Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.08.2014, 06:49   #1
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

o mój Boże, to dziecko ma zeza xDDDDDDDD
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.08.2014, 09:50   #2
wenon

Reputacja: 10

Przesadzacie, dziecko nie jest takie zle xd Nawet troszke slodkie, uwazam ze to wygodne jest, ze dziecko calyczas w kolysce, mniej czasu sie bedzie poswiecac na dziecko niz lazenie z nim po calym domu xd Takie czepianie sie szegolow wygladu dziecka to juz czepialstwo, tak jakby doslownie kazdy najmniejszy element gry mialbyc bardzo szczegolowy xc. Trzeba wyluzowac i czekac na premiere gdzie sie bedzie moglo samemu ocenic gre i co tak naprawde nam przeszkadza a na co mozna przymknac oko ヽ(^。^)ノ
wenon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 10:18   #3
NaNiKo

Cytat:
Napisał wenon Zobacz post
Trzeba wyluzowac i czekac na premiere gdzie sie bedzie moglo samemu ocenic gre i co tak naprawde nam przeszkadza a na co mozna przymknac oko ヽ(^。^)ノ

Widzisz, ale żeby ocenić to samemu trzeba wydać najpierw prawie 200zł. Więc albo pokładasz nadzieję w innych, którzy odpowiedzą Ci na pytania, które Cię nurtują, albo masz na tyle dobry internet, że w 24h ściągniesz grę, pograsz i zdecydujesz co dalej.

Czepialstwo czepialstwem. Ale np Wiedźmina ludzie się nie czepiają bo nie mają czego. A tu jest czego, więc się czepiają.
A. France
[img][/img]
Av by Meine Liebe Kitu :*
NaNiKo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 11:11   #4
Cytryśnia

Reputacja: 12

Dzieci są śmieszne, nastolatki-dorośli-emeryci są tacy sami, grafika śmieszna, do tego nadpobudliwość simów spowodowana.... EMOCJAMI! ale i tak znajdzie się rzesza fanów.

a tak na poważnie... To nawet logiczne wymagania gra ma małe, fajna gierka dla kogoś, kto chce czasami odpocząć... Chociaż rozrywka dość droga. No i premierę też dobrze zaplanowali.

W sumie to zawsze mnie denerwowało jak simowie ciągle brali niemowlaki/małe dzieci i kąpali, a potem zostawiali.... zaraz... te dzieci nie będę myte?
stare 06.08.2014, 11:25   #5
Nevada

Cytat:
Napisał Ktoś Zobacz post

a tak na poważnie... To nawet logiczne wymagania gra ma małe, fajna gierka dla kogoś, kto chce czasami odpocząć... Chociaż rozrywka dość droga. No i premierę też dobrze zaplanowali.
jak ktoś chce odpocząć i zagrać w grę z mniejszymi wymaganiami, to po co ma ją kupować za 150-200 zł, skoro jest stos gier (w tym ts2), o podobnych wymaganiach a jednak lepszej grafice (a nawet o wiele ładniejszej).

Artykuł z wykopu niczego nowego nie wnosi, jeżeli chcecie sobie poczytać o brakach w TS4, to przeczytajcie to: http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/759976.page

Ostatnio edytowane przez Nevada : 06.08.2014 - 11:53
Nevada jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 12:13   #6
Cytryśnia

Cytat:
Napisał Nevada Zobacz post
jak ktoś chce odpocząć i zagrać w grę z mniejszymi wymaganiami, to po co ma ją kupować za 150-200 zł, skoro jest stos gier (w tym ts2), o podobnych wymaganiach a jednak lepszej grafice (a nawet o wiele ładniejszej).
Tylko to jest ten swag, że się ma nową grę, tesimscztery

Hmm... Brak cmentarzy... Brak duchów... Może i w tym przypadku oznacza to powrót do korzeni i nieumierających emerytów?
stare 06.08.2014, 09:56   #7
FakeYourDeath

dla mnie dzieci w grze zawsze były ważnym elementem gry, cieszyłabym się gdyby chociaż tego nie spieprzyli...
stare 06.08.2014, 10:49   #8
αγάπη

http://www.wykop.pl/ramka/2104988/dl...ac-the-sims-4/ Czytał ktoś ?

And her mind aches
And her heart breaks
'Cause she's silly

αγάπη jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 13:31   #9
Irbis

Reputacja: 14

A Ja już nie mogę się doczekać momentu, gdy zbuduję sobie w tej grze ogromny, trzypiętrowy dom i napakuję go meblami i dekoracjami, a później będę w nim grała ośmioosobową rodziną. I to wszystko bez wieszania się gry co 2 minuty (mam nadzieję)

Cytat:
Napisał Nevada Zobacz post
Dlaczego tak ciężko niektórym z Was zrozumieć, że komuś może się ta gra podobać, lub jest jej ciekawy i ma absolutne prawo wydać na nią 150, 200 a nawet 300 zł. Ma również prawo wydać te pieniądze na grę tylko po to, żeby przekonać się, czy trafi ona w jego oczekiwania czy nie. Na szczęście w Naszym kraju każdy może wydawać zarobione przez siebie pieniądze na co chce, a innym nic do tego.
Czytywałam tu na forum i na innych forach teksty, jak to ludzie kupujący TS4 są naiwni, zmanipulowani przez EA i bezmyślni. Formy wypowiedzi były różne, czasami bardziej bezpośrednie czasami mniej, ale jednak.
W związku z powyższym oświadczam, że kupują grę The Sims 4 będąc w pełni władz umysłowych i kupuję ją bo po prostu mam na to ochotę.
Już dawno chciałam to napisać

Nevada to nie jest bezpośrednio do Ciebie skierowane, posłużyłam się tylko Twoim tekstem, żeby nawiązać do tego zagadnienia

Ostatnio edytowane przez Irbis : 06.08.2014 - 13:33
Irbis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2014, 15:10   #10
Nevada

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Dlaczego tak ciężko niektórym z Was zrozumieć, że komuś może się ta gra podobać, lub jest jej ciekawy i ma absolutne prawo wydać na nią 150, 200 a nawet 300 zł. Ma również prawo wydać te pieniądze na grę tylko po to, żeby przekonać się, czy trafi ona w jego oczekiwania czy nie. Na szczęście w Naszym kraju każdy może wydawać zarobione przez siebie pieniądze na co chce, a innym nic do tego.
Czytywałam tu na forum i na innych forach teksty, jak to ludzie kupujący TS4 są naiwni, zmanipulowani przez EA i bezmyślni. Formy wypowiedzi były różne, czasami bardziej bezpośrednie czasami mniej, ale jednak.
W związku z powyższym oświadczam, że kupują grę The Sims 4 będąc w pełni władz umysłowych i kupuję ją bo po prostu mam na to ochotę.
Już dawno chciałam to napisać
Ale mi się też w niektórych aspektach podoba i nadal mam przebłyski optymizmu, które mówią, żeby to kupić. Tak, jak kupowałam TS1, TS2 i TS3. Dlatego moje oczekiwania (zresztą, nie tylko moje) były dość wysokie wobec TS4 i miały prawo takie być.
Jak ktoś lubi budować i tworzyć ładnych simów, a potem grać nimi na luzie, próbując różnych obiektów oraz interakcji względem innych Simów, lubi się bawić, to myślę, że zasadniczo nie ma się co zastanawiać i mimo wszystko warto zainwestować. Zresztą tak, jak napisałaś, każdy ma swój portfel i wara innym od tego na co wydaje swoje pieniądze.
Niestety dla graczy, jak ja, którzy lubią rozbudowane "legacy challenge", mniej lub bardziej naturalną zabawę "w życie", to nie zostało wiele. Miło że dla jakiejś części osób ta gra jest super i spełnia pokładane w niej oczekiwania, ale jakaś część graczy została pominięta. W tej chwili podstawa TS4, to już nie jest "moja" gra.
Nevada jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania