Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.03.2011, 21:38   #261
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Niepotrzebnie niektóre rzeczy zakładacie jak np. problem sierści psów. Przecież to oczywiste, że to jest trailer jeszcze z nieukończonej wersji gry, wypuszczony został teraz po przecieku, ale mógł powstać nie w marcu, ale i wcześniej. Sierści na pewno będą różne, na 100% w to nie należy wątpić bo to raczej normalne, skoro w 2 były. Ogólnie jak robi się gry, to już we wczesnych fazach robione są screeny i trailery nie tylko mówię to na podstawie serii TS (pooglądajcie fotki dwójki zanim została wypuszczona i filmiki, również z trójki, ile jest tam elementów, które nigdy nie pojawiły się w grze ostatecznie albo pojawiły się zmienione).

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 15.03.2011 - 21:40
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.03.2011, 23:08   #262
anie_1981

Ja tam nie komentuję sierści zwierzaków, bo do października to się wszystko może 10x zmienić, tym bardziej, że to nie był trailer na PC. Mnie ciekawią inne rzeczy, takie bardziej "techniczne" niż "graficzne". Np. jak będzie rozwiązana sprawa pojawiania się różnych zwierząt "dzikich", na parcelach naszych Simów. W jedynce i dwójce szopy\skunksy itd pojawiały się co jakiś czas na parceli, ale w 3 mamy otwarte otoczenie, więc te zwierzątka nie powinny "pojawiać się i znikać". Może będzie można śledzić sobie konika czy szopa kamerą, jak śledzimy sąsiadów. Może będą specjalne budynki na parcele publiczne, które będą generować zwierzaki. Trudno powiedzieć po jednym trailerze i zdawkowym komentarzu EA Games.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2011, 17:54   #263
martys18
Guest

ThumbsDown Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał Alyson Zobacz post
Według najnowszych doniesień z targów E3, EA Games przedstawiło swój nowy dodatek, a mianowicie The Sims 3:Unleashed co w polskim tłumaczeniu znaczy The Sims 3 : Zwierzaki, Prezes generalny EA Games Maxis Productions, która przedstawiała projekt, odpowiedział na kilka pytań i przedstawił co będzie wnosił dodatek:
· Wniesie możliwość zaadoptowania bądź kupienia takich zwierząt jak : Pies, Kot, Ryby, Papuga, Kilka odmian Gryzoni takich jak Królik, Chomik, Kilka Gadów takich jak żółw lub Legwan.
· Po mieście będą również przechadzały się zwierzęta, lub ich właściciele, do unikalnych zwierząt będzie należał choćby skunks, sarenka i jeleń jak i Koń, na którym będzie możliwość przejażdżki …
· Będzie można stworzyć swoje własne schronisko, za które będzie można czerpać korzyści majątkowe.
· Będzie dodany budynek Schroniska Publicznego oraz Rezydencja działaczy na rzecz zwierząt, jeśli nasz pupil będzie się źle miewał mogą oni przyczynić się do zabrania go z naszego domu.
Na ten czas EA nie chce zdradzać więcej informacji tak więc pozostaje tylko czekać do Października b.r. , ponieważ na ten czas jest zapowiedziana premiera nowego oficjalnego dodatku do The Sims 3

czyli nie bedzie mozna miec konia,ale za to beda kroliki
nie pytajcie skad to mam bo nie znam strony xd
Ludzie ogarnijcie się!! To wymysł fana a nie oficjalna informacja! Kto by podawał takie informacje, pół roku przed premierą? Kto by to grał? Skoro jeszcze nie ma nawet oficjalnego ogłoszenia od EA.Lecz w jednym się zgodzę, zwierzaki będą w październiku br.Ale reszta to co napisała ta użytkowniczka to brednie!

Ostatnio edytowane przez martys18 : 16.03.2011 - 17:57
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2011, 18:12   #264
FakeYourDeath

To nie są żadne brednie. I jak możesz się tylko z datą premiery zgodzić skoro nawet w trailerze były poniektóre rzeczy pokazane? Zresztą pożyjemy zobaczymy.
stare 16.03.2011, 18:35   #265
martys18
Guest

Cytat:
Napisał Alyson Zobacz post
To nie są żadne brednie. I jak możesz się tylko z datą premiery zgodzić skoro nawet w trailerze były poniektóre rzeczy pokazane? Zresztą pożyjemy zobaczymy.
1.Jeśli to nie brednie to jestem papieżem.
2.żal.pl
3.Niektóre rzeczy, żółwie tam widzisz i sklepy zoologiczne? Bo ja nie.
4.Ta mamy marzec a już ktoś zmyśla głupoty o targach E3, z wielu stron czytam newsy od onetu po ruskie strony i o tych bredniach nie ma słowem!

Wierzcie mi na słowo w Zwierzakach będą zoo i park jurajski.. już widzę jak uwierzyliście.<lol2>

Jeśli na serio to jest informacja to czemu wirtalne simy o tym nie piszą czy też centrum simów? Znalazłaś to podaj linka, bo piszesz że nie pamiętasz to skąd czytałaś? Sama to wymyśliłaś.

Ostatnio edytowane przez martys18 : 16.03.2011 - 18:40
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2011, 18:46   #266
Meggie

Cytat:
Napisał martys18 Zobacz post
2.żal.pl
Nie no błagam, litości...

Przestańcie się sprzeczać, nie ma o co.. Pożyjemy jeszcze troszkę ponad pół roku i zobaczymy Nie ma co gdybać, bo się napalimy wszyscy i dodatek okaże się niewypałem..
Meggie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2011, 19:00   #267
hellraiser
Guest

Cytat:
2.żal.pl
wypowiedź poniżej poziomu osoby 10 letniej
Cytat:
Napisał martys18
Jeśli na serio to jest informacja to czemu wirtalne simy o tym nie piszą czy też centrum simów?
uwierz mi, że na połowę newsów z centrum simów nie należy wierzyć, tam to gadają o takich pierdołach że łomatkoboska

dokładnie, pożyjemy, zobaczymy. ja mam nadzieję że to info okaże się prawdą
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2011, 19:12   #268
kaka123

Być może niedługo będziemy mieli nowego papieża martys18 - czy wiesz dlaczego głupie jest to, co piszesz? Nie jesteś prorokiem i Alyson raczej też nie, ale NIE MOŻESZ i nawet NIE POTRAFISZ (drugi podpunkt w Twoim poście o tym świadczy) nikomu udowodnić tego, że to są bzdury. Tak... tak... my też nie możemy, że to prawda, ale nie wykluczamy tego. I to co Ty piszesz i to, co pisze Alyson jest możliwe, a Ty od razu na nią/jego naskakujesz. Dopiero jak EA potwierdzi tego newsa będziemy znać prawdę. W ogóle... to "żal.pl" było Twoim argumentem? Alyson, a skąd masz tego newsa?

Ostatnio edytowane przez kaka123 : 16.03.2011 - 19:17
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2011, 19:54   #269
FakeYourDeath

Nie wszystkie rzeczy są pokazane w trailerze,żeby jednak wzbudzić tą ciekawość. Newsa mam od kolegi, ale nie wiem z jakiej strony go ma. Nie mam po co wymyślać (on zresztą też nie), bo naprawde jesteśmy ciekawi tego dodatku. Ja tam wierzę, że mogą być te żółwie itp

@Ilona-jeżeli podajesz jakieś informacje z neta,to prosiłabym o podanie linka do strony,skąd go masz,w przeciwnym razie nie cytuj czyiś wypowiedzi,bo być może autor sobie tego nie życzy

Ostatnio edytowane przez Ilona : 16.03.2011 - 21:00
FakeYourDeath jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2011, 20:55   #270
Ilona
Guest

Cytat:
1.Jeśli to nie brednie to jestem papieżem.
2.żal.pl
3.Niektóre rzeczy, żółwie tam widzisz i sklepy zoologiczne? Bo ja nie.
4.Ta mamy marzec a już ktoś zmyśla głupoty o targach E3, z wielu stron czytam newsy od onetu po ruskie strony i o tych bredniach nie ma słowem!

Wierzcie mi na słowo w Zwierzakach będą zoo i park jurajski.. już widzę jak uwierzyliście.<lol2>

Jeśli na serio to jest informacja to czemu wirtalne simy o tym nie piszą czy też centrum simów? Znalazłaś to podaj linka, bo piszesz że nie pamiętasz to skąd czytałaś? Sama to wymyśliłaś.
martys18 tutaj nie będzie tolerowane Twoje zachowanie,jak tutaj http://forum.thesims3.com/jforum/for...10672937632209 ,wiec nie obrażaj innych i nie wszczynaj kłótni,w przeciwnym razie zarobisz warna

Ostatnio edytowane przez Ilona : 16.03.2011 - 21:03
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania