Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.08.2007, 12:09   #261
Jean

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ćwir:
U nich nic, bo nie lubie u nich grać XD
Kaliente:
U nich też nie gram xD
Biedak:
Syn zarabia marne grosze dla rodziny.
Przyjemniaczek:
Lilliana wyszła za maż za Szczepana. Lilianę zmieniłam - stała się miłą i sympatyczną dziewczyna. A Angelike troche opóźniłam w rozwoju xD. Zamierzam rozejsc drogi Daniela i tej jego żony .
Lotario:
Don zmienił się nie do poznania ( jest cały blondynem i ma inny zarost i wogóle xD )i zamieszkał z bogata ukochaną. Są parą, ale nie sa małżeństwem, bo Don się tego boi. Don zerwał wszystkie miłości. Z nie wielka pomoc moja xD
Marzyciel:
Ożenił się z bogata mieszkanką i maja 3 dzieci: Rihanne i bliźniaków - Jay - F ( ich nazwisko Fune ) i Beyonce

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.08.2007, 16:52   #262
Stokrotka
Guest

Ja grałam tylko trochę w Miłowie i u mnie Kasandra zostawiła Dona, zmieniła wygląd i wyszła za Dariusza Marzyciela, urodziła dziewczynkę Klaudię. Dina wyszła za Mortimera, urodziła mu syna Maćka, a kiedy Morti umarł była jeszcze w ciąży. Balbina urodziła syna, Roberta i zaręczyła się z jakimś miastowym. Nina zaszła w ciążę z Donem, urodziła małego Marka, a potem znowu zaszła w ciążę. U Przyjemniaków nic nie zrobiłam. Nie mogłam grać dalej, bo musiałam na nowo instalować simsy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2007, 16:51   #263
..::lOvE::..
Guest

W MIłOWIE:
Liliana ożeniła się z moim simem Danielem i jest w ciązy.-to wszystko
Dziwnowo:
Janek i Ofelia mają 2 dzieci..kosmiczne blizniaczki.
Werona:
Romeo i Julia rozstali się.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2007, 17:31   #264
Karima
Guest

A u mnie jest tak:
Milowo:
Lotario:
Don ożeni się z Kasandrą, a ona zmienia swój image.
Kaliente:
Dina wyszla za Mortimera, a Nina przespala się z Donem i urodzila pięknego syna imieniem Alex który orzenil się z Dominiką(ona już byla zrobiona przez maxis)i urodzila bliźniaki,Justina i eee...zapomnialam,potem napisze.
Ćwir:
Mortimera zmienilam znów w dorosego i troche go odpicowalam.Pozem zerwal z Dinom, bo ona romansowala z Darkiem i Mortimer wywalil ją z domu i ożenil się z Bellą, która się wprowadzila do Milowa.
Przyjemniaczek:
Marysia i Daniel znów się kochają, a Lilianna i Andżelika są dorosle.
A u Biedaków i innych już nic nie zmienialam.Nie gralam tymi rodzinkami.
Dziwnowo:
Macierzanka:
Joanna(chyba tak miala na imie) i ten eee...nie pamiętam imienia w każdym bądź razie mąż się rostali się, bo on zacząl romansować z taką Joasią(simka zrobiona przez maxisa)która jest z nim w ciąży,a ona się zrewanżowala i się ożenila z Nerwusem, który przeszedl operqacje plastyczną i zmiane fryzury oraz ubrania.
Zmrok:
Oliwka zmara,a Ofelia dorosla i orzenila się z Jaśkiem i mają czwórke czy tam trójke dzieci(niestety nie kosmitów a staralam się)
Kowal:
Ta ich córka czyba Janka poszla na studia.Takto dużo się nie zmienilo.
Dziwak:
Paskal i Waldemar urodzili dwie kosmitki.Nie pamiętam imion.A Leszek romansuje z jakąś dziewczyną z pracy.
U Papużki i Kamaszów nic nie zmienialam.
Werona:
Julia i Romeo się pobrali,a Ten brat Juli z siostrą(chyba ma na imie Hermia) poszli na studia.
U innych nic nie zmienialam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2007, 16:43   #265
Sandradd
Guest

MIŁOWO
BIEDAK
Uśmierciłam Balbinę po porodzie. Damian i bracia przeprowadzili się do Przyjemniaków.
PRZYJEMNIAK
Daniel się ustatkował, osiągnął szczyt kariery i zestarzał, Marysia zaszła w ciążę. Liliana pojechała na studia (więcej w Liliana i Szczepan). Damian zamieszkał z Andżeliką w jednym pokoju. Błażej i ten najmłodszy zajęli pokój Liliany. Damian z Andżeliką zaszaleli i Andżela zaszła w ciążę. Urodziła synka - Rogera. Damian z narzeczoną i synem przeprowadził się do osobnego domku. Błażej jest nastolatkiem-prymusem, ten najmłodszy (nazwałam go Duncan) jest dzieckiem. Marysia urodziła syna Aarona, który teraz jest małym dzieckiem. Aktualnie w domu Przyjemniaków zamieszkują: Marysia i Daniel, Błażej (w połowie pokoju po Lilianie), Duncan (w drugiej połowie pokoju Liliany) oraz Aaron (zajmuje pokój Andżeliki).
Andżelika i Damian
Po przeprowadzce Roger stał się małym dzieckiem, następnie dzieckiem. W tym czasie Damian i Andżelika stali się dorośli. Pobrali się i mają kolejne dzieci (nie próżnowali, bo Andżelika ma pragnienie "Mieć 10 dzieci" a ja chce je spełnić): pierwsze trojaczki: Hubert Staś Biedak, Paulina Balbina Biedak i Virginia Biedak, gdy maluchy były w wieku szkolnym (a Roger nastolatkiem) Andżelika urodziła kolejne dzieci - bliźnięta Marysię i Daniela Biedak. Gdy Roger dorósł i się wyprowadził, a Hubert, Paulina i Virginia pojechali na studia, Andżelika urodziła kolejne trojaczki (mieli już 9 dzieci!!): Lily, Desmonda i Filipa. Gdy Marysia i Daniel pojechali na studia, a Hubert, Paulina i Virginia skończyli studiować, Andżelika urodziła Lionela Biedaka - najmłodszego w rodzinie.
KALIENTE
Dina wyszła za Mortimiera i przeprowadziła się do jego chałupy. Nina wyszła za mojego sima, bogatego Declana Fresha i teraz jest panią Niną Fresh. Mają nastoletniego syna (spłodzonego przed ślubem, urodzonego 2 godziny po) Kane'a Fresha, córkę w wieku szkolnym o imieniu Lorraine Fresh oraz bliźniaki (małe dzieci) Veronice i Logana.
ĆWIR
Dina i Mortimier mają bliźniaki w wieku szkolnym - Magdalenę i Mateusza nazywanych w skrócie Madzia i Mateo oraz nastoletnią córkę Dominique. Aleksander jest nastolatkiem. Kasandra zerwała z Donem wcześniej zachodząc z nim w ciążę a następnie wyprowadziła się do Marzycieli.
MARZYCIEL -> fotki http://forum.thesims.pl/showpost.php...8&postcount=29
Szczepan wyjechał na studia razem z Lilianą. Obydwoje skończyli studia i zamieszkali w osobnym domu (więcej w Liliana i Szczepan).
Dariusz zmienił image i pozwolił Kasandrze zamieszkać u siebie. Kasandra urodziła trojaczki (dzieci Dona): Madeline, Lizzie i Scarlett. Dziewczynki są aktualnie w wieku szkolnym, mają nazwisko Ćwir (wszystkie umiały chodzić, mówić i załatwiać się, Madeline i Lizzie umieją już czytać). Dariusz oświadczył się Kasandrze, są już małżeństwem i mają bliźniaki: Casey'a i Matthew Marzyciel. Chłopcy są małymi dziećmi. W domu Marzycieli mieszkają: Kasandra i Dariusz (na przebudowanym i powiększonym parterze, wielkość piętra się nie zmieniła), Madeline, Lizzie i Scarlett na piętrze (mają jeden pokój zajmujący prawie całe 1 piętro, ubikację oraz łazienkę (osobno)) oraz Casey i Matthew na parterze w osobnych pokojach ze wspólną łazienką.
Liliana i Szczepan
Liliana i Szczepan pobrali się. Lil jeszcze na studiach zaszła w ciążę więc musieli się spieszyć. Urodziła im się córka Haylie Mary Marzyciel. Haylie jest nastolatką i dziewczyną Kane'a Fresha (syna Niny Kaliente). Po ślubie urodził im się synowie Andrew (dziecko w wieku szkolnym) i Wallace (małe dziecko).
LOTARIO
Don zaczął kręcić z każdą miastową simką w otoczeniu. Obecnie ma mnóstwo dzieci, bo każdą simkę, z którą się przespał najpierw wprowadzałam do jego domu, a później przeprowadzałam do pustego. Dzieci Dona (matka - imię dziecka, wiek):
Monika Śmieszek - Agnes, dziecko
Marlena Panicz - Nadia, nastolatka
Jolanta Kostur - George i Grzesiek, dziecko (bliźniaki)
Janinka Siodełko - Nora, Lucy, Edek, małe dziecko (trojaczki)
Baśka Misiurka - Nicola, niemowlę
Berta Płanetnik - Albert, dziecko
Monika Brutal - Konrad, niemowlę
Bernadeta Różyczka - Felicja i Felicjan, niemowlę (bliźniaki)
DZIWNOWO
KOWAL
Jasiek dorósł i się wyprowadził. Janka (ta jego siostra) jest nastolatką.
DZIWAK
Waldemar i Paskal mają zielone potomstwo. Paskal wyprowadził się, uświadomił sobie, że jest gejem i zamieszkał z Nerwusem Jakiś. Nerwus stał się Simoroślą. Razem mają 4 dzieci:
Dylan - zielony, syn Paskala, dziecko
Elżbieta - adoptowana, małe dziecko
Natalia i Hanna - Simorośle po tatusiu, małe dziecko
Janek i Ofelia
Janek ożenił się z Ofelią. Zaraz po ślubie Ofelia urodziła bliźniaki: Gryzeldę i Hamleta (zielony). Gdy byli nastolatkami urodziła się Page. Gdy Page stała się dzieckiem, Ofelia urodziła zieloną Phoebe. Gryzelda i Hamlet są już po studiach, Page jest nastolatką, a Phoebe dzieckiem. Hamlet jest wolny, a Gryzelda wyszła za Ruperta Kamasza.
KAMASZ
Generał Bolesław ożenił się z Cecylią Papużką i już nie terroryzował dzieci. Damazy (?) znalazł wymarzoną pracę w karierze prawniczej i poszedł na studia. Rupert podrywał każdą dziewczynę w zasięgu wzroku (w myślach dobierał się nawet do macochy!), aż dorósł (nie poszedł na studia) i poznał Gryzeldę Kowal (więcej w Rupert i Gryzelda). Bartłomiej jest nastolatkiem.
Bolesław i Cecylia mają córkę w wieku szkolnym - Jadzię, opiekują się również Ramzesem - synem Ruperta i Gryzeldy.
Rupert i Gryzelda
Rupert nie lubił dzieci, nie chciał dzieci, ale nie miał wyboru... Gryzelda zaszła w ciążę... Urodziła czworaczki (!pierwszy raz miałam czwórkę na raz i szczerze się przeraziłam!): trzech synów Ramzesa, Totmesa i Ptolemeusza oraz córkę Kleopatrę. Rupert się przestraszył zabrał Ramzesa i zwiał do rodzinnego domu. Gryzelda została sama z trójką dzieci. Na pomoc przybył Hamlet - brat Gryzeldy. Gdy dzieci były w wieku szkolnym Rupert wrócił do domu, ale bez Ramzesa. Gryzelda nie widziała syna od czasu jego narodzin. Ramzes nie znał matki (tzn. miał ją w kontaktach, ale dzienny i stały był 0, czyli tak jakby się nie znali). Rupert zostawił syna u ojca i macochy. Po powrocie męża Gryzeldy, Hamlet wyprowadził się. Dzieci są nastolatkami, Ramzes dzwoni do rodziców codziennie. Totmes i Ptolemeusz uwielbiają się uczyć, a Kleopatra ma naturę tatusia (tzn. poderwać, wykorzystać i rzucić).
PAPUŻKA
Lucjan poddał się operacji plastycznej, teraz jest przystojnym brunetem z zarostem. Znalazł sobie miastową, Anielę Trąbkę, ożenił się z nią. Gdy zaszła w ciążę i urodziła bliźniaki (Dionizjosa i Pyrrusa). Lucjan rzucił ją. Po paru simowych dniach ożenił się drugi raz, tym razem z Krystyną Jedynak. To również nie była miłość. Gdy urodziła mu córkę Matyldę, to kazał jej się wyprowadzić. Wreszcie znalazł "tę jedyną" - Lolę Jedynak. Długo nie mieli dzieci, dopiero gdy Lucjan już prawie był emerytem przypomniał sobie, że nie ma potomka (akceptowanego przez niego ) i spłodził słodką dziewczynkę o imieniu Satyra. Później się zestarzał. Nie wiedział jednak, że Lola ma kochanka Hamleta Kowala. Lola zaszła z nim w ciążę i urodziła syna o imieniu Komik. Gdy Lucek umarł, Hamlet wprowadził się do Loli (nie, nie wzięli ślubu, więc teoretycznie jest wolny). Hamlet uwielbiał dzieci, spłodził jeszcze trojaczki o imionach: Paprykier, Szklanecznik i Qbeł (trzech chłopców), następnie bliźniaki o imionach: Tetlica i Papiola (dziewczynki), oraz syna imieniem Tapetnik.
W Weronie nie grałam, Kwitnących Wzgórz nie opisuję

Trochę tego jest. Jak się coś zmieni to napiszę .

Ostatnio edytowane przez Sandradd : 07.10.2007 - 11:45 Powód: dodanie linku do fotek
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2007, 10:37   #266
.:Patison:.
Guest

No u mnie toczą się wolno. Gram głównei w Miłowie. Balbina w ciąży wyprowadziła się do Biedaków, więc Damian i Błażej sami musza sobie radzić, ale Damian osiągnął już szczyt nastolatkowej kariery przestępcy i w końcu zaczął odrabiać zadania domowe, oceny poprawiają mu się.

U rodziny Próchno spokój. Honorariusz, czy jak mu tam, jeździ co sobotę na ryby, do parku. Wyrusza o 8.00, wraca o 22.00.

Nina w ciąży, z jednym Simem, którego sam stworzyłem. Muszę powiedzieć, że ten Sim "spłodził" już chyba siedmioro dzieci, kobiety same na niego lecą, a jego wierna małzonka, która nosi juz jego drugie dziecko, nei wie nic o słodkich romansach męża. A on ma o dziwo aspirację pragnienia stworzenia rodziny.

Dina przerprowadziła się do Ćwirów i jest w ciąży z Mortimerem, Aleksandrowi brakuje zaledwie kilka godzin do osiagniecia wieku nastolatka, a Kasandra wyprowadziła się do Marzyciela, aczkolwiek utrzymuje TELEFONICZNE kontakty z Donem, który chciałby ją... no... ee... tego... u Przyjemniaków monotonia, a Marysia oczywiście w ciąży.

Heh, szkoda, że nie dają becikoego za urodzenie dziecka...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2007, 21:56   #267
..::lOvE::..
Guest

U mnie najwięcej wydarzyło się w Dziwnowie ,ale to w TS2 . Obecnie jak gram w dodatku 4PR to nie gram żadną z Maxisowskich rodzin . . Miałam ochotę wyprubować rodzinki z Kwitnących Wzgórz , ale założyłam sobie fajną rodzinke Mróz i gram nią xD Jak mi się znudzi to może zagram rodzinką Zielonka czy coś takiego Tam gdzie jest Simroślinka A co do losów Maxisowskich rodzi z TS2:
Miłowo:
Don jakiś cudem ożenił się z Kasandrą i mieszkają u Dona , Kasandra urodziła bliźniaczki .
Nina i Dina rozkochały w sobie Mortiego , ale zostały same bo Morti zmarł.
Aleksander syn Kasandry ożenił się z Andżelą Przyjemniakową i mieszkają sami w domu Mortiego , obecnie nie planują potomstwa.
Liliana Przyjemniak mieszka z moim Simem Danielem i mają już 3 dzieci. Niemowlę-Debra , Małe dziecko-Sydney , Dziecko-Hitt.
Maria i ten jej mąz pogodzili się i są emerytami.
Biedakowie , Daniel czy coś tam zmarł mi podczas pożaru , Błażej bachor jak nic,nie uczy się i w ogóle , Balbina była w ciązy ,urodziła syna Krystiana jest teraz nastolatkiem i tylko mu w glowie imprezy.
Próchno zamieszkali w tej małej chałupince w lesie i zaadoptowali synka - na szczęscie biały ,dałam mu imię Artur.
Marzyciel-ani razu nimi nie grałam.
Przyznam ,że sporo tego
Dziwnowo:
Oczywiście u Dziwaków urodziło mi się u Pascala jedno dziecko UFO. Chłopiec o imieniu Bachorzysko #2 jest teraz dorosłe i planuje pozostac sam. U tego Dziwaka blondyna urodziły się bliźniaki UFO-Krewetka i Sardynka-siostry b. są jeszcze nastolatkami ,ale mają chłopaków , jakiś tam dwóch stworzyłam.
Oczywiście Ofelia i Jasiek wyszli za siebie. Ofelia urodziła 5 dzieciaków. Wspomnę ,że wyprowadziłam ich do domu Ofelii ,bo Oliwia zmarła.4 dzieciaki o UFO-skórze i jedno normalne-murzyńskie jak Ofelia. Dwie Ufo bliźniaczki , najstarsze.Ufo synek , Ufo córka i najmłodsze zwykłe dziecko córka. Bliźniaczki są już dorosłe i wyprowadziły się do dwóch simów zrobionych przeze mnie.Siostra Jaśka wyszła za Nerwusa i kupiłam i domek , mają córkę Darię-obecnie małe dziecko .. Zapylacz umarł ,a jego żona..Jadźka czy jakoś tak wyszła wtórnie za mąż ,za jednego z braci Dziwak ,chyba za tego w okularach zielonych i zaszła w ciąze i urodziła już jako emerytka . Siostry Jedynak-zaadoptowałam im 4 niemowląt xD 2 z nich jest murzyńska ,a reszta biała. Obecnie jeden murzyński to dorosły , drugiemu został dzień do bycia dorosłym , jedne zwykłe to nastolatek ,a drugie zwykłe to jeszcze małe dziecko.
I tu chyba działo się najwięcej.
Werona:
Romeo wyszedł za moją simkę , mają jedną córkę i mieszkają w do mu tej simki ,razem z rodzicami tej simki emerytami.
Julia mieszka z moim simem Marczello - włochem i mają 4 dzieciaczków. Każde oddzielnie.Marczello jest starszy od Julki o 10 dni. Marcz jest już emerytem.
Puk poślubił Baśke , jakaś Maxisowska simka.
Hermia po upojnym romansie z Romeo , zaszła w ciąże i urodziła dziecko. Od tamtej pamiętnej nocy Hermia nie widział sie z Romeem . Moja simka i żona Romea dowiedziała się o tym ,ale że mają 4 dzieci i ,że Romeo kochał moją simkę pogodzili się.
Kapuleci i Montekowie pogodzili się.

...Koniec...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2007, 16:56   #268
figusia
Guest

No to napiszę najpierw co się zdarzyło z maxisami w Dziwnowie, bo maxisami to tylko tam gram.
Widmo- W chwili obecnej u mnie Trumna Oliwka wyszła za wskrzeszonego przeze mnie byłego męża. Mają dzieciaka a o Ofelii to zaraz powiem
Zmrok- Ofelia zamieszkała wraz ze wskrzeszonymi (znowu) rodzicami. Mają pieska i są bardzo szczęśliwi
Samotnik (czy jakoś tak) - On zaadpotował dziecko i jest w tej chwili zaręczony z jakąś miastową, ale maromans z inną miastową (nie pamiętam imion niestety)
Jeszcze kiedyś grałam Kowalami więc Janek wyprowadził się, Zapylacz miał romans z taką babką co ja zrobiłam.
Dziwak- Ten jeden urodził to dziecko a zaraz potem jeszzce inny też został porwany przez ufo i też urodził dziecko. Obydwie dziewczynki.
Kamasz -Wiem, że ten jeden synek tego Generała uciekł z domu a jeden się wyprowdził. Ten najmniejszy stał się nastolatkiem. i schudł trochę .
Chyba tyle x)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.09.2007, 17:18   #269
.:Patison:.
Guest

Odbiegnę od tematu, rozwijając swoją poprzednią wypowiedź o swoim Simie. Sim płodzi dzieci dalej i chcę, aby (bez żadnych kodów!!) spłodził ich równo 100... hmm, 10 już będzie... I jak mówiłem, babki na niego lecą, a faceci leją go, aż się kurzy... :laugh: Tylko co to będzie, jak wszystkie Simy w Miłowie będą jedną, wielką rodziną... :shy:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.09.2007, 12:21   #270
kalafjor

Reputacja: 16

A u mnie MIŁOWO: Ćwir:Kasandra i Don są małżeństwem baaaaardzo się kochają ale Mortimer jest innego zdania nie jest pewny czy Kasandra miała rację do tego związku Aleksander robi baaardzo duże postępy w nauce i bardzo często przyprowadza ze szkoły jakąś Anie są najlepszymi przyjaciółmi chyba coś zaiskrzyło między nimi.

Marzyciel: Dariusz zakochał się w mojej simce (moja simka ma tesz drugiego kochanka henryka mojej roboty) moja simka i szczepan są przyjaciółmi ale nie mam zamiaru robic z nimi miłosci(liczy sie tylko Dariusz).

Przyjemniak: Marysia wpadła w wściekłość kiedy przyłapała Daniela jak zabawiał się z pokojówką Kasią i wyprowadziłem ją do innego mieszkania zmieniła ubranie na bardziej luzackie, przefarbowała sobie włosy na bląd i zmieniła fryzurę na te długie włosy z pierścieniem na środku nie spotykają się chyba że na parceli publecznej, jak Marysia widzi kasię to się biją a jak spotka daniela to szybko odbiega gdzie indziej, kiedyś przyszła kasia do niej do domu to jak zwykle zaczeły się bić, Daniel planuje orzenić się z Kasią i planują tesz dzieci!!!
kalafjor jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania