![]() |
#261 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niepotrzebnie niektóre rzeczy zakładacie jak np. problem sierści psów. Przecież to oczywiste, że to jest trailer jeszcze z nieukończonej wersji gry, wypuszczony został teraz po przecieku, ale mógł powstać nie w marcu, ale i wcześniej. Sierści na pewno będą różne, na 100% w to nie należy wątpić bo to raczej normalne, skoro w 2 były. Ogólnie jak robi się gry, to już we wczesnych fazach robione są screeny i trailery nie tylko mówię to na podstawie serii TS (pooglądajcie fotki dwójki zanim została wypuszczona i filmiki, również z trójki, ile jest tam elementów, które nigdy nie pojawiły się w grze ostatecznie albo pojawiły się zmienione).
![]() Ostatnio edytowane przez Levkoni : 15.03.2011 - 21:40 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
|
![]()
Ja tam nie komentuję sierści zwierzaków, bo do października to się wszystko może 10x zmienić, tym bardziej, że to nie był trailer na PC. Mnie ciekawią inne rzeczy, takie bardziej "techniczne" niż "graficzne". Np. jak będzie rozwiązana sprawa pojawiania się różnych zwierząt "dzikich", na parcelach naszych Simów. W jedynce i dwójce szopy\skunksy itd pojawiały się co jakiś czas na parceli, ale w 3 mamy otwarte otoczenie, więc te zwierzątka nie powinny "pojawiać się i znikać". Może będzie można śledzić sobie konika czy szopa kamerą, jak śledzimy sąsiadów. Może będą specjalne budynki na parcele publiczne, które będą generować zwierzaki. Trudno powiedzieć po jednym trailerze i zdawkowym komentarzu EA Games.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez martys18 : 16.03.2011 - 17:57 |
|
![]() |
![]() |
#264 |
|
![]()
To nie są żadne brednie. I jak możesz się tylko z datą premiery zgodzić skoro nawet w trailerze były poniektóre rzeczy pokazane? Zresztą pożyjemy zobaczymy.
![]() |
#265 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2.żal.pl 3.Niektóre rzeczy, żółwie tam widzisz i sklepy zoologiczne? Bo ja nie. 4.Ta mamy marzec a już ktoś zmyśla głupoty o targach E3, z wielu stron czytam newsy od onetu po ruskie strony i o tych bredniach nie ma słowem! Wierzcie mi na słowo w Zwierzakach będą zoo i park jurajski.. już widzę jak uwierzyliście.<lol2> Jeśli na serio to jest informacja to czemu wirtalne simy o tym nie piszą czy też centrum simów? Znalazłaś to podaj linka, bo piszesz że nie pamiętasz to skąd czytałaś? Sama to wymyśliłaś. Ostatnio edytowane przez martys18 : 16.03.2011 - 18:40 |
|
![]() |
![]() |
#266 |
|
![]()
Nie no błagam, litości...
Przestańcie się sprzeczać, nie ma o co.. Pożyjemy jeszcze troszkę ponad pół roku i zobaczymy ![]()
![]() |
![]() |
#267 | |
Guest
|
![]()
wypowiedź poniżej poziomu osoby 10 letniej
Cytat:
dokładnie, pożyjemy, zobaczymy. ja mam nadzieję że to info okaże się prawdą ![]() |
|
![]() |
![]() |
#268 |
|
![]()
Być może niedługo będziemy mieli nowego papieża
![]() Ostatnio edytowane przez kaka123 : 16.03.2011 - 19:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
|
![]()
Nie wszystkie rzeczy są pokazane w trailerze,żeby jednak wzbudzić tą ciekawość. Newsa mam od kolegi, ale nie wiem z jakiej strony go ma. Nie mam po co wymyślać (on zresztą też nie), bo naprawde jesteśmy ciekawi tego dodatku. Ja tam wierzę, że mogą być te żółwie itp
![]() @Ilona-jeżeli podajesz jakieś informacje z neta,to prosiłabym o podanie linka do strony,skąd go masz,w przeciwnym razie nie cytuj czyiś wypowiedzi,bo być może autor sobie tego nie życzy
![]() Ostatnio edytowane przez Ilona : 16.03.2011 - 21:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Ilona : 16.03.2011 - 21:03 |
|
![]() |
![]() |