![]() |
#272 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ha, znowu mam pytanie - zagadkę
![]() Dziecko w mojej rodzinie jest wampirem. Słyszałam, że wampirze dzieci też cierpią na słońcu, ale on sobie stał na balkonie cały dzień i nic mu nie było... Nic to, w sumie lepiej dla niego ![]() ALE! Ma cechę artysta. Wiem, że powinien się szybko uczyć malarstwa. A w nocy to już w ogóle. Tyle, że miałam już simów artystów i żaden w ciągu jednego simowego dnia nie osiągnął 10 poziomu umiejętności... A on tak. Bug w grze? EDIT: Pojawił się kolejny problem, nie wiem, czy to nie ma czegoś wspólnego z aktualizacją... Nie mogę kliknąć na moją simkę. Klikam, ale nie wyświetlają się żadne opcje. Mogę kliknąć na nią innym simem, albo nią na rzeczy w otoczeniu, ale nie mogę kliknąć bezpośrednio na nią. Interakcja baw się magią czy śpiewaj dla napiwków niedostępna, bo się nie pojawia... Nawet nie wiem, jak miałabym nią sterować podczas występu na scenie....? Ktoś wie, jak to naprawić? Ostatnio edytowane przez Fatumka : 09.10.2012 - 10:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Co do tych umiejętności to normalne, że wampir w ciągu jednej nocy osiąga 10 poziom, to nie jest bug
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
|
![]()
Ale to nie była noc... Poza tym mój dorosły wampir Umiejętność pisarstwa rozwijał bardzo długo w porównaniu do dziecka.
Bardziej martwi mnie jednak ten problem z klikaniem na simkę... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
Fatumko co do umiejętności, to dzieci wampirów znacznie szybciej rozwijają wszystkie umiejętności niż dorosłe osobniki. Lepiej się z tego ciesz, potem jest z górki.
![]() A co do simki, to próbowałaś resetsim? Albo przeprowadzenia jej i ponownego wprowadzenia? Nie wiem, nigdy nie miałam takiego problemu. :<
![]() |
![]() |
#276 |
|
![]()
Stephenowa dzięki za odpowiedź
![]() ![]() Co do simki to próbowałam reset sim, ale nic nie dało. Spróbuje ją przeprowadzić w takim razie. A czy jeśli ją przeprowadzę to ona straci kontrakty na występy? Bo wydaje mi się, że przy przeprowadzce(w sensie takim ręcznym przeniesieniu jej do biblioteki i znowu do domu) traci się te obietnice, ale mam nadzieję, że na karierę to nie ma wpływu? EDIT: Niestety, przeprowadzka nie pomogła... Nie mam już zupełnie pomysłu, co to może być... ![]() Ostatnio edytowane przez Fatumka : 10.10.2012 - 18:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
To ja zadam pytanie, jak zdobyć kamień filozoficzny?
![]()
![]() |
#278 |
|
![]()
Juhas - nagrody szczęścia życiowego (bodajże 30tyś. punktów)
![]() |
#279 |
|
![]()
A co ten kamień robi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
Kamil, to akurat wiem
![]() Przepraszam, cytat z Simspedii ![]() "Można wywoływać i dodawać do rodziny duchy zmarłych simów z miasta i zmienić każdy metal z wyposażenia w złoto. (40000 punktów szczęścia zyciowego)" Czyli przydatna zabawka ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|