![]() |
#281 |
Guest
|
![]()
Nie wiem gdzie napisać to napiszę tutaj.
Właśnie moje stado Vampirów jedzie na wakacje. W tym celu szukam kodów, zaglądam na stronę główną The Sims Polska i nie ma tam działu o kodach i sztuczkach do sim2. Jaki jest kod na odblokowanie trybu budowy w Hotelu? Muszę łazić po innych stronach w tym celu. Dlaczego na głównej stronie nie ma spisu kodów do sim2? Proszę to zmienić. A jak jestem ślepa to proszę mi to wytknąć. ![]() |
|
![]() |
#282 |
Guest
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39543
To dla Ciebie Naomi. |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]()
To forum wydaje mi się strasznie niedopracowane. Radzę usunąć nadmiar napisów po angielsku, wprowadzić kary za błędy ortograficzne i poprawiać je, oraz zakazać nazywania tematów np. "Pomocy!!!". Ja tu szukam rozwiązania problemu, a tematy tak ponazywane że nie sposób coś szybko znaleźć. Bierzcie przykład organizacji z http://www.wladca.info/forum/.
|
![]() |
#284 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#285 |
Guest
|
![]()
Chyba się nie zrozumieliśmy. Gratuluję inteligentnego żartu, unforgiven, przydałaby Ci się jeszcze umiejętność czytania. Sprawdź ten link, a dowiesz się o jakie kary chodzi.
|
![]() |
#286 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Bartosh jak szukasz pomocy to skorzystaj z wyszukiwarki - nie odpowiadamy za głupotę userów nieumiejących nazwać tematu, tak samo jak za równie bystre osoby nieumiejące pisać po polsku. to naprawdę nie nasza wina i uwierz mi że trudno byłoby nam kontrolować cudze błędy ortograficzne (chociaż w drastycznych przypadkach poprawiamy je na czerwono, gdybyś był tu dłużej zauważyłbyś). ej o jakie napisy po angielsku chodzi, bo ja żadnego nie widzę?
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]()
ja ponawiam propozycję o zmianę nazwy działu z The Sims na The Sims 1 a dział The Sims 2 zaznaczyć oczowalącym kolorem i powiększonymi znacznie literami O_O
|
![]() |
#288 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
![]()
a ja po raz chyba 4 zapytam sie czy odbeda sie konkursy graficzne i jesli tak, to kiedy?
|
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
violinist, winszuje bo również szukam odpowiedzi na to pytanie.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|