![]() |
#271 |
Guest
|
![]()
Nie rozumiem tej instrukcji ktora ponize opisalas. Jak naciskam na mojedokumenty prawym to nie ma opcji przenies. (przepraszam ze ale to nie moja wina ze jestem taka ciemna xD)
Ale jezeli dobrze zrozumialam to wejsc w wlasciwosci moich dokumentow i tam jest c/: costam costam. t i tam wpisac D ? |
![]() |
|
![]() |
#272 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Magdusia NIE!!! Zrobisz krzywdę
![]() EDIT: Musiałam Cię zastopować ![]() Otwórz dokładnie taki folder: C:\Documents and Settings\TWOJA NAZWA UŻYTKOWNIKA W tym miejscu wyświetlają się różne podfoldery, między innymi Moje Dokumenty. Zaznacz je, ale nie otwieraj. Po lewej stronie ekranu jest takie rozwijane menu: "Zadania plików i folderów". Na drugiej pozycji będzie "Przenieś ten folder". I pojawi się okienko wyboru, gdzie go przenieść. Ostatnio edytowane przez Björk : 15.08.2008 - 07:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Guest
|
![]()
Ok zrobilam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Proszę bardzo
![]() Dużo miejsca na dysku zyskałaś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Guest
|
![]()
Tak 3 GB ;p
|
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]()
Prosze o pomoc.
Problem polega na tym, ze stworzylam juz cała rodzinke simów, umeblowałam ogromną chałupe i mojej simce przydarzyło sie cos takiego, ze wzięła miśka z pokoju dziecinnego i ten misiek jakby wszedł w nią ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Guest
|
![]()
Skasuj ją kodem move_objects on, wyjdź z chałupki i ponownie w nią wejdź..simka powinna być normalna
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Guest
|
![]()
mam wazn pytanicho slyszalam ze w simsach moga byc syreny w jakim dodadku to jest??? (napewno sa syreny poniiewaz widzialam filmiki na youtube.pl)
|
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
![]()
W żadnym
![]() To syreny z internetu z np.MTS2.. ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
![]()
kotka 22 ma racje madzienia3 te syreny można jedynie ściągnąć z internetu tak jak mówi kotka22
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|