![]() |
#271 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up: chyba to jest "tył" budynku... Spróbuj klikać nie na budynek a na "bańkę" na budynku. W końcu musisz zaznaczyć do którego przybytku ma wejść, może to jakkolwiek pomoże.
Np. okazję możesz wykonać między 12:00 a 20:00 a simka próbuje o 7 rano to zrobić. Ktoś mi odpowiedział na problem z lokajem: Lokaj się nie pojawia przez kolejne kilka simowych dni (brudne ubrania rosną i rosną, tak samo talerze). Ostatni się pojawił tylko na pobranie pensji poprzez chmurkę dialogową w rogu ekranu, ale nie osobiście. No i znowu zwalniam-zatrudniam-zwalniam... A knajpki nadal nie widzę - wiem, że są po dwa-trzy miejsca w jednym budynku ale żadne to nie jest ta restauracja ![]() No nic, nie są to takie błędy, które mi utrudniają grę. Za to wampir mi zaczął wariować. Swoje zdolności miał cały czas (dzień/noc) albo wcale i nagle wszyscy nawet ze znaczkiem serca nie chcieli się z nim witać przyjaźnie, całować, obejmować =_= Szczęście, że można go zmienić z powrotem w sima i znowu w wampira. Gdyby nie to, że ta gra to "the sims" to bym rzekła, że czas na łatkę. Ale łatki zwykle mi psuły grę doszczętnie ![]() I tak nie żałuję kupna. PYTANIE INNE, na luźno: Czy można jakoś zmienić za-simienie barów? Nawet te super uczęszczane mają po 2-3 gości nie licząc ochrony i barmanów.
nie wiem kiedy będzie koniec świata, ale na pewno go przegapię. All hail the hypnotoad! Ostatnio edytowane przez Wampirencja : 04.11.2010 - 22:04 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 |
|
![]()
tez przylacam sie do pytania o zasimienie jak bylo wyzej napisane klubow, widzialam mod ktory przedluza godziny otwarcia barow knajp itp, widzieliscie juz nowe pralki i plac zabaw ktore oferuje store? kusza mnie te pralki a glownie ten kosz na ubrania ale 1200 to troche duzo jak na taki zestaw ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
|
![]()
Niestety nie pomogło, spróbowałam co to ty napisałeś/aś. Ale powiem moja simka teraz pracuje jako strażak niedawno jechała do teatru filmowego, jest tylko jeden wejście/wyjście. Więcej nie ma, więc znowu nie mogła wejść aby gasić ogień.
![]()
![]() |
#274 |
Guest
|
![]()
O kurczaki,ale ja niedomyślna jestem! Widziałam owszem te skrzynkia,ale myślałam,że to tylko tak do dekoracji ! he he....
Wampirencja-mi tez zaczeły się pokazywać okazje z księgarnią "Zakładka" i Małą restauracją Korsykańską-oczywiście okazało się,że ich wogóle NIE MA w tym mieście,bo nawet jak biorę na podgląd mapy to nie ma gwiadki,że jest okazja. mojm zdaniem to błąd w grze. Tym bardziej,że mi czasami wyskakuje też taka okazja "Wypij drinka w klubie o nazwie...." -i nie ma nazwy klubu,albo każe mi się zaprzyjażnić z Simem,którego w ty mieście nie ma. |
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
Shaheli019- o nie! dobrze mówisz. Trzeba wysłać ten błąd do EA, aby zrobili nowszą aktualizacje i problem zniknie.
![]() |
#276 |
|
![]()
Ludzie, a ja tak z innej beczki, gram niby w to PZ, niby mam Karierę też, więc powinnam mieć też budynki z Kariery, ale ja znajduję w mieście (Bridgeport) tylko komis i wysypisko śmieci. Nie widzę remizy strażackiej, ani tych innych karierowych budynków. Czy ktoś mógłby mi napisać, albo nawet dać fotę miasta, z zaznaczoną remizą? Jak daję podgląd mapy to nigdzie nie widzę ikonki remizy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
anie 1981- miałam ten problem niedawno, to pewnie wina modów. Musiałam wykasować mod z dysku i problem zniknął. Może masz mod z internetu?
![]() |
#278 |
Guest
|
![]()
Mam problem z dodatkiem PZ. Wszystkie budynki, kluby itp z tego dodatku cały czas migają mi na czerwono, jak wejdę w nie np simką nic nie widać cały czas czerwone ściany tych migających budynków mi to zasłaniają, nie wiem co zrobić, jak to usunąć, pomocy
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
|
![]()
JBronkar To nie wina modów, tylko po prostu nie mogę znaleźć remizy, w innych miastach jest. W Twinbrook jest, w SV jest, tylko w Bridgeport nie wiem gdzie jest. Mi nie chodzi o znaczek na mapie tylko o faktyczny budynek, a u mnie w Bridgeport nie ma takiego budynku. Ludzie piszą, że jest, więc się tych ludzi pytam, gdzie konkretnie? Proszę o zdjęcie Bridgport spod widoku mapy i zakreślenie kółeczkiem, gdzie ta przeklęta remiza niby stoi....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
|
![]() Cytat:
anie_1981 poczekaj, za jakieś pół godziny dam screena.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|