Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.04.2011, 18:11   #261
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Pytanie do wszystkich: czy ktoś jeszcze z Was ma następujący problem? Otóż po śmierci sima w drzewku genealogicznym na portrecie widać jego ducha, a nie samego sima. Problem znika jeśli skasuje się nagrobek. Aczkolwiek ja zawsze mam nagrobki, tak więc kto ma taki sam problem? A jeśli ktoś miał i się z nim uporał, to niech poda sposób na wyleczenie tego buga, będę wdzięczny!
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.04.2011, 19:05   #262
ultraviolence

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
Pytanie do wszystkich: czy ktoś jeszcze z Was ma następujący problem? Otóż po śmierci sima w drzewku genealogicznym na portrecie widać jego ducha, a nie samego sima. Problem znika jeśli skasuje się nagrobek. Aczkolwiek ja zawsze mam nagrobki, tak więc kto ma taki sam problem? A jeśli ktoś miał i się z nim uporał, to niech poda sposób na wyleczenie tego buga, będę wdzięczny!
Zauważyłam taki błąd, ale tylko w jednej rodzinie. Właściwie to mi to nie przeszkadza, więc z tym nie walczę
stare 13.04.2011, 12:16   #263
Przemeek
Guest

Myślę o zakupie sims 3 wymarzone podroze i po zmroku na eadm. Pytanie brzmi: Czy można 2 razy instalowac gre ? I czy wogole moge miec podstawe wersje plytowa a to z eadm? Po na allegro to wychodzi duzo taniej i sie zastanawiam gdzie haczyk.....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2011, 13:46   #264
hellraiser
Guest

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
Tak się zrobiło po którejś tam aktualizacji i tak już zostało. Irytuje mnie to trochę. Jak to zwalczyć - nie wiem. Może kiedyś EA się ocknie i to naprawi...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2011, 13:50   #265
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Cytat:
Napisał Przemeek Zobacz post
Myślę o zakupie sims 3 wymarzone podroze i po zmroku na eadm. Pytanie brzmi: Czy można 2 razy instalowac gre ? I czy wogole moge miec podstawe wersje plytowa a to z eadm? Po na allegro to wychodzi duzo taniej i sie zastanawiam gdzie haczyk.....
Można kilka razy instalować grę. Chyba łącznie na 5 komputerach może być zainstalowana jednocześnie. I nie ma konfliktów z podstawą na płytach.
stare 13.04.2011, 14:08   #266
Przemeek
Guest

No to bardzo fajnie to jest to samo co pudelkowa tylko tansza. No to gdzie jest ten haczyk?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2011, 16:43   #267
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Nie chcę by zabrzmiało to jak teoria spiskowa , ale... no może się zdarzyć, że na allegro ktoś Ci sprzeda fałszywy klucz i nie ściągniesz żadnej gry... Po prostu dobrze sprawdź sprzedawcę, poczytaj jakie ma komentarze. Bo jeżeli zakupisz w sklepie EA, to tam wcale nie jest specjalnie tańsza (a nawet gry są droższe niż np. w promocji w jakiejś sieci supermarketów), no ale jest pewność, że działają... I masz podstawy do reklamacji.
stare 15.04.2011, 09:16   #268
Di90
Guest

Hej, mam takie małe pytanie, czy ktoś z Was powie mi czy mogę jakoś sprawdzić jaki procent dodatków z internetu program załadował mi do gry? Mam 5 GB dodatków i za każdym razem, gdy chcę odpalić grę program widzi jakieś nowe rzeczy, a instalowanie tego za każdym razem jest nudne... Czy istnieje jakiś sposób żeby sparwdzić ile już zainstalowało lub żeby zainstalować wszystko na raz?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2011, 10:53   #269
Ilona
Guest

Cytat:
Napisał Di90 Zobacz post
Hej, mam takie małe pytanie, czy ktoś z Was powie mi czy mogę jakoś sprawdzić jaki procent dodatków z internetu program załadował mi do gry? Mam 5 GB dodatków i za każdym razem, gdy chcę odpalić grę program widzi jakieś nowe rzeczy, a instalowanie tego za każdym razem jest nudne... Czy istnieje jakiś sposób żeby sparwdzić ile już zainstalowało lub żeby zainstalować wszystko na raz?
Zainstalowane sim3packi przenieś w inne miejsce,nie trzymaj ich w Downloads,to się nie pogubisz,które już są zainstalowane,a które nie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2011, 11:13   #270
Di90
Guest

Cytat:
Napisał ilona Zobacz post
Zainstalowane sim3packi przenieś w inne miejsce,nie trzymaj ich w Downloads,to się nie pogubisz,które już są zainstalowane,a które nie
Czyli jednym słowem pliki z Downloads mogę przenieść dajmy na to na inny dysk i gra nie będzie o nie pytać a program instalacyjny nie będzie się gubić i instalować tych samych rzeczy? I mam jeszcze jedno pytanie, czy jakbym teraz pokasowała wszystkie zainstalowane dodatki, albo wywaliła je z Downloads i po kilkanaście plików wrzucała i instalowała to gra nie zeświruje?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania