![]() |
#272 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pomocy za każdym razem kiedy włączam owłosienie ciała to chłopak ma ciało kobiety
![]() ![]() niestety zdjęcia nie zrobiłam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
----------------------/\ ---------------------/||\ ---------------------|||| ---------------------|||| ---------------------|||| ---------------------|||| ---------------------|||| ---------------------|||| ---------------------|||| ---------------------|||| ---------------------|||| Ludzie, naprawdę nikt nie wie? :C Błagam... Ostatnio edytowane przez Ilona : 10.07.2013 - 15:24 Powód: post pod postem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
|
![]()
A czy na pewno przy reinstalce wykasowałeś wszystkie pliki z gry? Czyściłeś system CCleanarem lub podobnym programem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Reputacja: 12
|
![]()
Searle, nie.
Raczej, nie.. I nie urzywałem CCleaner'a. Czyżby w tym problem? :< Głupi JA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
|
![]()
Witam. Mam problem, chciałem zapisać grę i dałem zapisz, czekam już z 20 minut i ciągle zapisuje. Jest to dziwne bo gra mi się bardzo szybko zapisuje (ok. 30 sekund), a gdy się dłużej zapisuje to wyskakuje błąd nr 12. Ale na razie nie ma żadnego błędu... Co mam robić. Czy już stracę postępy w grze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
ABC3003 - zobacz tutaj: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51921
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
|
![]()
Witam wszystkich.
Jeżeli zrobiłam jakiś błąd, że zrobiłam jakiś błąd, czy coś, to z góry przepraszam, ale mam problem. Jakiś miesiąc temu grałam normalnie w simsy i wszystko było ok, kiedy ostatnio je włączyłam cała moja grafika zwariowała. Nie zmieniałam żadnych ustawień ani w simsach, ani na kompie, po prostu po uruchomieniu gry wszystko było takie rozciągnięte, no nawet nie wiem jak to określić. Kiedyś już tak miałam, nawet 2 razy, ale raz coś tam się stało i miałam przeinstalowanego windowsa bodajże. A za drugim razem pomogło odinstalowanie i zainstalowanie simsów od nowa. Teraz nie podziałało. Ustawiałam też inną grafikę w simsach, próbowałam od najmniejszej do największej i nic... Proszę, niech mi ktoś pomoże. link do screena: http://************/view.php?pic=qnwmdz&s=5 Ostatnio edytowane przez slowtoreact : 03.08.2013 - 16:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
1. Nie widać screena
![]() 2. Może zmień rozdzielczość ekranu ? ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|