![]() |
#271 |
Reputacja: 10
|
![]()
trochę dziwi mnie to, że Adele już od początku przeczuwała że umrą ;o
mimo wszystko szkoda że skończyłeś z tą rodzinką... czekam na kolejną ![]()
|
![]() |
#272 |
|
![]()
*wypluła herbatę na monitor* ROBACZEK,ty sobie żartujesz ? O_o
Czemuż ty kończysz tą rodzinę,no czemuż ? :c I o mało się herbatą nie zakrztusiłam,jak przeczytałam koniec. ._. Oczywiście końcowy odcinek (niestety ;_; ) wyszedł świetny ! ![]() No a ten samochód,którym jechali to ja go na złom wrzucę i #$%#$%#%^$%% ! :<<< Bebe samochód,bebe bo zabić Adele i bebe zabić Dominik :<< ![]() Wrzucaj następną rodzinkę,tylko nie kończ z tą następną tragicznie ![]()
![]() |
#273 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie mogłem dużej zwlekać z tą rodziną ^^
Taki krótki, bo 1, ale przeżyjecie ^^. Rodzina Bakeyr, odcinek 1 Nazywam się Smanta Bakeyr. ![]() Miałam bardzo trudne dzieciństwo. Tata bardzo nadużywał alkoholu, bił mnie mamę jak i moje rodzeństwo. Brakowało nam pieniędzy, ale mama zawsze złapała jakąś robotę, która nadawała się na zakupienie jedzenia. Nie chciałam, aby piątka moich dzieci żyła tak jak ja. Postanowiłam pójść na studia w akademiku Józefa Stefana w Bridgeport. Cieszyłam się jak małe dziecko, że podejmę się tego zadania. Poznałam tam mojego męża. Była to miłość od pierwszego wejrzenia. ![]() Moje pierwsze dziecko wynikło z innego związku, ale Kain ją zaakceptował. Urodziła się dziewczynka, nazwałam ją Julia. Nie dawno skończyła 17 lat. ![]() Po kilku miesiącach naszego małżeństwa urodziła nam się druga córeczka. miała na imię Joasia. ![]() Całkiem nie dawno urodziły się trojaczki. Nie spodziewałam się, że moja rodzina powiększy się o kolejnych 3 członków. Jednak i tak postanowiliśmy sobie, że wychowamy je na odpowiedzialnych obywateli. Przed urodzeniem Abbe, Gael i Tomiego umarł mój teściu. Miał dużo parceli pod wynajem, jednak zostawił nam tylko jedną. W mieście Monte Vista. ![]() Moja rodzina jak i matka Kaina miała takie samo prawo jak i my. Musieliśmy zamieszkać z nią. Barbara mnie nie na widzi. Cały czas mnie poucza, poprawia wszystko po mnie, oraz kontroluje. ![]() Pracuję, jako sprzedawczyni w supermarkecie, a Kain nie ruszy dupy z fotela. Ledwo, co starcza nam na czynsz, ale i tak mama nam się dokłada. Od dłuższego czasu namawiam męża na podjęcie jakiegoś zawodu, ale zawszę słyszę tylko „ Kotku. Mamy ładny dom. Dzieci mają jeść. Mama zawsze nam pomoże.” To już robi się bardzo denerwujące. Cały jego dzień polega na zejściu z komputera i przejściu na telewizor. Nie mogę już wytrzymać. W trzecie urodziny Toma podarowaliśmy mu dwa pieski. Jedną ****, oraz psa. Nazwał go Ted, a suczkę Jease. ![]() Wiem, że króciutko… ![]() ![]() Dziękuję Cytrynowej Wiśni za podpowiedzi i udzielenie praw do Imienia Julia ![]() Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 01.02.2013 - 16:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
|
![]()
pierwsza!
Co do Kaina to się zachowuje jak Ferdynand Kiepski. W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z jego wykształceniem. Jednak podejrzewam, że mu się nie chce. A co do MV to fajne jest miasto? Chciałabym się dowiedzieć ;d Tylko ciekawe jak się zdołają utrzymać. A poza tym jest ok.
![]() |
#275 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wow, ale duża ta rodzina...
Czy Samanta zbuntuje się, a może wpadnie w depresje??/ Mąż jej w ogóle nie pomaga... ![]() Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
|
![]()
Łoł, i oni są tacy młodzi?
Mnożą się jak króliki! ![]() Jestem ciekawa, jak będą radzić sobie z tą teściową.. A może Kosiarz rozwiąże za nich ten problem? ![]() Tak czy siak, będę czytać. Piszemy nienawidzę, nie nie na widzę.... ![]()
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
Kojarzy mi się z jednym odcinkiem Trudnych Spraw albo, Dlaczego ja. (nie wiem, który to z tych)
Tam, również młode małżeństwo, które zamieszkało z matką męża. Ona uwzięła się na synową i ciągle ją poprawiała itp. Szkoda, że nie pokazałeś wszystkich dzieci, tak, żeby je było widać. Jak na razie zapowiada się fajnie, ale znów popełniłeś kilka błędów, które popełniałeś na początku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
|
![]()
Szkoda, że zakończyłeś losy poprzedniej rodzinki.
Ta również zapowiada się interesująco. Ciekawa jestem jakie życie im zgotujesz. Jakoś muszą sobie dać radę z matka Kaina. Ciekawe jak wyglądają trojaczki. Słodkie masz psiaki. ![]() Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Desire : 01.02.2013 - 14:39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
|
![]() Cytat:
Ciekawie się zapowiada. Mam nadzieję, że sobie poradzą ;_; Chyba z pośpiechu popełniłeś trochę błędów. Zobaczymy co się będzie dziać ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
Co do trojaczków ^^. Są na 3 zdjęciach. W rękach mamy, w rękach taty oraz w rękach najstarszej Juli. Owszem zauważyłem błędy, ale na razie nie mam czasu ich poprawiać...
Papa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|