![]() |
#262 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam ją z mts. Wygląda tam jakoś inaczej. Może jej twórca korzystał z innej skórki czy coś. Ja chyba utopię Elizę, a Mia będzie nową Panią Bard. Do niego aż się prosi Azjatka. Od razu mi się dziewczyna spodobała. Będą mieli fajne dzieci, chociaż z tymi dziećmi to się wstrzymam. Będę tą rodzinę odmładzała tak długo, aż się EA nie postara o szanującą się łatkę. Nie mogę grać w Bridgeport, bo ciągle się psuje. Oni teraz przeczekują w SV aż Bridgeport zacznie działać.
http://www.modthesims.info/download.php?t=412566 EDIT: Wznowione fotek moich ludzi, zaczynamy od małej Matiki, która jest już młodą dorosłą... W pragnieniach pojawiło jej się, że chce wyjść za mąż... Jeszcze tej faceta szukać no! ![]() ![]() Tutaj mamy trio najmłodszych, od lewej Matika, Mia i wszystkim znany Ernest. ![]() A tutaj wszyscy w komplecie... ![]() I niestety ale w Sunset Valley zaczynają mi się robić te same problemy, co w Bridgeport, więc jak tak dalej pójdzie to przestanę grać w Simsy do czasu, aż wydadzą łatkę. Albo odinstaluję PZ. EDIT 2: Przedstawiam na razie ostatnie zdjęcia. Jestem uparta, więc jeszcze troszkę z Simsami powalczę, ale jak tak dalej pójdzie, to raczej przerwę grę do momentu jakiegoś patcha. Dobrze, że mój zapis z Sunset Valley leży bezpiecznie na dysku i nic z nim nie robię. Zdjęcia ze ślubu Ernesta i Mii... ![]() ![]() A to błąd gry, kolejny... Kilku turystów postanowiło stanąć w jednym miejscu, potwornie to wygląda. Musiałam ich usunąć kodem, bo resetsim nie działa na turystów. ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 16.11.2010 - 14:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
|
![]()
Witam
![]() Ykhm... nie mam fot ze ślubu ale z nocy poślubnej owszem ![]() ![]() ![]() Na świat przyszedł mały Adrianek[teraz jest nastolatkiem] ![]() ![]() Sabrina zmienia się w wampira .. oczywiście swojego męża też ![]() ![]() ![]() ![]() A tu urodzinki małego Adrianka ![]() Czy można zamienić swoje dziecko w wampira? bo jakoś nie widzę takiej interakcji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
|
![]()
Pisałam już parę razy, że komputer mam dobry. Nowe gry działają na najwyższych obrotach i wszystko jest OK. Tylko z Simsami są problemy. Rany jakie obrzydliwe te wampiry...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Guest
|
![]()
nieprawda,moja wampirka była urocza :C
|
![]() |
![]() |
#266 |
|
![]()
chryziu ty miałaś boską wampirzyce
jatomamx3-a dziecko nie urodziło się wampirem ![]()
![]() |
#267 |
Guest
|
![]()
jestem gwiazdą
![]() ![]() w Wodniku jak zawsze pustki... |
![]() |
![]() |
#268 |
|
![]()
Sweet Chocolate nie urodziło się wampirem bo rodzice przeszli zmianę po narodzinach dziecka.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Guest
|
![]()
Ale macie piekne Simy...Też zaprezentuje zdjęcia Simów,jak troche im fotek pocykam
![]() Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 21.11.2010 - 19:39 |
![]() |
![]() |
#270 |
|
![]()
Mnie w sumie to by te wampy tak bardzo nie denerwowały, bo przecież można nimi nie grać, wszystkie pokasować/wyleczyć itd. Ale gra zmusza graczy, takich jak ja, do używania moda, bo jak nie, to z czasem wszyscy w mieście zmieniają się w wampiry. Nowe wampiry powinny się pojawiać tylko wtedy, gdy gracz tego chce, lub przyrostem naturalnym, bo rodzice tacy są, to jakie mają być te dzieci. W zasadzie to to masowe zmienianie Simów w wampy można by zaliczyć do bugów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|