![]() |
#261 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up
Ja się nie zgadzam, bo gdzie w The Sims 3 masz takie rzeczy jak te misje? W "Historiach" było tak, ze były z bezludnej wyspy, ze świata zwierząt itd. A w TS Sredniowiecze? To taka jedna część, czy może w przyszłości pojawi się TS Przyszłość czy tam coś innego. Fajnie by było.
![]() |
|
![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
Witam
Ja mianowicie mam problem z tą grą moja simka nie może urodzić dziecka stoi tylko i nie można wykonać żadnej interakcji. Co robić ?? |
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
![]()
PARTY HARD!!! Uwielbiam bardów
![]() Jeśli ktoś nie jest jakimś wielkim maniakiem klimatów średniowiecznych to faktycznie gra szybko może się znudzić. Ja tam mogę przechodzić te same misje, taka odmiana od MMORPGów które w większości wyglądają tak samo: idź, zabij, zdobądź expa, nabij lvl i tak w kółko. Zamierzam wytrwać do końca ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Guest
|
![]()
Witam
Ja mianowicie mam problem z tą grą moja simka nie może urodzić dziecka stoi tylko i nie można wykonać żadnej interakcji. Co robić ?? |
![]() |
![]() |
#266 |
|
![]()
Kilka zmian, ale za to jakich! Dobrze, że twórcy nie spoczęli na laurach i nadal pracują nad ulepszeniem jakości rozgrywki w TSŚ. Nasze pobożne życzenia pokrótce zostały wysłuchane
![]()
![]() |
#267 | |
|
![]() Cytat:
Dopiero gram czarodziejem (1król, 2rycerz, 3kapłan jakubiński) i gra średnio mi się podoba :/ Troszkę nudne. Za banalne te misje na początku, myślę, muszę pograć więcej i zobaczę czy może bardziej mi się spodoba... Jest coś ciekawszego w późniejszym etapie gry, niż chodzenie bez żadnego myślenia?
![]() |
![]() |
#268 | |
|
![]() Cytat:
Obawiam się, że w dalszych etapach gry nic innego się nie dzieje... Chociaż wiadomo, zdarzają się misje przyjemne i te trochę mniej. Łatka może zmieni co nieco. A właśnie, jak podbić nowe krainy? Ponoć można dobić do dwudziestu, a ja nawet jednej nie mam... (nie licząc swego obecnego królestwa :D).
![]() |
![]() |
#269 |
|
![]()
Helena, by podbić inne państwa musisz najpierw zawrzeć z nimi przymierze (na stole taktycznym), a następnie wykonać misje związane z tymi państwami.
Przejście Poziomów Osiągnięć Wszechwidzącego odblokowuje nam w grze bonusy. Oto niektóre po przejściu pierwszego poziomu: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jest w ogóle możliwe przeniesienie aktualki na komp bez dostepu do sieci (na jednym mam internet (stary złom), a w Simsy gram na lapku bez neta)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|