|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#271 |
Reputacja: 10
|
![]()
zabijcie mnie normalnie zaraz mnie szlag trafi!!! Juz trzeci dom buduje, a tu kurde okazuje sie poprzedni ma zbugowane schody i znowu inny QQ aaaa grrrrr musze sie odstresowac!!
umc umc umc! ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=6H-znoPzj1U (wiem odwala mi xD) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 |
|
![]()
moi drodzy powiedzccie mi jaka rozdzielczosc widzicie, bo ja na moim monitorze nie umiem tego odroznic, bo niby jest 800, ale cus za duze mi sie wydaje nadal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
|
![]()
JEJKUUUUU! Chciałabym mieć taki talent do historyjek jak Ty!!!!!! Chlopacy sa boscy i w ogole wszystko jest super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
|
![]()
eyvee u mnie tez screen jest spory
i oczywiście czekam na next! ![]()
![]() |
#275 |
|
![]()
Ok, wkurzylam sie sciagnelam program do zmniejszania masowo zdjec ;D
Jestem jeszcze w trakcie robienia domow dla wszystkich domownikow, wiec nie mam za duzo zdjec, ale powolutku do przodu ![]() ![]() Rodzina Dracule ciag dalszy Helena jak zwykle wczesnie rano zajmuje sie domem.. ![]() Kise zdecydowal sie opuscic rodzinny dom i pojsc na swoje ![]() ![]() W tym czasie Tony juz grzal kanape w nowym domu ^^ ![]() Sutton zas odpoczywala przy ksiazkach... ![]() ...a potem do komputera szukac ofert pracy ;D ![]() Teraz oboje mieli duzo czasu wolnego dla siebie, np wspolne ogladanie telewizji... ![]() ...no a podczas ogladania filmu rozne rzeczy mogly sie zdarzyc xD ![]() Tony jak zwykle saczyl napoj z owoca plazmowego... ![]() Sutton mogla sobie pozwolic na inne smaczne posilki. ![]() ...ale powoli smucily Sutton samotne jedzenie na tarasie podczas slonecznych dni..wolala je spedzac razem z Tonym. ![]() Wieczorem Sutton podjela decyzja i porozmawiala z Tonym o ich przyszlosci. ![]() Jak sie Tony dowiedzial Sutton chciala stac sie wampirem takim jak on i zyc razem wspolnie, a nie osobno jak teraz. Chlopak nie wiedzial czy to dobry pomysl dla ukochanej...bycie wampirem ma swoje plusy, ale takze duzo wyzeczen... ![]() ...ale Sutton zdecydowala sie juz i poprosila Tonyego o przemiane. ![]() Tony zrozumial, ze nie przekona dziewczyny wiec tak jak chciala ugryzl delikatnie zone w szyje, po czym Sutton powoli zmieniala sie w wampira. ![]() Sutton po ugryzieniu Tonyego byla troche slaba, wiec brunet pozwolil wymasowac dziewczyne. ![]() ![]() ..po czym oboje poszli spac <jak slodko ![]() ![]() Tony przesiadywal czesto w nocy grajac w szachy...oczywiscie sam, bo Sutton spala.....moze jednak zrobil dobrze godzac sie z wola ukochanej? Beda mogli przynajmniej byc razem, a nie mijac sie w porach dnia. ![]() A tutaj Kise przylapal brata na wpijaniu sie w Sutton xD "Oyyy... bracie ludzie patrza hahah!" ![]() Tony nie zauwazyl Kise'go po czym odskoczyl jak oparzony xD Sutton strzelila buraka ![]() ![]() Sedziwa babcia Kate oddawala sie starej pasji - malowaniu. Oj ma sie jeszcze ten dobry wzrok ![]() ![]() ![]() W tym czasie William przypalil sobie tylek ( i znowu o malo co nie umarl ![]() ![]() Ginny rozmawiala dalej z Gaara, ale nagle kontakt sie urwal....dziewczyna nie wiedziala dlaczego, ale chlopak nie odpowiadal.... ![]() A tutaj Ginny z bliska, wrocilam do jej fryzurki za dziecka. ![]() Wspolne przytulani w wannie Kise i Malany ![]() ![]() CDN ;p Ostatnio edytowane przez eyvee : 14.08.2012 - 23:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
|
![]()
jak słodko
![]() ![]() u wszystkich jedna wielka sielanka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |