![]() |
#271 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 |
Guest
|
![]()
Bindi, dzięki, czemu na to wcześniej nie wpadłam xD zaraz jej poszukam i usunę
![]() Ostatnio edytowane przez mrakad133 : 15.06.2011 - 20:11 |
![]() |
![]() |
#273 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A wiecie co może być przyczyną tego, że dom na widoku mapy miasta jest niewidoczny? Jest tylko ikonka (kółeczko z domkiem w środku) |
|
![]() |
![]() |
#274 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pytanie ma związek z kilkoma zdjęciami, ale nie chciałam zadawać go w temacie zdjęciowym.
Do Bindi oraz innych, posiadających gnomy ![]() I czy przeniesienie tych nagrobków na parcelę publiczną jest łatwe? Jakoś urzekł mnie pomysł zrobienia gnomiego cmentarza, ukradnę go ![]() I ostatnie pytanie może nie co do Pokoleń, ale nadal co do gnomów, czy można kupić gnoma przez buydebug i ustawić na parceli publicznej? Ostatnio edytowane przez nmin : 09.06.2011 - 17:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
Żaden inny gnom niż ten z podstawy jeszcze mi nie zszedł, więc niewiem, ale będę obserwować nagrobki. W buydebugu jest pomnik zmarłego gnoma, niestety tylko tego z podstawy.
Z wampirzym grobem nie będzie tak łatwo, bo mój nawet się nie zestarzał, może jest nieśmiertelny...? Można by spróbować ustawić na parceli publicznej gnoma dzięki testingowi i opcji "kupuj na tej parceli", ale sama jeszcze tego nie próbowałam. Skoro inne obekty można tam ustawić to te pewnie też, ale głowy uciać sobie nie dam ![]() @miłośniczka zwierząt - Przemknęła mi taka myśl ![]() Ostatnio edytowane przez Chloé : 09.06.2011 - 20:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
|
![]()
a może wampirze gnomy starzeją się tak, jak simy które są wampirami czyli dłużej niż zwykłe gnomy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
a gdzie znajde te różne gnomy? tzn dorosłych i dzieci?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
Ciekawa jestem, czy pozostałe gnomy też mogą się rozmnażać. Gdzieś w screenach przed premierą były zdjęcia etapów wiekowych tego zwykłego - małe dziecko, dziecko, nastolatek (to ten zbuntowany), dorosły i emeryt - innych nie, ale skoro pralniczy się zestarzał, to może i dzieci może mieć?
A widziałaś kiedyś jakieś maleństwo czy dopiero nastolatka? Jeśli jest tylko zwykły pomnik, to pewnie nie ma innych :/ Szkoda, ale trudno, i tak mi się podobają ![]() Strasznie się nakręciłam na te gnomy, do czasu premiery Pokoleń byłam pewna, że to tylko figurki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
|
![]()
Inne gnomy się chyba jednak nie starzeją, szkoda (Blingalblu od oczątku miał siwą brodę, naiwnie pomyslałam że to już starość )
Nie widziałam nigdy fotek tych gnomów, tj etapów ich życia. Na tych zdjeciach chyba widać dwa etapy (dziecko bo bez brody na pierwszym leży sobie i nastolatek lub dorosły na czwartym, innych kategorii wekowych nie widziałam.) http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60449&page=7 Chciałabym zobaczyć screeny twórców przedtawiajace w/w etapy, ale coś nie mogę znaleźć. Ostatnio edytowane przez Chloé : 09.06.2011 - 21:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
A nie wolisz mieć niespodzianki, jeśli sama wypatrzysz maleństwo...?
![]() Wykopałam te zdjęcia, proszę: http://img.photobucket.com/albums/v8...nieuws3967.jpg http://img.photobucket.com/albums/v8...nieuws3968.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|