![]() |
#2792 |
Guest
|
![]()
Hey. ;p
Mam pytanie dotyczące instalacji nowych światów. Mam z tym problem. Po ściągnięciu nowego świata instalacja przebiega poprawnie i wszystko jest ok. Ale jak włączam grę i chcę tworzyć rodzinę w nowym świecie to obraz jest nienaturalnie zmodyfikowany i praktycznie nic nie mogę zrobić. Czy plik z nowym światem trzeba wrzucić do jakiegoś podfolderu w Simsach czy wystarczy instalacja.? Proszę o możliwie szybką odpowiedź. ![]() Pozdrawiam. ;D |
![]() |
![]() |
#2793 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wikki, dzięki, działa bez problemu i już zmieniłam, co trzeba
![]() Chyba wyrzucę plik z Mods, żeby na co dzień mnie nie kusił (normalnie gram bez kodów), ale zachowam na pewno na wszelki wypadek, bo to fajny mod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2794 |
Reputacja: 16
|
![]()
Czy można przenieść rodzinę z Sunset do River? Jeśli tak to jak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2795 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Tak, musisz w edycji miasta wcisnąć zapisz w bibliotece
![]() Jeśli jednak chcesz aby rodzina była przeniesiona razem z domem to eksmituj/wraz z domem. rodzina zostanie przeniesiona do schowka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2796 |
Guest
|
![]()
Mam takie pytanie jak mam radio w np. salonie to jak pójdę do kuchni czy ogródka to już głucho. Czy jest jakiś sposób żeby ta muzyka była słyszalna w całym domu 1, 2 piętro itd.? Nie chodzi mi żeby sim słyszał tylko chodzi o mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#2797 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli sim posiada dużo punktów majsterkowania, wtedy może ulepszyć radio czy wieże poprzez opcję: Zamontuj głośniki w całym domu. Może to pomoże?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2798 |
Guest
|
![]()
Tak to daje efekt, ale tylko jeśli chodzi o simów. I tu jest dziwne bo jak słucham powiedzmy stacji POP czy Elektronicznej to słychać w całym domu, a jak własnej stacji to tylko w tym pomieszczeniu gdzie jest sprzęt grający.
|
![]() |
![]() |
#2799 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś może mi pomóc..?
|
![]() |
![]() |
#2800 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Meżik - wystarcza instalacja (przynajmniej jeżeli chodzi o Riverview), bo innych nie próbowałam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|