![]() |
#2871 |
Reputacja: 10
|
![]()
@nmin: Zgadzam się z pierwszym wątkiem w zupełności, ale fajnie by było gdyby ptaki mogły latać. W opisach The Sims Średniowiecze: Piraci i Bogaci papugę, można karmić, nauczyć mówić i atakować nią ludzi to niech w Zwierzakach, będzie możliwość karmienia, nauki mówienia i wypuszczania, aby latała.
Co to za "maskotka" jest to jakiś ważny/znany obiekt ? ![]()
|
![]() |
#2872 |
|
![]()
W simach 3 często widuje tego króliczka, w the sims 3 store jet na obrazie, za darmo, można go też wyrzezbic, a w the sims 3 zwierzaki jest lód w kształcie tego króliczka i jest kilka takich skrzatów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2873 |
|
![]()
Te króliczki nie są zbyt ładne, wolałabym wersję włochatą i ruchomą
![]() A wracając do grafiki zwierzątek małych, to ktoś tutaj powtórzył to, co ja już wcześniej pisałam, drobna zwierzyna wygląda lepiej w terrariach, niż na wolności. Ja jestem w 100% zadowolona z ich wyglądu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2874 |
|
![]()
Mi tez się podobają, ale wolałbym żeby ta ,,szynszyla" ruszała nóżkami
![]() Teraz jest wszystko ładnie pięknie, ale ciekawe ile będzie bugów. Pewnie będę musiał przeprowadzić swoją rodzinę do innego miasta. Ale to akurat dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
|
![]()
Karel13, już ktoś komentował to... Mam chomika i wiem jak wygląda gryzoń, który skończył kręcenie się w kołowrotku i chce z niego wyjść. To, że w tym momencie ten gryzoń nie ruszał łapkami, jest całkowicie normalne i naturalne. Jak on ma wyjść, jeśli ciągle będzie przebierał łapkami..? Obejrzałam jeszcze raz ze szczegółami ten filmik i nie widzę tam niczego nienaturalnego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
|
![]()
To jest króliczek lodówkowy bo tak się zwie
![]() A ten na lamie to jest gnom. Już o tym słyszałem i nawet na prawym uchu ma czapeczkę gnoma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
|
![]()
Jak wygląda Pan Klocek ?
![]() |
#2878 |
|
![]()
Ten króliczek mnie przeraża. Są takie stroje dla małych dzieci w Karierze. Jeżeli dzieci nie będą mogły jeździć konno na dużym koniu, to chciałabym, żeby chociaż jeździły na kucykach. Ale to chyba marzenie nie do spełnienia.
![]() |
#2879 |
|
![]()
Ale kucyków chyba nie będzie, czy będą ?
Dzieci nie mogą uczyć się jazdy konno, pisało, że od nastolatka wzwyż.
![]() |
#2880 |
|
![]()
Anie, to ja już to komentowałem. Ja też miałem chomika i widziałem jak schodził z tej karuzeli, tyle, że ja nie miałem ze szczebelków, tylko jednolitą, bo takie są zdrowsze dla gryzoni. To raczej niemożliwe, żeby gryzoń ślizgał się na szczebelkach
![]() EDIT: Kucyków nie będzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|