![]() |
#2761 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja musiałam wszystkie rzeczy ze store pobierac jeszcze raz po zainstalowaniu aktualizacji, bo wczesniej sciagniete (i przechowywane na pendrive) nie chcialy sie zainstalowac
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2762 | |
Guest
|
![]() Cytat:
witaj w klubie,ja w zeszłym tygodniu co drugi dzień instalowałam grę na nowo przez te sim3packi,jestem ciekawa,jak długo jeszcze będzie EA testować nasza cierpliwość,bo z tego co widzę w necie,to sprzedaż gry strasznie spadała,dlatego trzymają się tak kurczowo tego Store...ale jak długo jeszcze dwójka jest o wiele prostsza w obsłudze,jak coś siadzie,to wystarczy przenieść cały katalog z moich dokumentów na pulpit,odpalić grę i podmienić pliki,a tutaj...instaluj i reinstaluj od nowa |
|
![]() |
![]() |
#2763 | |
|
![]() Cytat:
A Store jest dla nich aż tak korzystne? Nie rozumiem, jak to się stało, że przy takim powodzeniu serii The Sims EA wydała taki bubel.
![]() |
![]() |
#2764 |
|
![]()
U mnie w programie startu jakieś 3/4 dodatków pokazuje się jako niezainstalowana, ale w grze są.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2765 | |
|
![]() Cytat:
,,EA wyprodukuje byle jakie coś. Ludzie i tak to kupią.'' Są do ściągnięcia drzewka cytrynowe? U koleżanki coś widziałam... Drzewko z żółtymi owocami?
![]() |
![]() |
#2766 |
|
![]()
Dobra zadam głupie pytanie ^^
Czy jest gdzieś taka wersja Sims 3 jak mieli twórcy? w kilku filmikach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 |
|
![]()
Znaczy się, sądzisz, że twóry maja inne TS3 ?
Ale nawet gdyby było, to podanie linka (-_-) byłoby piractwem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2768 |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=oG4BOFXv--E tutaj jest ta wersja. To była beta czy co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2769 |
|
![]()
Raczej wersja beta. Po co im dwie wersje gry? ^^ Tworzyli grę i z czasem dochodzili do wniosku (twórcy), że to im się nie podoba, a może zmienić coś tam itd. Gry, która wygląda tak jak na filmiku pewnie już nie ma, bo w sumie po co skoro istnieje oryginał, który nie zawiera (podobno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2770 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mam pytanie : czy jest jakas mozliwosc "przeskoczenia" nocy? Tj. jak sim spi, to nawet na najszybszym tempie starznie dlugo to trwa, nie chce mi sie tyle czekac :/
aha, i jescze jedno : jak bylam u kolezanki, to u niej w trakcie tworzenia sima mozna bylo wybierac mu glos, tzn. czy jest niski czy wysoki, u mnie tez jest ten suwak, ale jak przesuwam w jedna czy w druga strone to i tak nic sie nie dzieje i glos jest taki sam oO
I'll be your wish I'll be your fantasy... Ostatnio edytowane przez misterio : 23.02.2010 - 13:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|