![]() |
#271 |
Reputacja: 10
|
![]()
ryan
![]() a tak generalnie - daj Ryanka do pobrania!
|
![]() |
#272 |
Reputacja: 22
|
![]()
O BOŻE! Ryan jest taki fajny że chyba bym go zjadła.. Hanna i Emma mają bardzo ładne fryzury
![]() Hanna na koniu wygląda świetnie
![]() |
#273 |
|
![]()
Jeśli kogoś to jeszcze interesuje, bo czytelników mam coraz mniej to ostatnio kompletnie nie mam czasu na nic. Te dwa odcinki, czyli ten i kolejny będą pokazywać akcję w tempie ekspresowym… Może napiszcie mi co jest nie tak, co do poprawki, żeby było was więcej, a nie mniej. Każda sugestia jest dla mnie cenna.
Dla mojej wiernej i zdesperowanej czytelniczki- Kicajka ;3 Hannah i Ryan starali się jeść wspólne śniadania, ale Ryan ociągał się z jedzeniem i w końcu i tak jadł sam ![]() ![]() Przed wyjściem do szkoły, koniecznie musiał pobawić się z Zackiem. ![]() A potem sunąć się z wielkim entuzjazmem do autobusu. ![]() Hannah jak zawsze utrzymywała porządek w domu. ![]() Ryan po powrocie ze szkoły siadał do lekcji. Nie powiem, że było to jego ulubione zajęcie, no ale mus to mus… (skąd ja to znam…) ![]() ![]() Za to wieczorem zabawa w wannie (nie żebym go podglądała, nie?) ![]() Podczas gdy mamuśka przygotowuje kolację. ![]() Przed snem relaks przed komputerem (zaczynam się z nim utożsamiać..) ![]() Hannah oprócz opieki nad Jasperem, zajmowała się też po części Zackiem, np. kiedy złapał pchły. ![]() Ryan był coraz starszy. Często chodził na cmentarz i mówił do grobu swojego ojca, po czym nie raz popłynęły mu łzy. ![]() Następnie zabierał Zacka do parku, aby się wybiegał, a sam samotnie i zadumany siedział w piaskownicy. ![]() Jednak po jakimś czasie odzyskiwał humor i bawił się ze swoim ulubieńcem. ![]() Hannah zadzwoniła do Emmy z propozycją wyjścia na wieczór do Wodopoju. Oczywiście nie spotkała się z odmową. ![]() W środku dziewczyny trochę się rozdzieliły. Do Hanny zaczął „podbijać” niejaki Beniamin Schmidt. ![]() -Jak to możliwe piękna, że jeszcze się nie spotkaliśmy? ![]() -Nie zagaduj, nie zagaduj. To już nie te lata, że leciałam na takie teksty- zaśmiała się zalotnie Hannah. ![]() Spędzali ze sobą mnóstwo czasu, dziewczyna już całkowicie zapomniała, że przyszła tu z Emmą. Po pewnym czasie Beniamin powiedział, że za chwilę wróci. Wrócił- z niespodzianką. ![]() -Jeju jakie piękne! Dziękuję Ci! -Piękne kwiaty, dla pięknej kobiety. ![]() Podryw wzrastał na sile, a iskrzyło, oj iskrzyło ![]() ![]() -Spotkamy się jeszcze prawda? Nie odpuszczę sobie Ciebie. ![]() -To się dopiero okaże- Hannah trzymała go lekko na dystans, ale sama wiedziała, że jest między nimi chemia. ![]() Nie obyło się bez wspólnych tańców. ![]() Następnie Beniamin próbował pocałować naszą dżokejkę, ale ta nagle zmyła się z pubu.
![]() |
![]() |
#274 |
|
![]()
Problem podejrzewam jest taki, że ludzie nie mają czasu na komentowanie
![]() Na dodawanie zresztą też ![]() Gdzie ona polazła! Takie ciacho... oj Hannah, nie spisałaś się! No z Ryanem mogę się utożsamiać tylko względem komputera. Bo lekcji to raczej wgl. nie odrabiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Reputacja: 12
|
![]()
Zgadzam się. Ja twój temat czytam wytrwale, ale nie zawsze komentuję, bo albo nie wiem co napisać, albo nie mam czasu. Postaram się poprawić xD
![]() Jakie ciacho Hannah wyrwała. Coś czuję, że depresja po zmarłym mężu powolutku jej przechodzi. Ciekawe co z tego będzie i jak zareaguje młody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
|
![]() Cytat:
A poza tym, to mi się 'ciacho' niezbyt podoba.:< Chociaż romantykiem to jest.. ![]() Czekam na więcej. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
Mam nadzieje że Beniaminowi ułoży się z Hannah
I love Ryan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
Wiedziałam - będzie romans. A Benka lubię. Pamiętam , że kiedyś go hajtnełam.
![]() |
#279 |
|
![]()
WOAOOOOOOOOAhhhpdguyhh
sorry, Ryan jest boski :> Chcę go u siebie! Hannah jest przeprzepiekna i mam nadzieje, że ułoży jej się...no i ten, czekam na następną cześć, tuńczyholu : )) |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
@up przypomniałam sobie. też bym chciała Ryana u siebie
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|