![]() |
#262 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest taki specjalny stojak, przy którym jest też poidło i sianko- o ile mi wiadomo do niego można konia uwiązać. Właśnie stamtąd chyba był ten screen. : )
![]() |
![]() |
#263 |
|
![]()
Mam trochę dziwne pytanie. Otóż jak otrzymać rasowego szczeniaka? Skrzyżowałam 2 psy rasy cocker spaniel (owszem zmieniłam im barwę i długość sierści w kreatorze oraz długość uszu) i okazało się, że po oddaniu szczeniaka do adopcji, jest przy nim napisane: kundel. Czy aby otrzymać rasowego psa, nie mogę nic zmienić w wyglądzie jego rodziców?
![]() |
#264 |
Guest
|
![]()
Ja w ogóle nie mogę robić rasowych psiaków, nie wiem dlaczego (pisałam o tym wcześniej, ale nikt nie udzielił odpowiedzi).
Wydaje mi się, że nie możesz nic zmienić w wyglądzie rodziców. Zrobiłam coś takiego, że adoptowałam psa rasy basenji, i zmieniłam mu kilka rzeczy w kreatorze. Oddałam do adopcji i okazało się, że stał się kundlem, więc chyba podobnie jest w Twoim przypadku. Twoje cocker spaniele stały się kundlami, dlatego szczeniak nie mógł być rasowy. Może się mylę, ale raczej nie ; ) |
![]() |
![]() |
#265 |
|
![]()
a ja dziś zrobiłam nową rodzinkę w ogromnym domu, jeden pies i zwierzątka klatkowe. potem będę chciała jednorożca znaleźć. ale póki co - gdzie i jak znajdować ptaki? zależy mi na sokole
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
|
![]()
Sokoły to rzadkie, duże ptaki, możesz po prostu często biegać po mieście, lub własnoręcznie wstawić gdzieś rozsiewacze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
|
![]()
rozsiewacze? hehe widać że naprawdę mało jeszcze wiem o tej grze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
|
![]()
wpisujesz kod testingcheatsenabled on zatwierdzasz i wpisujesz buydebug on. Nastepnie w trybie kupowania pojawia się dodatkowa zakładka ze znakiem zapytania i tam w którymś z katalogów są wszystkie "rozsiewacze".
![]() |
#269 |
|
![]()
Gdzie ja znajdę jednorożca?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
|
![]()
Mnie to same odwiedzają co ileś nocy. Przychodzą na parcelę.
EDIT: Jeszcze odnośnie tych sokołów, to jest mod na kupowanie drobnych zwierząt klikając "uzupełnij", na klatki\terraria. Pisałam o nim w dziale modów. http://forum.thesims.pl/showpost.php...41&postcount=1 Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 31.10.2011 - 15:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|