![]() |
#271 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanko.
Wiem że można teraz tańczyć. Moge tańczyć tylko "TANIEC KLLASYCZNY". Czy można też inne i jak sparawidź by simy nie deptały sobie po nogach? A i jeszcze jedno. Mój sims wogóle nie umie grać w bilard. Jak sprawić by był najlepszy? |
![]() |
|
![]() |
#272 |
Guest
|
![]()
hmmmm nie zrozumiale napisalas
|
![]() |
![]() |
#273 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chyba nie można innych tańców tańczyć. Ponawiam pytanie czy na parcelach magicznych jest zawsze, tylko jedna czarownica??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Guest
|
![]()
Jest zawsze tylko jedna czarownica. To jest tak jakby szefowa klanu dobrych badz zlych wiedzm. Ona jest zawsze maksymalnie rozwinieta magicznie, wiec jako jedyna NA PEWNO ZAWSZE moze zmienic zaprzyjaznionego sima w maga.
|
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
A ja myślę, że to z powodu ilości czarownic i czarodzieji w mieście. Dużo ich macie? ja mam tylko 1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]()
Ja przerobiłem miłowo na magiczne miasto i prawie wszystkie simy sa magiczne xDDDD a jeszcze jak się zna kod to można przejąć kontrole nad główną czarownicą dobra lub złą i zamieniać simy w magów w nieskończoność więc zmieniłem już całą masę simów (tych których nie da się kontrolować, tych niezależnych, NPC) w magów
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Guest
|
![]()
A jak wogule sie robi zeby miec samochodzik
|
![]() |
![]() |
#278 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Trzeba kupić podjazd i samochód w trybie budowania/kupowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
|
![]()
Czy w jednym mieszkaniu w bloku może żyć aż 8 simów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() W jendym MIESZKANIU może być 8 simów. W BLOKU możesz wynajmować różnymi rodzinami 4 MIESZKANIA (czyli razem 32 simów), ale mieszkań w bloku może być więcej, czyli dodatkowo wprowadzą się simy niezlależne... Aczkolwiek duża ilość simów na jakiejkolwiek parceli muli grę. Pamiętaj o tym ![]() Cytat:
![]() EDIT: Pan W. zwrócił mi gupią uwagę, ale przecież wszystko w porządku ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 11.10.2008 - 19:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|