![]() |
#271 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 |
Reputacja: 17
|
![]()
Agnieszko co do biblioteki Langraba, to aby się tam dostać musisz dostać klucz, który otzrymasz po podjęciu owej okazji (zapomniałem nazwy - dzisiaj ją wypełniałem) - wtedy już wszędzie sama trafisz. Co do owoców (z tego co pamiętam):
Epipt - granat, wiśnie i pomelo (ten jest trudniejszy do zdobycia bowiem nie można go kupić, ale gdzieś blisko targu w ogrodzie któregoś z domów rośnie). Nigdy jeszcze nie złowiłem ryby mumii, ale podejrzewam, że powinnaś kupić w księgarni poradnik na jakie przynęty łowic i tam będzie pisac gdzie je łowić. Chiny - śliwka, wiśnie. Francja - Na początku możemy kupić tylko Grona Cherimola Blan i Grona Renoit za 6 simoleonów sztuka Jak osiągniemy 3 poziom wizy we Francji to u specjalnego kupca można kupić najlepsze grona - Cranerlet Nuale oraz Gralladine Fran za 50 Antycznych Monet sztuka. Nie do kupienia lecz do zebrania od "przyrody" są grona Avornalino i Meliore. To wszystkie grona. We Feranci nie ma nowych owoców. Pro po nektarów najbardziej udane kompozycje jakie mi wyszły to: 1. Nektar 50% Jabłka 50% Grona Cherimola Blan 2. Nektar 3 Grona Renoit 3 Grona Meliore 2 Grona Avornalino 3. Nektar 50% Limonka 50% Grona Renoit 4. Nektar 50% Winogrona 50% Grona Renoit 5. Teraz zamierzam stworzyć kompozycję Nektar 50% Granat 50% Grona Meliore, powinna wyjść ładna mieszanka, bo granat to owoc egzotyczny i trudno dostępny w dodatku świetna jakość tak jak i Grona Meliore. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#273 |
Guest
|
![]()
Hej! Mam problem. Gdzie w Egipcie są mumiatamomy (nie pamiętam dokładnej nazwy) - należy je szukać wokół miasta. Proszę o pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
|
![]()
Picie nektaru wpływa na samopoczucie sima - dostaje ośmiogodzinny nastrójnik jesli nektar był dobrej (bardzo dobrej) ;ub lepszej jakości. Dlatego wyszedł twojej Simce okropny nektar, bo miała za mało punktów umiejętności. Mój Sim ma 7 poziom i zrobił nektar jakości wspaniałej używając trybu skoncentrowanego (produkują się dwie butelki oraz ich jakość jest wyższa) poznałem dotychczas takie tryby: podstawowy(tworzy 3 butelki lecz nie skupia się zbytnio na jakości) oraz masowy (produkuje większą ilość butelek, a jakość może nie być zadowalająca - przeciętna ten tryb idzie w masowa produkcję).
![]()
![]() |
#275 |
Guest
|
![]()
Witam !
Mam takie pytanie, czy da się przeprowadzić simy, na lokacje wakacyjne, gdyż są dostępne ceny budynków... Oraz jak przedłużyć wizę... Pozdrawiam ! <Bądź można jakoś, wykupić Je jako domki letniskowe... ?> |
![]() |
![]() |
#276 |
|
![]()
Vlad Tepes domki letniskowe można kupować jak osiągnie się 3 poziom wizy. Poziom wizy wzrasta Ci po każdej ukończonej okazji, którą znajdujesz sobie na tablicy "z okazjami" przed bazą wypadową.
![]()
![]() |
#277 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pewnie od umiejętności zależy też jakie owoce można użyć ? Bo ja nie mogłam wsadzić ani normalnych winogron ani jabłek, tylko te z krajów wakacyjnych....
![]() |
#278 |
Guest
|
![]()
Gdzie i kiedy mogę znaleźć taki jakby młot do rozwalania kamieni? Proszę odpiszcie
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
|
![]()
pinka musisz czekać na okazję w Chinach lub posłużyć się kodem na odblokowanie obiektów wakacyjnych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
Jak się kupuje domki letniskowe??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|