![]() |
#271 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: Ej, bo mi całą akcję zgadniesz, łącznie z zakończeniem :c
To z kim lał się pan Wing, hmm, nie wyjaśni się ![]() Dzięki za wszystkie dotychczasowe komenty ![]() @Hnat: Dzięki za wyłapanie błędów ![]() Co do myślników- jestem tak nauczona pisać i nie wiem czy ma to sens, by po tylu latach takiego pisania to zmieniać. Masz ciekawe spostrzeżenia ![]() Jeśli chodzi o tą bójkę to w pierwotnych założeniach miała być spowodowana właśnie przez Szymona, ale odeszłam od tej myśli, gdyż oboje siedzą w dwóch zupełnie różnych więzieniach (Szymon odsiaduje wyrok, Dustin jeszcze nie). Podejrzeń dot. Rudka i Julki nie skomentuję, powiem tylko tyle, że być może będziesz zaskoczony tym co się będzie działo przy końcówce FS. Jeśli dobrze pójdzie, to do końca tego tygodnia pojawi się odcinek ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 01.07.2009 - 21:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 |
Guest
|
![]()
Faktycznie Liv zbieg okoliczności
![]() ![]() ![]() ![]() Fabuła wciągająca. Opowieść o życiu przeciętnej rodziny, która zmaga się z niecodziennymi problemami, jakim jest np. areszt i porwanie. Lily bardzo ładna, taka subtelna i delikatna. Niech tylko uważa na swoje serduszko, żeby ktoś inny nim nie zawładnął ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#273 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jakoś nie widzę celu uieszczania dat, skoro nie jest to forma pamiętnika.
Błędów było parę, ale wszystkie wymienili moi poprzednicy. I ciekaw jestem też, co takiego będzie przy komentowaniu następnego odcinka.... ktoś zemrze?! pozdr.
![]() |
#274 |
Guest
|
![]()
@up:"Ktoś zemrze", przepraszam, co zrobi? Odcinek jak zwykle fajny, przepraszam, że nie było mnie tyle na forum ale byłam na niezapowiedzianych wakacjach i nie miałam czasu, żeby napisać... no 1oOoOoOoOoOoOoO/1o
|
![]() |
![]() |
#275 |
Guest
|
![]()
No dobra, to i ja sie ujawnie
![]() ![]() ![]() Ale ja też mam mieć prawo pretensje - dawaj mi tu następny odc! ;D |
![]() |
![]() |
#276 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dokładnie! [ Bartek
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#277 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
No tak- kiedyś musieliście się zacząć upominać :/
Mam (bardzo?) złe wiadomości- prześladuje mnie coś w stylu braku weny. Zamiast wieczorem (bo to najodpowiedniejsza pora) siąść, odpalić Worda i wyobraźnię ja sobie gram i moja wyobraźnia działa, ale w innym kierunku. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że ubzdurałam sobie, że odcinek ma wyjść lepiej niż zwykle (tak, moi drodzy, może być lepiej ![]() Wyjątkowo mi zależy, gdyż ten odcinek ma być w pewnym sensie przełomem i w przypadku niektórych czytelników spełnieniem ich podejrzeń. Przepraszam za utrudnienia i proszę o cierpliwość ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobra, jeszcze ja
![]() To tak... odcinek bardzo mi się podoba, ale myślę, że raczej nie będzie żadnego romansu pomiędzy Lily a Bartkiem? ;> Oceny nie trzeba, czekamy jednak na następny. EDIT: Z cierpliwością czekamy, jak poprosiłaś ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
![]()
no Liv juz koniec tygodnia więc oczekujemy następnego odcinka
![]() dzis albo przynajmniej jutro ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Guest