![]() |
#261 |
Reputacja: 14
|
![]()
Och, dziękuję Ci ;** Jest cudowna. Po prostu nic dodać, nic ująć
![]() Simka też niezła. Ma bardzo ładne oczy i usta. No i włosy ![]() Ocena: nieskończoność/10 ![]() Miałem już skończyć z dawaniem nieskończoności, ale postawiłaś mnie pod ścianą xDD |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak dla mnie ma trochę za nisko kąciki ust, ale widzę to u większości simów na tym forum, więc to ja jakieś dziwna jestem xD. Nie podobają mi się za to brwi, po prostu nie w moim guście, jest ich "za mało"
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
![]()
Ostatnia simka wyszła ci niesamowicie! Normalnie szczęka mi opadła. Prezentacja też jest świetna.
Oczywiście: 10/10 ![]() |
![]() |
#264 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Skąd ja znam tę simkę?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#265 |
|
![]()
ONA JEST CUDNA! Boże, przez Ciebie tęsknię za graniem w dwójkę... Chyba się przerzucę na 2.
![]() ![]() ![]() 10/10
#266 |
|
![]()
Brwi mi się nie podobają. Koniec zastrzeżeń
![]() Super simka, ma takie fajne spojrzenie... oczy są śliczne. Generalnie oprócz tych brwi to idealna. 10/10 Ten wehikuł za simką jest przerażający.
#267 |
|
![]()
Nie podoba mi się ubiór (o zgrozo
![]() No, ale oczy... perfect ![]() Mogłaby mieć też bardziej wyraziste brwi. Poza tym nie ma zastrzeżeń.
![]() |
#268 |
|
![]()
6/10
Ponieważ mam kilka błędów zabardzo wzniesione kąciki ust ma za jasną karnacje i włosy jak do dziecka
#269 |
|
![]()
Sklerozę mam i zapominam o takich fajnych tematach
![]() Nadrobię trochę starty i zacznę od końca oceniać ![]() -Na początku może skomentuję najnowszą Simkę. Pierwsza reakcja----. ![]() ![]() -Rabdos jest straszny. W sensie, że się go boję. Nie wiem czy przeżyłabym gdybym spotkała go na mieście. Zawała na miejscu ![]() -Bezimienna Simka dedykowana Gold Chocolate jest prześliczna ![]() -Ta rudowłosa i piegowata nie przypadła mi do gustu. Jakiś ma dziwny wyraz twarzy a piegi na całym ciele to chyba nie najlepszy pomysł. -Chris i Marco...czy muszę się rozpisywać? ![]() ![]() -Keter w FS wydaje mi się dużo ładniejsza. Tutaj dopiero zauważyłam, że ma dziwny nos ale genialne usta rekompensują wszystko ![]() -Frio jest nawet przystojny. Chociaż sama nie wiem co o nim myśleć. Za to prezentacja jest genialna. -Bezimienny sim mi się nie podoba. Jakiś taki lalusiowaty i w ogóle nie w moim typie ![]() -Kasumi ładnie wygląda na pierwszym zdjęciu ale już na kolejnym traci swój urok. Jedank jest bardzo ładna i wyróżnia się swoją delikatną urodą. -Violet jest bardzo delikatna. Tylko skin wydaje mi się za ciemny. -Te dwie Simki są ciekawe ale jakoś specjalnie nie wyróżniają się z tłumu. Bardziej spodobała mi się ta w ciemnych włosach, chociaż ruda ma śliczne oczy ^^ -Sunsum jest nieziemska i ma super strój a szczególnie buty ![]() -Istar jest taka anielska. Aż emanuje od niej ciepło i dobro. Swoją drogą musiałaś się nieźle namęczyć przy prezentacji ![]() -Simka, która miała trafić do konkursu jest..dziwna. Nie podoba mi się Ma dziwny kształt twarzy i nieciekawą fryzurę. -Emanuelka...taaa nigdy jej nie lubiłam jeśli chodzi o charakter ![]() -I znów Bezimienna... Ta co ci w niej coś nie pasi. Faktycznie nie pasi ![]() -Simka z 9 strony ![]() -Emanuelle po raz drugi ![]() -Colin ![]() ![]() -Beyoncé ma dziwny nos. Ale muszę przyznać, że nawet podobna ci wyszła xD Tylko ma jakąś rozmytą twarz. Chyba wina zdjęcia czy grafiki. -Lilith piękna jak wszystkie twoje demony ![]() -Simka z 2 strony mnie urzekła ^^ na ostatnim zdjęciu przypomina mi moją znajomą choć nie jest murzynką. Wyróżnia się na tle twoich Simów. Podoba mi się. Ma piękne oczy. -Akasha jest ładnie przedstawiona. Ma tylko dziwny kształt ust. Co do reszty nie mam zastrzeżeń. Ufff...skończyłam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
|
![]()
czyżby Aissa to była aluzja do Gai Zhou rudzielcu?
![]() ![]() ![]() bardzo mi się podoba a przedstawienie wyszło idealnie do jej charakteru ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|