![]() |
#261 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hahahahahahaaha, o boże.
Zrobił jej przykrość?! Oj :c Powinna dać mu po łbie, a nie!
I waited for you ... Ostatnio edytowane przez Misiaa12 : 03.01.2013 - 21:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
|
![]()
Ulaaaaaa, ale wredny ten Wacek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
|
![]()
niezłe (: zdradził narzeczona w świeta co za drań!!!
@rudzia:Dobra ludzie, posprzątałam w tym temacie, bo zrobiliście sobie tu niezły kociołek do nabijania postów.. T___T Powinny polecieć warny, ale postów usunęłam tak dużo, że niektórzy powinni zarobić bany, dlatego radzę się pilnować, bo kolejnym razem nie będzie litości. I lepiej przejrzyjcie swoje tematy, bo do nich też zajrzę. Ostatnio edytowane przez rudzielec : 20.01.2013 - 21:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
|
![]()
Nie spodziewałam się tego Po Wacku ! co za cham:(( zdradzał twoją narzeczoną w święta
Współczuję Adel :( Mam nadzieję że go wyrzuci że twojego życia i zerwie zaręczyny z tym Draniem Ciekawi mnie co będzie Dalej z Adel ;) Czekam na następny odcinek :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Reputacja: 22
|
![]()
Wacki, wszystkie Wacki to gnojki
Biedna.. jesteś, ja bym zostawiła gnoja A dom Emily nie podoba mi się... Zbyt duży Ale wigilia, niesamowita, piękna choinka, stół
![]() |
#266 |
Reputacja: 12
|
![]() Dzisiaj troszeczkę zdjęć podczas jazdy ^^
Rodzina Wilson, odcinek 17 Opowiedziałam mu wszystko. Jego reakcja była natychmiastowa. Spakowaliśmy szczoteczki i ciuchy, wsiedliśmy do jego samochodu i pojechaliśmy do mnie na parcelę. Miałam ochotę wyrzucić wszystkie rzeczy tego dupka. Nie wiedziałam, że istnieją tacy mężczyźni (bardziej świnie) na świecie, ale wiedziałam, że muszę jak najszybciej dać sprawę do sądu o prawa nad małą. ![]() Droga była długa, a co gorsze jechaliśmy w środku nocy, jak i zimy. Drogi były śliskie, a Dominik jeszcze się do końca nie obudził. ![]() Poprosiłam go, aby nie jeździł szybciej niż 40 km/h. Naprawdę bałam się o nas. Nie wyobrażałam sobie śmierci, nawet nie chciałam o niej myśleć. ![]() W połowie drogi usłyszeliśmy stukanie w podwozie. Wyszłam z auta i poszłam to sprawdzić. ![]() Nic się nie zauważyłam i wsiadłam z powrotem. ![]() Czekało na nas jeszcze mniej więcej 4h jazdy. To stukanie w podwozie mogło dawać jakiś znak, ale ani ja ani Dominik nie wiedzieliśmy, co zrobić. W pobliżu stał dom Konrada wiec zapytałam brata: - Dominik słuchaj. W pobliżu jest mieszkanie Konrada. Może zatrzymamy się u niego na noc, a rano wyjedziemy? Co o tym sądzisz? - Hmm.. No nie wiem, ale naprawdę nie chcesz jechać już do domu? - BOJĘ SIĘ O NAS. Przecież napiłeś się, a wątpię, żeby przez niecałe 2 godziny coś ci się polepszyło. – Powiedziałam zdenerwowana. - Jak uważasz. – odpowiedział. ![]() Podjechaliśmy pod najpiękniejszy blok w mieście. Konrad mieszkał na samej górze. Miał do dyspozycji wielki taras, oraz dwu piętrowe mieszkanie. Zawsze marzyłam o czymś takim. ![]() Wjechaliśmy na górę. Bałam się, co zrobi Konrad, jak obudzimy go w środku nocy. ![]() ![]() - Konrad jest sprawa. Możemy u ciebie zanocować? - No nie wiem czy to jest dobry dzień. - Ale dlaczego? Naprawdę? - No wchodźcie, ale, o co chodzi? - opowiem ci wszystko później. ![]() Ku mojemu zdziwieniu na kanapie w salonie na tle ściany z okien siedziała prawie naga kobieta. ![]() - Kto to jest? – Nie wiedziałam, czy zmienił strefę zainteresowania. Czy po prostu jest jakaś impreza. - Adele. Oto moja narzeczona. – odpowiedział. Że co? Zdziwiłam się totalnie. Jeszcze nie dawno kochał się z moim ojcem, a tu teraz narzeczona. Brak słów. - Tam jest wasz pokój. Rozgośćcie się. – Wskazał na drzwi, po czym weszliśmy do środka. ![]() Następnie poszłam do łazienki, umyłam się, oraz położyłam i zasnęłam. ![]() Rano obydwoje wstaliśmy i wyszliśmy, by nie budzić domowników. Jechaliśmy, ale coś było nie tak. Dominik zauważył, że hamulce się zawiesiły, a pedał gazu zablokowany. Próbował użyć hamulca ręcznego, ale tak jak zawsze w filmach został urwany. Nie wiedzieliśmy, co zrobić. Przed nami zakręt, a naprzeciwko nas drzewa. W aucie nie było poduszek powietrznych. Bałam się. Wyciągnęłam kartkę z torebki oraz długopis. Napisałam tylko. „Mała. Kocham Cię i nigdy Cię nie opuszczę. Kochana mamusia Adele.” Nie wiedziałam czy list do niej trafi, ale wiedziałam, że dotrze do niej moja myśl i pogodzi się z sytuacją. +*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+* +*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+* Wszyscy wiedzą jak to się skończyło. Dziękuję za przeczytanie całej serii tej rodziny. Nie wiem czy wezmę się za następną rodzinę, ale podejrzewam, że w przyszłym czasie na pewno coś wstawię^^ Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 01.02.2013 - 11:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
|
![]()
Szybko się wziąłeś za zdjęcia. ^^ Tylko trochę denerwuje mnie to wyśrodkowanie, wolę czytać teksty po lewej *.*
Widziałam odcinek szybciej i nie zauważyłam żadnych błędów. Dobrze jest napisane. Nie rozumiem tylko o co chodzi z tym listem :// Szkoda, że skończyłeś losy Wilsonów, ale jestem ciekawa jaka będzie następna rodzina ^^
![]() |
#268 |
Reputacja: 14
|
![]()
Śmierć, śmierć i jeszcze raz ŚMIERĆ!
Czy mała nie może iść do Konrada... bo ja tak chcę ![]() Konrad jest homoseksualistą, heteroseksualistą czy biseksualistą czy może jeszcze coś innego? Bo już nie wiem.... Czekam na next... |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
|
![]()
Lase- Adele chciała pożegnać się z Kamilą, więc napisała do niej list. Co do przyszłej rodzinki nie mam na razie planów ^^
SPC- Konrad było homoseksualistą, ale pociągi seksualne naprowadziły go na poprawny tor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
|
![]()
A więc jestem! Rafale
Buuu, szkoda, że kończysz z Adele :c Mam nadzieję, że zrobisz jakąś nową, fajną rodzinkę ![]() Trochę to się dziwnie zakończyło, mogłeś wymyślić jakąś dziwna, spektakularną śmierć ![]() Czekam na następną... Rodzinę? ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|