|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Mauro - Jest świetny! Co prawda, jak już Oblivion wspomniała, ubranie i włosy nie powalają, ale to sprawia, że on jest taki bardziej...ludzki ;> Taki zwyczajny, przystojny sim.
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mauro jest fajny. Tylko ta fryzura mi się nie podoba.
|
|
|
#3 |
|
|
Mauro to kolejny przystojniak Twojego autorstwa. Realistyczny i świetnie wykonany sim
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wiesz, Sim jest nawet spoko, ale nieco pedałkowaty, mówiąc wprost.
8/10 |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mauro, taki dosc latynowski. Nie w moim stylu, nie podoba mi się. Ale za to Justin prześwietny. I nieźle pasuje mu fryzura, która pewnie 'sama w sobie' by mi się nie spodobała
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 11
|
aniołek,
Oblivion, Irys, Pamela, Upadła Dusza, Wikki, kago-to-ja, Aya de Chat, Dziękuję za skomentowanie ![]() Mauro miał być takim zwykłym, delikatnym i nieśmiałym chłopakiem. Dwie simki dzisiaj, ciekawe czy spodobają się komuś Maja ![]() ![]() i bardzo różowa Roksana ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#7 |
|
|
Roxana jest prześliczna
![]() idealnie do niej pasuje kolor ruushu <czy jakoś tak> natomiast Maja sprawia wrażenie osoby opanowanej i spokojnej. Rudzielec ![]() <nie umie komentować>
|
|
#8 |
|
|
Jeju jak ja kocham różowe włosy!
![]() Roksana jest śliczna. Nic dodać nic ująć. A jeszcze powiem bardzo ładne zdjęcia robisz. Maja podoba mi się trochę mnie, przez błyszczyk. Nie lubię go. Poza tym jest całkiem , całkiem ![]() Robisz b. ładnych simów. Jesteś mistrzynią.
|
|
#9 |
|
|
Maja- simka z charakterkiem, nieco "zołzowata " z wyglądu, ale fajna
![]() Roksana jest przepiękna, delikatne rysy twarzy, niesamowicie subtelna, czarująca, po prostu cudna
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Maja jest śliczna, wszytko w niej mi się podoba, nawet ten niezbyt pasujący cień do powiek
simka ma ładne widoczne kości policzkowe, co daje jej dużo naturalności.Roksana jest ładna, kolor włosów może być, ale ta fryzura mi sie nie podoba, przez nią wydaje się jakby simka miała małą twarz i zbyt pociągłą głowę. |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|