^^
-Sunsum jest nieziemska i ma super strój a szczególnie buty
-Istar jest taka anielska. Aż emanuje od niej ciepło i dobro. Swoją drogą musiałaś się nieźle namęczyć przy prezentacji
-Simka, która miała trafić do konkursu jest..dziwna. Nie podoba mi się Ma dziwny kształt twarzy i nieciekawą fryzurę.
-Emanuelka...taaa nigdy jej nie lubiłam jeśli chodzi o charakter jednak ma ładną urodę. Jest taka...zła. Od razu widać, że ma coś na sumieniu.
-I znów Bezimienna... Ta co ci w niej coś nie pasi. Faktycznie nie pasi wygląda jakoś staro. Sama nie wiem czego to wina. Może to przez ten skin.
-Simka z 9 strony jest ładna. Ma fajną fryzurę ale nos ci trochę nie wyszedł. Jakby był złamany.
-Emanuelle po raz drugi ładna. Ma fajne oczka i kształt ust. Jedyne co mi nie pasuje to szminka.
-Colin x2 Amen
-Beyoncé ma dziwny nos. Ale muszę przyznać, że nawet podobna ci wyszła xD Tylko ma jakąś rozmytą twarz. Chyba wina zdjęcia czy grafiki.
-Lilith piękna jak wszystkie twoje demony
-Simka z 2 strony mnie urzekła ^^ na ostatnim zdjęciu przypomina mi moją znajomą choć nie jest murzynką. Wyróżnia się na tle twoich Simów. Podoba mi się. Ma piękne oczy.
-Akasha jest ładnie przedstawiona. Ma tylko dziwny kształt ust. Co do reszty nie mam zastrzeżeń.

Ufff...skończyłam Przepraszam za powtórzenia. Nie chce mi się już sprawdzać. Twórz dalej
Silver jest offline  
stare 10.04.2012, 17:52   #270
neville

czyżby Aissa to była aluzja do Gai Zhou rudzielcu?
bardzo mi się podoba a przedstawienie wyszło idealnie do jej charakteru
neville jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania