![]() |
#272 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mauro - Jest świetny! Co prawda, jak już Oblivion wspomniała, ubranie i włosy nie powalają, ale to sprawia, że on jest taki bardziej...ludzki ;> Taki zwyczajny, przystojny sim.
#273 |
Guest
|
![]()
Mauro jest fajny. Tylko ta fryzura mi się nie podoba.
|
![]() |
#274 |
|
![]()
Mauro to kolejny przystojniak Twojego autorstwa. Realistyczny i świetnie wykonany sim
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Guest
|
![]()
Wiesz, Sim jest nawet spoko, ale nieco pedałkowaty, mówiąc wprost.
8/10 |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]()
Mauro, taki dosc latynowski. Nie w moim stylu, nie podoba mi się. Ale za to Justin prześwietny. I nieźle pasuje mu fryzura, która pewnie 'sama w sobie' by mi się nie spodobała
![]() |
![]() |
#277 |
Reputacja: 11
|
![]()
aniołek,
Oblivion, Irys, Pamela, Upadła Dusza, Wikki, kago-to-ja, Aya de Chat, Dziękuję za skomentowanie ![]() Mauro miał być takim zwykłym, delikatnym i nieśmiałym chłopakiem. Dwie simki dzisiaj, ciekawe czy spodobają się komuś Maja ![]() ![]() i bardzo różowa Roksana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#278 |
|
![]()
Roxana jest prześliczna
![]() idealnie do niej pasuje kolor ruushu <czy jakoś tak> natomiast Maja sprawia wrażenie osoby opanowanej i spokojnej. Rudzielec ![]() <nie umie komentować>
#279 |
|
![]()
Jeju jak ja kocham różowe włosy!
![]() Roksana jest śliczna. Nic dodać nic ująć. A jeszcze powiem bardzo ładne zdjęcia robisz. Maja podoba mi się trochę mnie, przez błyszczyk. Nie lubię go. Poza tym jest całkiem , całkiem ![]() Robisz b. ładnych simów. Jesteś mistrzynią.
#280 |
|
![]()
Maja- simka z charakterkiem, nieco "zołzowata " z wyglądu, ale fajna
![]() Roksana jest przepiękna, delikatne rysy twarzy, niesamowicie subtelna, czarująca, po prostu cudna ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|