![]() |
#271 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mało się o tym mówi, ale po instalacji lub usunięciu moda, trzeba skasować pliki cache gry... Czyli te 4 pliki ze słowem cache w nazwie, z katalogu gry w moich dokumentach, oraz zawartość katalogu Thumbnails i WorldCaches... Czasami trudno jest grze zajarzyć, że wymieniony\usunięty\dodany został jakiś mod... Prawdę mówiąc, to cache powinno się czyścić przy każdej ingerencji w dodatki\mody, nawet instalując\usuwając Store...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#273 |
|
![]()
No a u mnie znowu się gra wyłącza... Już mam chyba dosyć tych Simsów... Na domiar złego nie mogę się zalogować na mts. Jeszcze ze 3 dni temu byłam na mts i wszystko było OK, ale czyściłam ostatnio dane przeglądarki, więc się musiałabym tam teraz zalogować, no i się nie da... Nie zmieniałam hasła czy coś... Próbowałam poprosić o maila z hasłem, ale po drodze trzeba wypełnić formularz i witryna odrzuca moją datę urodzenia... No chyba wiem, kiedy się urodziłam... Sprawdzałam na forum, czy czasem nie jestem zbanowana, ale nic takiego się nie jest napisane przy moim avku... Lubiłam tamto forum... Nawet nie wiem, czy mi teraz wolno pobierać dane...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do MTS, to nie masz się co martwić. Też mam problem z logowaniem. Ostatni raz byłam tam z pół roku temu, jak nie lepiej. Próbowałam zarejestrować się na nowy nick, dodać stronę do wyjątków, ale to nic nie daje.
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
Teraz poszłam się zalogować na mts i się udało. Może mieli przeciążoną stronę, czy coś... Co do dwójki, to jest to normalne, że zmiana karty grafiki na lepszą spowodowała takie problemy... Nie zapominajmy, że dwójkę skończono pisać dawno temu. Gra nie rozpoznaje takiej nowej karty grafiki... Co ja mówię, nawet podstawka trójki w wersji 1.5, którą instalowałam ostatnio na Windowsie XP (już po wymianie karty grafiki), wyświetliła info, że gra nie wie co to za karta grafiki... Co prawda gra się włączyć dała, ale już się o nową kartę pluła...
![]() ![]() ![]() No a ja pewnie jednak przeinstaluję oba moje Windowsy, i spróbuję zainstalować potem Simsy... Jestem upartym człowiekiem, więc nie mogę się przemóc, żeby pograć na innych swoich zapisach. Być może to wyłączanie się gry jest tylko w AP, miałam już tak podobnie przy Po Zmroku. W Bridgeport grało się okropnie, Simy się blokowały, znikały itd, a w SV wszystko było OK... Za to teraz Bridgeport działa mi najpłynniej ze wszystkich miast. No a przynajmniej "działało", przed Zwierzakami, bo teraz to gram w tym głupim AP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
Tak, to to samo. Dashboard'em robi się to po prostu wygodniej. No i bezpieczniej, bo nie kasujemy wtedy przypadkiem czegoś ważnego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
Mam problem... Odkąd kupiłam zwierzaki w grze zwiększyła się ilość bugów
![]()
![]() |
#279 |
|
![]()
Też tak mam, z tą muzyką. Nie mam pojęcia o co chodzi. Bugi są wielkie. Jednak i tak nie odinstaluję Zwierzaków. Już trudno, trzeba może się zacząć zastanawiać nad zakończeniem Simowego zbieractwa, komp już nie daje rady. Nie dość, że mam wszystkie dodatki\akcesoria, to jeszcze tonę Store, modów i nieoficjalnych dodatków. I jeszcze zamienniki skórek simsowych... No to co ostatnio mi gra wyprawia, to się normalnie w pale nie mieści. Ciągle jakieś błędy, zacinki, wyłączanie się gry...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
Niestety z tymi bugami trzeba się już pogodzić. Choć bardzo wadzą, nie ma na to sposobu
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|