![]() |
#271 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też tak miałam, przestać używać kodów na potrzeby. Tylko dziecko z nisko zaspokojoną potrzebą towarzystwa może mieć WP (w wersji poruszającej się).
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 |
|
![]()
no wiem, tylko jak dziecko bawi się z lalką to automatycznie zaspakaja mu się potrzeba towarzystwa. ale spróbuję je zostawić samotne może to coś da. dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
|
![]()
Mi w Wymyślonym przyjecielu podoba się też to że jego dziecko też jest WP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
|
![]()
U mnie to nie jest zasadą. Rodzice zajmują się swoją pociechą, bawią się z nią, rozmawiają itd. potrzeba towarzystwa jest zawsze zaspokojona, a pomimo to lalka zostaje WP, trzeba jej tylko poświęcać dużo czasu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
suomii a próbowałaś po prostu wyjąć lalkę z wyposażenia sima i położyć ją na podłodze? U mnie to zadziałało lalka urosła i stała i normalnie można było z nią rozmawiać i wszystko
![]() A po urodzinach sima lalka(już wp) miała swoje własne urodziny, które widział tylko ten sim(jej właściciel) |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
Fatumka - próbowałam, no nic spróbuję tego co mi anie poradziła, ale narazie nie gram bo mi te głupie błędy coś skopały znowu :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
Kolejne wrażenia - łóżka piętrowe trochę mnie rozczarowały, bo wszystkie cztery, niezależnie od ceny, mają ten sam poziom energii. Co mi po łóżku "Energia 4", skoro stać mnie na pojedyncze, dające tej energii o wiele więcej? Ale trudno, tak na nie czekałam, to kupię antresolę, najwyżej będę dokładała energii kodem, chociaż nie lubię tego robić.
Moja dziewczynka właśnie została dzieckiem szkolnym, więc prawdziwa zabawa dopiero się zaczyna ![]() Czekam wciąż na małe gnomiątko, ale pewnie jeszcze trochę poczekam. Na razie parce gnomów znudził się taras i przebywają w otoczeniu bloku, może to i lepiej, bo mogę je obserwować nie mając ich w mieszkaniu, na czym mi nie zależy ![]() EDIT: Wy tak czekacie na Wymarzonego Przyjaciela, a u mnie urósł bez żadnych starań, dziewczynka spędzała z rodzicami masę czasu (była bardzo zadbanym dzieckiem ![]() Sprawdziłam Nraasem, jak WP wygląda jako Sim, i okazało się, że jest bardzo podobny do swojej właścicielki - to również dziewczynka, ma ciemną karnację i piwne oczy. Gdybym nie widziała zdjęć z gry innych, pomyślałabym, że tak musi być ![]() Gnomiątko już jest, ale w sumie przestało mnie to ruszać, zerkam tylko czasem, czy nie urosło. Uwielbiam te dodatkowe opcje typu "Podwodna Przygoda" zamiast kąpieli, czytanie do snu i takie tam, bardzo urozmaicają grę ![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 04.07.2011 - 20:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
|
![]()
Ale właściwie o co chodzi z gnomami...? W kilku postach zostały wspomniane a ja w ogóle żadnego jeszcze nie widziałam...
Kiedyś, kiedy kupiłam Karierę, trafiłam na gnoma pralniczego, ale to jeden jedyny raz i tylko co jakiś czas znikał i pojawiał się w innym miejscu(co było trochę przerażające swoją drogą...). Są jakieś nowe możliwości? I skąd Wy bierzecie te całe "rodzinki" gnomów? Co do przyjaciela... Podoba mi się sposób, w jaki chodzi, ale wydaje mi się, że zaczął trochę przeszkadzać, więc kiedy sim zasypia, a przyjaciel zmienia się w lalkę - wkładam go do wyposażenia sima i po problemie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
Można też skorzystać z interakcji "Zostaw mnie w spokoju". WP zmienia się w lalkę i trzeba ją "Przeprosić", żeby znowu "urosła".
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|