![]() |
#261 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pytanie do wszystkich: czy ktoś jeszcze z Was ma następujący problem? Otóż po śmierci sima w drzewku genealogicznym na portrecie widać jego ducha, a nie samego sima. Problem znika jeśli skasuje się nagrobek. Aczkolwiek ja zawsze mam nagrobki, tak więc kto ma taki sam problem? A jeśli ktoś miał i się z nim uporał, to niech poda sposób na wyleczenie tego buga, będę wdzięczny!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
![]()
Myślę o zakupie sims 3 wymarzone podroze i po zmroku na eadm. Pytanie brzmi: Czy można 2 razy instalowac gre ? I czy wogole moge miec podstawe wersje plytowa a to z eadm? Po na allegro to wychodzi duzo taniej i sie zastanawiam gdzie haczyk.....
|
![]() |
![]() |
#264 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#265 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Można kilka razy instalować grę. Chyba łącznie na 5 komputerach może być zainstalowana jednocześnie. I nie ma konfliktów z podstawą na płytach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]()
No to bardzo fajnie to jest to samo co pudelkowa tylko tansza. No to gdzie jest ten haczyk?
|
![]() |
![]() |
#267 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie chcę by zabrzmiało to jak teoria spiskowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Guest
|
![]()
Hej, mam takie małe pytanie, czy ktoś z Was powie mi czy mogę jakoś sprawdzić jaki procent dodatków z internetu program załadował mi do gry? Mam 5 GB dodatków i za każdym razem, gdy chcę odpalić grę program widzi jakieś nowe rzeczy, a instalowanie tego za każdym razem jest nudne... Czy istnieje jakiś sposób żeby sparwdzić ile już zainstalowało lub żeby zainstalować wszystko na raz?
|
![]() |
![]() |
#269 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#270 |
Guest
|
![]()
Czyli jednym słowem pliki z Downloads mogę przenieść dajmy na to na inny dysk i gra nie będzie o nie pytać a program instalacyjny nie będzie się gubić i instalować tych samych rzeczy? I mam jeszcze jedno pytanie, czy jakbym teraz pokasowała wszystkie zainstalowane dodatki, albo wywaliła je z Downloads i po kilkanaście plików wrzucała i instalowała to gra nie zeświruje?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|