![]() |
#261 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Emm... Azjatów... Ja simów rzadko co ściągam, ale ci wszyscy, którzy byli w tym dziale, są mojej roboty(oprócz blondynki z ostatniego opowiadania xdxd Nie robiłam nikogo na Azjatę, dlatego lekko zdziwiło mnie to, co przeczytałam, haha ![]() ![]() Rodzina Lutter #2 Tej nocy nie było im pisane wyspanie się, bo odwiedził ich złodziej
![]() ![]() A ja, jak to ja, oczywiście zapomniałam kupić alarmu... tak jest zawsze -_- Na szczęście Adriana w porę zadzwoniła po policję. ![]() Dzielna kobieta policjant nieźle skopała tyłek złodziejowi. ![]() ![]() Rano, przed pracą, Adriana wybrała się na jogging, w którym nawet deszcz jej nie przeszkodził. ![]() Później, gdy skończyła konserwować(?) wóz i alarm, spróbowała trochę pomajsterkować. Bardzo jej się spodobało. ![]() W tym samym czasie, Chrisitan poszedł na rozmowę kwalifikacyjną do bazy woskowej. Przyjęli go! ![]() ![]() Później poszedł trochę przypakować na siłownię. W koncu nie może pozwolić, aby jego dziewczyna trzymała się lepiej od niego. ![]() Po powrocie Adriany, po skonsumowaniu kolacji. Wszyscy udali się do salonu, aby obejrzeć ciekawy film. Ich współlokatorka czułą się co najmniej niezręcznie ![]() ![]() Później Adriana została jeszcze chwilę i poczytała książkę. ![]() Pierwszy dzień w pracy. ![]() Dziewczyna postanowiła zaprzyjaźnić się ze współpracownikami. Konkretnie to z jednym, bo tylko on przychodzi do remizy ^^ ![]() *** Nadeszła jesień... w Halloween para wybrała się do parku, aby wziąć udział w festiwalu. Na pierwszy ogień poszedł dom strachów, z którego Ariana wyszła bez szwanku... ![]() ... zaś jej chłopak... no zobaczcie sami xd ![]() Tak, to była tylko chwila słabości, jak powtarzał swojej dziewczynie, która namiętnie się z niego naśmiewała. Później Christian wziął udział w poławianiu jabłek. Chociaż to mu się udało i wygrał. ![]() A Adriana zbierała dynie. ![]() Następnie wrócili do domu, gdzie Christian zajął się grabieniem liści, a Adriana swoim ogródkiem, który troszeczkę zaniedbała ;D ![]() ![]() Można powiedzieć, że ich praca poszła na marne :/ Roślinki Adriany zjadł zombie, a liście porozrzucała ich współlokatorka. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 16.03.2014 - 10:08 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hahahahha Christian sie przestraszyl duchow
![]() ![]() Ciekawy ten film chyba byl dla pary golabkow ![]() Parka nameczyla sie w ogrodku, a tu przylazl zombie i zezarl im roslinki xD Wojskowy i strazak, co za para mundurowych - ciekawie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
|
![]()
Niee no, nie wierzę, Christian taki męski, do wojska się chłop zaciągnął a duchów się boi?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Ładnie wystylizowałaś simkę na Halloween.
![]() Ja też kiedyś zawsze zapominałam o alarmie... ![]()
![]() |
#265 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Nieźle, Adriana jest odważniejsza od swojego chłopaka
![]() ![]() Ach, te zombiaki ![]() ![]() A ta współlokatorka niech teraz chwyta za grabki i sama posprząta te liście jak taka cwana. Będzie miała za swoje ![]()
![]() |
![]() |
#266 |
|
![]()
Dzięki wielkie za komentarze
![]() I z góry przepraszam, że część zdjęć będzie innego rozmiaru niż reszta. Rodzina Lutter #3 W SV spadł pierwszy śnieg
![]() ![]() Tradycyjnie czas odwiedzić Festiwal ![]() ![]() ![]() ![]() Później przyłączył się do niego jakiś dzieciak, z którym non-stop kręcił piruety. ![]() Adriana spożywa pyszny i cieplutki posiłek. ![]() Później czas na bitwę na śnieżki!! ![]() ![]() ![]() Po przyjściu do domu, Adriana wypróbowała napoju z syntezatora(?) ![]() I zaryzykowała jedząc fasolki ^^ Na szczęście nic poważnego się nie stało. ![]() ![]() I tak... ekhm. ![]() ![]() Kilka tygodni później, Adriana zaczęła mieć mdłości, ciągle chodziła głodna i często była rozzłoszczona. ![]() ![]() Jednak mimo tego, starała się funkcjonować normalnie. Sprzątała, gotowała,chodziła do pracy i reperowała rzeczy w domu. ![]() ![]() Nie próżnował też Christian i naprawiał wszystko po kolei. ![]() Znów wrzuciłam do gry Aurora Skies i tam, do małego i przytulnego domku(na taki ich było stać) wprowadziła się nowa para. (tak, przyznaję się eyvee, zrobiłaś mi "smaka" na AS ![]() ![]() ![]() Od razu po przeprowadzce, Adriana, wybrała się na jogging, aby zapoznać się z piękną okolicą(co z tego, że zaczął padać śnieg ![]() ![]() ![]() ![]() *** Miesiąc później okazało się, że Adriana jest w ciąży. Trochę bała się reakcji Christiana, bo w końcu są bardzo młodzi i nie zdążyli się sobą nacieszyć. Okazało się, że nie ma się czego bać. Mężczyzna bardzo, ale bardzo się ucieszył. ![]() ![]() Mężczyzna wyręczał swoją lubą w pracach domowych, aby ta zbytnio się nie przemęczała. ![]() ![]() Adriana miała teraz bardzo dużo czasu i zaczęła odwiedzać pobliskie parcele. Bardzo spodobała jej się tawerna, gdzie uwiódł ją wielki kryształ(?), z którego dowiedziała się, że ma szansę na nową przyjaźń. ![]() I tak też się stało. Poznała simkę, której imienia nie pamiętam, i bardzo dobrze im się rozmawiało. ![]() ![]() Mimo wyręczania swojej dziewczyny z prac domowych, Christian nie zaniedbał pracy. W wolnych chwilach pracował w domu. W końcu musi się wziąć do roboty, bo nowe rzeczy dla dziecka same się nie kupią. ![]() Adriana czyta książkę dla przyszłych mam. Już nie może się doczekać swojego malutkiego skarbu. ![]() Wieszamy pranie... co z tego, ze jest śnieg ![]() ![]() I w końcu nadszedł ten długo wyczekiwany moment! Adriana zaczęła rodzić. ![]() I tak oto na świat przyszła mała Anastasia, która stała się oczkiem w głowach rodziców. ![]() Mała rosła jak na drożdżach i nawet się nie zorientowali, kiedy stała się małym dzieckiem. Rodzice rozpieszczali swojego małego szkraba na wszystkie możliwe sposoby. ![]() ![]() ![]() ![]() Mała Ana uczy się chodzić. Widać, jaką przyjemność jej to sprawia ^^ ![]() Codzienny widok u rodziny Lutter. Chrisitan żegna się z Adrianą. Obowiązki wzywają. ![]() Ogródek został przyszykowany na wiosnę i stał się rajem dla małej Any. ![]() Christian z Adrianą wybrali się na romantyczny spacer. Adriana nie miała pojęcia, co się może stać. ![]() Chrisitan prowadził i ignorował ciągłe pytania swojej dziewczyny, która cały czas się pytała gdzie zmierzają. Jak się okazało, mężczyzna wynajął romantyczny lot balonem. ![]() Doleciawszy na miejsce, zdenerwowany Christian uklęknął na kolano i oświadczył się Adrianie. ![]() ![]() Oczywiście szatynka odpowiedziała "tak". ![]() A później... ![]() ![]() +bonusik uwielbiam to zdjęcie. ![]() Troche długo wyszło, ale dużo się działo ![]() Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 16.03.2014 - 10:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ja wytrwałam
![]() Najpierw dziecko, potem ślub.. Trochę pomyliła im się kolejność, ale kto by się tam tym przejmował xD Najważniejsze, że się kochają. Z Christiana niezły romantyk, nieźle zaskoczył Ariadnę z tymi oświadczynami i w ogóle. Ciekawe czy ślub będzie jedyną konsekwencją tego lotu balonem ![]() A mała Anastasia jest mega słodka. Ciekawe czy wda się w rodziców i też wyrośnie z niej kolejna mundurowa ![]()
![]() |
![]() |
#268 |
|
![]()
Christian jest taki kochany! Wyręcza Adrianę, pomaga jej jak tylko może.. no wzorowy kandydat na towarzysza życia
![]() Btw, ostatnie zdjęcie z bitwy na śnieżki - Jezusie, to biedne łyse dziecko xD Każ swoim simom nastepnym razem dać mu jakąś czapkę, bo to tak biednie wygląda xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
|
![]()
Kędziorek - no faktycznie... trochę poza kolejnością, ale po prostu zapomniałam, że oni są zwykła parą, hihi
Sheil - gdyby mieszkali w SV... może wyślą mu paczką ![]() Rodzina Lutter #4 Adriana, po długiej przerwie znów wróciła do pracy.
![]() Już w pierwszym dniu miała ręce pełne roboty. No ale to właśnie kochała. ![]() ![]() ![]() A w domu... Christian miał dzień wolny i postawił na naukę podstawowych czynności. ![]() ![]() Do Aurora Skies przyszła wiosna. Było bardzo ciepło i słonecznie. Adriana uwielbiała jeść śniadania na tarasie. ![]() Nawet wybrała się z Aną na spacerek po okolicy. ![]() Pora na zabawy w ogródku. Anastasii bardzo spodobała się osa. ![]() ![]() Roślinki znów wróciły do życia. ![]() Zbliżał się okres plażowania, więc trzeba było poprawić swoją formę, w szczególności, że Adrianie się troszeczkę przytyło ![]() ![]() ![]() Młodzi, mimo nawału pracy, dalej miło spędzali ze sobą czas. Oczywiście nie tak często jak wcześniej, ale dobre i to. ![]() Ich pokojówka olała swoją pracę, więc postawili na zakup Kościldy. ![]() ![]() Która okazała się najlepszym wyjściem. Od razu zaczęła sprzątać dom. ![]() ![]() ![]() ![]() Christian chciał zrobić niespodziankę Adrianie i upichcił śniadanko. ![]() ![]() I jak zwykle odwiedził ich nieproszony gość. ![]() Nie miałam pojęcia, że Kościlda "zajmuje" siętymi sprawami o.O ![]() Mimo alarmu, policja nie zdołała złapać typa :/ Ale na szczęście nic nie ukradł. Nadszedł dzień urodzin Anastasii. ![]() Emm... tak... ![]() Tutaj już po "metamorfozie". ![]() W pierwszym dniu do szkoły. Kierowca wydawał sie byc podejrzany. ![]() I gdyby tego było mało, to jakaś wielka roślina wydostała się na teren szkoły i zaczęła pożerać wszystko, co napotkała. Dzieci zaczęły uciekać i strasznie panikować. No ale od czego jest straż? Mama Anastasii przybyła z pomocą i uporała się z problemem. Dziewczyna będzie miała się czym chwalić ![]() ![]() W weekend rodzinka wybrała się standardowo na festiwal. Ana zawzięcie szukała jajek, a rodzice zajęli się sobą. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
|
![]()
Wooow, aż dwa odcinki ;D
Powiem tyle - uwielbiam twoja simowa parke, sa strasznie kochani ![]() Aurora Skies jupiii ![]() Anastasia jest prze-u-ro-czaaa :* ubostwiam ja! Bardzo podoba mi sie wystroj twojego domku, dasz kiedys zrzuty screenow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|