![]() |
#272 |
Reputacja: 10
|
![]()
To mi wygląda na działanie moda. Ja kiedyś tak miałam gdy miałam moda na kupowanie wszystkich książek w każdym sklepie. Po instalacji któregoś nowszego dodatku znikły książki z Księgarni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja nie mam żadnych modów na książki, a też właśnie mam problemy z księgarnią w Bridgeport. Ach, te bugi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Guest
|
![]()
mozna tez wymieniac sie z innym simem przepisami;p albo cos bardziej pracochlonnego - stworz byle jakiego sima w sv czy gdzies, wykup nim ilestam przepisow (ofc wczesniej kod na kase) przeprowadz go do bridgeport do mieszkania simki/sima, wypakuj tam ksiazki a tamtego sima z sv usun XD
|
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
A ja mam problem z Wampirami ;/
Pomimo tego że został ugryziony nie przemienia się. Oczywscie została kliknięta opcja "Zaproponować Zostanie Wampirem". |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]()
no simy zamieniają się w wampira po paru dniach?
|
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
Czyli masz na myśli tygodnie Simowe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
Mnie się Simka tak po dwóch,trzech dniach zamieniła w wampirzyce ... z tego co pamiętam *o*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Reputacja: 11
|
![]()
A masz ten nastrójnik z zębami wampira "dziwnie się czuje" (coś w tym stylu, nie jestem dokładnie pewna), który nie dodaje, ani nie odejmuje, jest "brak efektu nastroju"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
Ale mnie ludzie normalnie olśniło... Narzekałam na brak zleceń dla zespołu. Założyłam zespół, każdy z jego członków miał zarejestrowane samozatrudnienie "zespół", ale żadnych zleceń nie było. Dopiero mnie teraz olśniło, że przecież jak mogę mieć zlecenia, skoro zlecenia są okazją, a ja mam włączone stłumienie okazji...? Lol... Nie chce mi się tego sprawdzać, bo musiałabym zagrać w Bridgeport, a tam mi się gra wiesza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|