|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tego co pamiętam, to mówili, że będzie osobny suwak wolnej woli dla zwierzaków.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
dokladnie, to takie jakby konskie szelki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
No proszę, taka niby oczywista nazwa, a nie mogłam na nią wpaść. Pamiętałam, że to na pewno nie wytok, bo jak na to tak kiedyś powiedziałam w stadninie, to mnie poprawili. Ale nie mogłam sobie przypomnieć jak to wtedy nazwali. No to w każdym razie te napierśniki w Simsach nie pasują do wszystkich siodeł, bo pasek pod brzuchem nie dosięga popręgu, a wtedy to głupio wygląda.
A tak w ogóle, to witamy na forum ![]() mały off-top: Screen z dema z moją Kometą, mam na pulpicie w kompie... Jest przesłodka! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
anie_1981 mówiłaś już o tym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ojej, nie ja jedna się powtarzam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Robicie tu off-top
Są tematy: The Sims 3: Zwierzaki CAP - Wrażenia z gry The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Gdzie można wyrazić zdanie na określony temat ![]() No i o to mój kolejny filmik z CAP'U aby nie było większego off-topu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Q6JuX...A&feature=plcp |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
-Ależ mam brudne zęby!
![]() ![]() Kometa... opłakuje zmarłego... ![]() Jeleń, który nauczył się latać. One tak wysoko skaczą ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
anie, zwierzaki mogą opłakiwać zmarłych? Jest taka opcja na nagrobku dla zwierząt?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Tak, jest taka opcja i o dziwo w demie działa... no a przynajmniej koniom działa. Z ciekawości kliknęłam Kometą na nagrobek i wybrałam "opłakuj", a ona zwyczajnie podeszła do nagrobka i zaczęła rżeć...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Poza tematem:
Nie tylko może jeszcze straszyć duchy ale nie wiem czy opcja działa w demie ![]() Jeśli ktoś ma problem z grafiką a szczególnie czarne głowy psów i kotów i nie chcą mieć na maxa innych opcji żeby nie spowolniło gry to wystarczy zaznaczyć opcje ,,Włącz renderowanie zaawansowane" Mój nowy piesek ![]() ![]() Kot i pies też mają interakcje ,,opłakuj" ![]() Ostatnio edytowane przez Damian : 07.10.2011 - 12:32 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|