|
|
Zobacz wyniki ankiety: Które akcesoria są według Ciebie najlepsze? | |||
Na Święta/ Zestaw Świąteczny. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
92 | 24.66% |
Rozrywka Rodzinna. |
39 | 10.46% |
Szyk i Elegancja. |
69 | 18.50% |
Impreza. |
52 | 13.94% |
Moda z H&M. |
169 | 45.31% |
Młodzieżowy Styl. |
74 | 19.84% |
Kuchnia i Łazienka. |
85 | 22.79% |
Ikea Urządza Dom |
145 | 38.87% |
Rezydencje i Ogrody. |
84 | 22.52% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 373. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#272 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Zdecydowanie Moda z H&M
![]() Jest super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Guest
|
![]()
Mam tylko jeden: "Rezydencje i ogrody" i według mnie dodatek, który niewiele wnosi do samej gry. Niestety.
Jest tylko kilka nowych roślinek i kwiatków, trochę okien np. w stylu meczetu i trochę nowych fryzur. Ale to jest naprawdę skąpa liczba. Oglądając zwiastun i czytając zapowiedzi słowo: "Rezydencje" wywołało u mnie skojarzenia z pięknymi willami, mnóstwem dodatków (takich luksusowych) no i oczywiście multum kwiatów, roślin, roślinek, drzew. Niestety się zawiodłam ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Reputacja: 17
|
![]()
A ja nie zawiodłem się na dodatku Rezydencje i ogrody, ponieważ uwielbiam ogród i rośliny, a te akcesoria wniosły wiele roślin, żyrandol i piękne schody. Ogółem to lubię jeszcze Modę z H&M, a także Szyk i Elegancję.
![]() ![]()
![]() |
#275 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z akcesori to ja mam jedynie Impreza i Moda z H&M...z czego to pierwsze początkowo bardzo mi się podobało...do czasu ;/
Gdy zainstalowałam okazało się, że nie ma tak dużo dodatków..kilka krzeseł, girlanda i kilka derkoracji ![]() Bardzo zawiodłam się na tym dodatku...ale jestem bardzo zadowolona z Mody z H&M...gdy ma ktoś dodatek WB (tak jak ja xD) to sklepy wyglądają cudownie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zaznaczyłam modę z H&M. Jestem zawiedziona, jeśli chodzi o IKEA, myślałam że będzie dużo fajnych rzeczy,a tu przykra niespodzianka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Guest
|
![]()
Większość jest bardzo dobra, więc wybór trudny... Młodzieżowy styl dodaje dużo fajnych ciuszków i mebelków dla nastolatków, jest naprawdę dobrym dodatkiem. Ikea to był mój wymarzony dodatek i wreszcie go wyprodukowali - bardzo się ucieszyłam. Jego możliwości można rozszerzyć dodatkami z neta - i to takimi, co niewiele miejsca na dysku zajmują, bo techniką repository czerpią tekstury z oryginalnych maxisowych rzeczy z akcesoriów Ikea. Moda z H&M jest niezła, ale część ciuchów jest tak wiejska, jak to bywa w H&M a do tego są na standardzie Maxis. Jednak sporo moich simów je nosi.
Jednak zaznaczyłam "Rezydencje i Ogrody" bo to nie tyle akcesoria, co mini-dodatek. Są panele słoneczne lub wiatrak sprawiające, że płaci się mniejsze rachunki, dużo dodatków z różnych kategorii, nowy podział (kategoria) w trybie budowy i nowe kody do gry. A żeby było jeszcze lepiej, z tej płytki odpala się grę, więc mniej szkoda, że się ją porysuje / zgubi lub zniszczy. W takim przypadku wystarczy odkupić sobie tańszą płytkę z akcesoriami, niż z całym dodatkiem - a tego byłoby szkoda. |
![]() |
![]() |
#278 |
Guest
|
![]()
zanaznaczyłem szyk i elegancję bo nie wiedziałem co zaznaczyć według mnie szyk i elegancja daje te rzeczt co the sims 2 zwierzaki na ps2
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
![]()
Wg mnie najlepsza jest Moda z H&M i Ikea urządza dom. Ikea wniosła bardzo fajne meble, które się fajnie komponują w te z netu. A ubrania z H&M wiadomo, że będą działać i nie są najgorsze.
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
![]()
Wczoraj miałem okazję poznać RiO. Myślę, że to też całkiem niezłe akcesoria ^^
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |