|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
a ja dziś zrobiłam nową rodzinkę w ogromnym domu, jeden pies i zwierzątka klatkowe. potem będę chciała jednorożca znaleźć. ale póki co - gdzie i jak znajdować ptaki? zależy mi na sokole
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Sokoły to rzadkie, duże ptaki, możesz po prostu często biegać po mieście, lub własnoręcznie wstawić gdzieś rozsiewacze.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
rozsiewacze? hehe widać że naprawdę mało jeszcze wiem o tej grze
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
wpisujesz kod testingcheatsenabled on zatwierdzasz i wpisujesz buydebug on. Nastepnie w trybie kupowania pojawia się dodatkowa zakładka ze znakiem zapytania i tam w którymś z katalogów są wszystkie "rozsiewacze".
|
|
|
#5 |
|
|
Gdzie ja znajdę jednorożca?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Mnie to same odwiedzają co ileś nocy. Przychodzą na parcelę.
EDIT: Jeszcze odnośnie tych sokołów, to jest mod na kupowanie drobnych zwierząt klikając "uzupełnij", na klatki\terraria. Pisałam o nim w dziale modów. http://forum.thesims.pl/showpost.php...41&postcount=1 Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 31.10.2011 - 16:37 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
wiem o modzie, ale i tak pomagam sobie kilkoma kodami wiec nie chce az tak duzo bo gra straci sens ;p
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Witajcie wiecie może gdzie mogę znaleźć owoc życia oraz krzew ognistych owoców czy jakoś tak ? W nowej okolicy oczywiście AP.
|
|
|
|
#9 |
|
|
Możesz znaleźć w nasionku lub kupić kodem buydebug on/off, lecz najpierw musisz wpisać kod testingcheatsenabled true/false. Gdy zrobisz to, co chcesz, możesz wyłączyć kody, piszcząc to słowo, które podkreśliłam zamiast napisanego kusywą.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Nie chcę używać kodów, bardziej by mnie interesowało położenie tych oto roślin w nowej okolicy Zwierzakowej
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|