![]() |
#262 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, mam system 64-bitowy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
|
![]()
No to gra jest bardzo wredna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
|
![]()
Jest teraz o niebo lepiej!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, czy ktos mial juz podobny problem, jesli tak to nie znalazlam nigdzie.. Otuz po jakims czasie gry w Appaloosa Plains przestali mi sie automatycznie generowac i wprowadzac nowi simowie do miasta, oraz w miejscach publicznych brak jest obslugi np. barmanow w pubach, czy tatuazysty w salonie. Czy ktos moze wie jak naprawic ten problem? To raczej nie wina modow, bo nie dodawalam nowych ostatnio.
Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
|
![]()
Odkąd mam Zwierzaki, jeszcze nie bawiłam się w stworzenie sima. Przed chwilą zapałałam tą chęcią, ale niestety nie mogę wprowadzić faceta do gry. Powód? Brak pragnień życiowych. No żesz, do jasnej ciasnej, co jest grane? Lista jest pusta, a zamiast ikon widzę... serduszka. Zresztą podrzucę wam screena:
[img]http://i39.************/2iuyxoi.jpg[/img] Co z tym zrobić?
![]() |
#267 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Drugi sposób to ten poradnik, powinien on zwiększyć liczbę generowanych simów na parcelach publicznych. Ja z niego korzystam i pomogło. |
|
![]() |
![]() |
#268 |
|
![]()
SaruniaL, ja też tak miałam, miasto zaczęło mi wymierać, robiły się pustki. Problemem był mod NRaas Story Progression... Właściwie, to nie sam mod był problemem, tylko po prostu nie przeczytałam opcji. Znam tego moda od dawna i podeszłam do niego "szablonowo", a od wersji 202, a może i wcześniej, postęp historii jest domyślnie wyłączony. Jeśli masz tego moda to wejdź w jego opcje, klikając na komputer\Ratusz i wybierając NRaas\Story Progression\General options. Druga lub trzecia pozycja od góry to "Story Progression", czy tak jakoś, sprawdź czy masz "True", czy "False" i ustaw na "True".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |