![]() |
#271 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wie ktoś, od którego poziomu nurkowania odblokowuje się Syrenią Grotę i Perłową Głębinę?
I jak zdobyć 5 gwiazdek w hotelu? Kupiłam ten hotel Iskrzące Piaski, ma cztery i pół gwiazdki i za nic nie mogę zdobyć więcej, chociaż ulepszyłam już chyba wszystko. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 |
|
![]()
Grę mam zainstalowaną na dysku D, ale gra zapisuje się na dysku systemowym C.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
|
![]()
Dzięki za pomoc, spróbuję. Mam Nraasa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
Ja również miałam ten problem. Teraz od nowa reinstaluję grę, ale nadal na innym niż systemowym dysku. Zobaczymy, czy nadal będzie ten problem występował, jak tak, to czekam na aktualizację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
|
![]()
Teraz zauważyłem w grze brak jednego istotnego dla mnie elementu. Ponieważ zauważyłem ostatnio w jakiejś z gazet zabójczą kuchnię, pomyślałem, żeby stworzyć taką w grze, jednak nie ma okapu. Chyba, że jest, a ja przegapiłem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
|
![]()
Ja mam grę zainstalowaną na "E", a Rajska Wyspa działa jak należy, Simy nurkują normalnie i korzystają normalnie ze wszystkich opcji dodatku. Jeżeli coś jest nie tak, to mam dwie rzeczy:
1. Zepsuły mi się spiralne schody z Pokoleń, te ze szklanymi stopniami, jeśli łączą tylko jedno piętro, to jest OK, ale jak je stawiać jedne na drugich, to Simy nie mogą z nich korzystać. 2. Jest problem z basenami w piwnicy. Jeśli mamy już dwa poziomy piwnic i na wyższym wstawimy basen, to Simy pływając wtapiają się w podłogę basenu. Trzeba najpierw skasować niższy poziom piwnicy tak by basen sam sobie zbudował niższy poziom, ale wtedy nie da się wstawiać okien w ścianę basenu, co lubiłam. Słyszałam, że jest problem ze zwiedzaniem którejś groty, ale moje Simy co prawda nurkowały ale nie zwiedzały grot. Także nie wiem czy u mnie jest to samo, ani która to grota jest problemowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
|
![]() Cytat:
Jest jakiś mod czy kod, by nabić sobie nurkowanie (może chociaż podczas schodzenia w głębiny będzie dobrze)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Nurkowanie jak i inne umiejętności nabijesz sobie modem MasterController.
Cytat:
Mnie się zepsuła Kościlda, tzn w ogóle nie chce wychodzić z trumny. Te kupione przed dodatkiem działają dobrze. Ostatnio edytowane przez Chloé : 02.08.2013 - 13:06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
Searle, u mnie też się resetuje Sim kiedy wkracza na ścieżkę ognia. Resetuje się także w Studenckim Życiu, kiedy bada szkielet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|