|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przesadzacie, dziecko nie jest takie zle xd Nawet troszke slodkie, uwazam ze to wygodne jest, ze dziecko calyczas w kolysce, mniej czasu sie bedzie poswiecac na dziecko niz lazenie z nim po calym domu xd Takie czepianie sie szegolow wygladu dziecka to juz czepialstwo, tak jakby doslownie kazdy najmniejszy element gry mialbyc bardzo szczegolowy xc. Trzeba wyluzowac i czekac na premiere gdzie sie bedzie moglo samemu ocenic gre i co tak naprawde nam przeszkadza a na co mozna przymknac oko ヽ(^。^)ノ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Widzisz, ale żeby ocenić to samemu trzeba wydać najpierw prawie 200zł. Więc albo pokładasz nadzieję w innych, którzy odpowiedzą Ci na pytania, które Cię nurtują, albo masz na tyle dobry internet, że w 24h ściągniesz grę, pograsz i zdecydujesz co dalej. Czepialstwo czepialstwem. Ale np Wiedźmina ludzie się nie czepiają bo nie mają czego. A tu jest czego, więc się czepiają.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dzieci są śmieszne, nastolatki-dorośli-emeryci są tacy sami, grafika śmieszna, do tego nadpobudliwość simów spowodowana.... EMOCJAMI!
![]() a tak na poważnie... To nawet logiczne ![]() W sumie to zawsze mnie denerwowało jak simowie ciągle brali niemowlaki/małe dzieci i kąpali, a potem zostawiali.... zaraz... te dzieci nie będę myte? ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
Artykuł z wykopu niczego nowego nie wnosi, jeżeli chcecie sobie poczytać o brakach w TS4, to przeczytajcie to: http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/759976.page Ostatnio edytowane przez Nevada : 06.08.2014 - 11:53 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() Hmm... Brak cmentarzy... Brak duchów... Może i w tym przypadku oznacza to powrót do korzeni i nieumierających emerytów? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
dla mnie dzieci w grze zawsze były ważnym elementem gry, cieszyłabym się gdyby chociaż tego nie spieprzyli...
![]() |
#8 |
|
![]()
http://www.wykop.pl/ramka/2104988/dl...ac-the-sims-4/ Czytał ktoś ?
![]() |
#9 | |
Reputacja: 14
|
![]()
A Ja już nie mogę się doczekać momentu, gdy zbuduję sobie w tej grze ogromny, trzypiętrowy dom i napakuję go meblami i dekoracjami, a później będę w nim grała ośmioosobową rodziną. I to wszystko bez wieszania się gry co 2 minuty (mam nadzieję)
![]() Cytat:
Czytywałam tu na forum i na innych forach teksty, jak to ludzie kupujący TS4 są naiwni, zmanipulowani przez EA i bezmyślni. Formy wypowiedzi były różne, czasami bardziej bezpośrednie czasami mniej, ale jednak. W związku z powyższym oświadczam, że kupują grę The Sims 4 będąc w pełni władz umysłowych i kupuję ją bo po prostu mam na to ochotę. Już dawno chciałam to napisać ![]() Nevada to nie jest bezpośrednio do Ciebie skierowane, posłużyłam się tylko Twoim tekstem, żeby nawiązać do tego zagadnienia ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 06.08.2014 - 13:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
Jak ktoś lubi budować i tworzyć ładnych simów, a potem grać nimi na luzie, próbując różnych obiektów oraz interakcji względem innych Simów, lubi się bawić, to myślę, że zasadniczo nie ma się co zastanawiać i mimo wszystko warto zainwestować. Zresztą tak, jak napisałaś, każdy ma swój portfel i wara innym od tego na co wydaje swoje pieniądze. Niestety dla graczy, jak ja, którzy lubią rozbudowane "legacy challenge", mniej lub bardziej naturalną zabawę "w życie", to nie zostało wiele. Miło że dla jakiejś części osób ta gra jest super i spełnia pokładane w niej oczekiwania, ale jakaś część graczy została pominięta. W tej chwili podstawa TS4, to już nie jest "moja" gra. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|