|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy dostałam simsy i je zainstalowała to musiałam tez zainstalować Origin i założyć konto, tak też zrobiłam. Nie grałam od tamtego czasu i teraz kiedy chce zagrać to pokazuje mi się żeby aktywować gre i wpisać kod produktu, ale kod produktu został już podobno zrealizowany. I tu się zaczyna problem, gra jest oryginalna i co mam zrobić aby dowiedzieć się na jakim koncie ten kod został zrealizowany
![]() BARDZO PROSZE O JAKĄ KOLWIEK POMOC! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Dla tych co mają dalej crashe gry!
Gdy włączy się wam już The Sims 4 to wyjdźcie do pulpitu, kliknijcie prawym przyciskiem myszy na pasek zadań, kliknijcie 'uruchom menadżera zadań' i zamknijcie proces Origin.exe i wróćcie spokojnie do gry, co prawda nie będziecie mieli dostępu do galerii i tak dalej ale przynajmniej będziecie mogli grać spokojnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
A co jesli nie ma origina? chłopak jakoś mi tak pokombinował, że nie muszę już sie logować za każdym razem i uruchamia sie bez
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
A ma ktoś sposób na problem, w którym w casie jest tylko sim? Jak chcę sima przebrać to mam tylko niebieskie tło, sima, i kilka ikonek na górze po prawej, ale klikanie w nie nic nie daje. Żeby cokolwiek zrobić trzeba wyłączyć grę przez menadżera zadań. To coś u mnie czy ogólny błąd? Bo pojawił się dzisiaj do pary młodo wyglądającym emerytem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
W rodzinie Ćwir nie działają mi niektóre funkcje związane z książkami. Nie mam na nich "ręki boga" oraz nie mam opcji czytania dziecku. To powszechny problem czy u mnie się coś sknociło? Na razie to jedyna rodzina, w której zaobserwowałam ten problem.
EDIT. Po pierwsze, sprawdziłam resztę rodzin, problem wystąpił też u rodziny Pancakes. Po drugie, sprawdziłam na nowej grze, problem nie występował, więc to się u mnie coś bugnęło. Po trzecie, ogarnęłam to ![]() Ostatnio edytowane przez Effie : 05.03.2015 - 20:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Witam.
Szukałam, ale nie znalazłam, jeśli podobne pytanie padło, to przepraszam.. Mam problem z grafiką w grze. Wygląda ona jak na załączonym zdjęciu. Czyli nie wygląda ![]() Uprzedzając pytania mam zainstalowanego najnowszego DirectX i aktualne sterowniki grafiki. Gra jest oryginalna. http://wrzucaj.net/images/2015/03/20/sims.png Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić? Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 08.06.2015 - 19:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Wiem, że były jakieś problemy z dużą liczbą rodzących się bliźniąt, ale w styczniu była łatka naprawiająca to. Mimo to w rodzinach, którymi w danym momencie nie gram, rodzą mi się same bliźniaki (to już cztery przypadki pod rząd). W rodzinach gdzie "jestem obecna" przy porodzie problemu nie ma. To jakiś bardziej powszechny problem? Jest jakiś sposób na kontrolę liczby dzieci? A może coś takiego, żeby czas nastrójnika związanego z ciążą leciał tylko wtedy, kiedy gram tą rodziną?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Simsy 4 działały, wszystko było ok, dopóki samo się coś nie zaktualizowało i przestało działać. W tej chwili nie da się wejść w grę, nie mówiąc nic o pobraniu danych z Origin. Origin się zaktualizował, chyba nawet parę razy.
Po każdej próbie wejścia jest info: "Zapis gry, który próbujesz wczytać został wykonany w wersji gry The Sims 4 nowszej niż aktualnie zainstalowana. Zaktualizuj grę, aby bezpiecznie wczytać ten zapis gry" Niestety nie wiem o tym procesie zbyt wiele, bo grającym jest moja córka. Będę wdzięczny za każdą wskazówke dotyczącą wyjścia z tej z pewnością nieskomplikowanej sytuacji. dziękuję |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Pomocy, nie mogę zapisać gry D: Jest jeszcze nadzieja? Przez całą sesję gry działy się dziwne rzeczy, simowie resetowali się bez powodu, nie mogłam sprzedać niektórych mebli bo 'nie znaleziono obiektu'...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|