![]() |
#261 |
Reputacja: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przynajmniej mnie uspokoiłeś, że to nie ja mam dziury w pamięci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
|
![]()
Odcinek bardzo mi się podobał. c:
Fabuła jest niezmiernie ciekawa - znalazłam kilka błędów ortograficznych, ale niezbyt mnie to obchodzi - i zdjęcie, na którym Alex trzaska Rockiego gazetą mnie rozwala. Oczywiście, matka Charlie jest śliczna, muszę przyznać. Czekam na next, jak zawsze! ![]()
![]() |
![]() |
#264 |
|
![]()
Heh... nie wiem czemu, ale myślałam, że nie czytałam tego odcinka, a tu się jednak okazuje, że już go widziałam...
![]() Ciekawe masz pomysły, to trzeba ci przyznać. Z każdym odcinkiem mam nadzieję, że wyjaśni się coś więcej, lecz złudna ma nadzieja, ponieważ nic nie wiem, a coraz więcej tajemnic. Fajny pomysł z tymi księgami, ale to bractwo naprawdę jest dziwne. Na początku myślałam, że to tylko taka banda uczniaków napadająca na ludzi, a tu jednak chodzi im konkretnie o Sam! Pytanie tylko, dlaczego? Zakończenie dziwne. Nie będę dociekać skąd, co i dlaczego, i poczekam na kolejny odcinek. Może tym razem coś się rozjaśni, a jak nie to znowu będę w kropce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
|
![]()
Uwaga!
Wszystkich oczekujących odcinka przepraszam.... Z braku czasu nawet nie mam czasu na przeczytanie odcinków osób, które zacnie piszą... Nastaje koniec roku szkolnego... to możliwe, że wszystko nadrobię. Wszystkich, których kiedyyyyyyyyyykolwiek komentowałem i czytałem proszę o wiadomość prywatną związaną z odcinkami ![]() Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie ![]() Do zobaczenia ![]() EDIT: Przepraszam, że post pod postem, ale chyba nie wiele osób interesowało to co zakomunikowałem Jakiś czas mnie nie było na forum O.o Zastanawiałem się nad odejściem, ale przypomniałem sobie chwilę kiedy to forum było fantastyczne. Może przejdę do rzeczy... Postanowiłem zakończyć ten dział z opowiadaniem. Jeśli kogoś interesowała dalszy los Sam to powinien się po jakimś czasie pojawić ostatni odcinek. Miał to być ostatni odcinek tej serii, ale usunął mi się zapis, ponieważ jestem kompletnym idiotą. Nawet nie wiem jak to się stało, ponieważ działo się to jeszcze przed dodaniem najnowszego odcinka. Ale zdążyłem zrobić zdjęcia do tego który pojawi się za jakiś czas ![]() Mam nadzieję, że ktoś napiszę jakiś komentarz. Aha! I chciałem przeprosić pewne osoby, które czytałem i nadrabiam ich odcinki, ale nie będę komentował bo może to dziwne, ale zajmuje mi to jakiś czas, żeby coś sensownego (lub nie) napisać. Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 24.05.2013 - 15:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
|
![]()
szkoda że ostatni odcinek...mam nadzieje że Sam pokona bractwo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
|
![]()
Szkoda Slodki, ze juz chcesz konczyc. Lubilam czytac twoje opowiadanie. Moze jak sie skonczy rok szkolny to znowu znajdziesz czas i natchnienie.
![]() Pozdrawiam Cię serdecznie ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Mile : 23.05.2013 - 17:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Nie
![]() Mam nadzieję, że jeśli już musisz skończyć historię Sam, to napiszesz o czymś innym OJSG, prawda? ![]()
![]() |
#269 |
|
![]()
Miejmy nadzieję
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
|
![]()
Ciastku, żeby nie było... ja też czekałam na nowy odcinek
![]() Szkoda, że kończysz tą historię... bo bardzo wiele niewiadomych do wyjaśnienia było. Jeśli nie będziesz kontynuował to ja liczę na to, że wspomnisz, co planowałeś pokazać nam w kolejnych odcinkach? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|