![]() |
#282 |
Reputacja: 10
|
![]()
- Jak przyjeżdżają znajomi ze szkoły/pracy
- Cyganka drepta mi po podwórku - Uczyć dziecko załatwiania się - Bezpańskich zwierząt - Dołów na podwórku - Drące się dzieci w łóżeczkach - Opieki społecznej ![]() - Kiedy sim zamienia mi się w simorośl, kiedy tego nie chcę - Jak nie mam klientów w moim sklepie, pomimo że mam tanio! - Wybucha pożar a ja nie mam telefonu ani alarmu - Gości - Kiedy mam Hobby to dzwonią i dzwonią ci z klubów, non stop! - Złazić na dół, żeby zapłacić czynsz - Kiedy sim mi się zsika na podłogę - Kiedy sim wrzeszczy, że czegoś chce - Nnie lubie grac z włączoną wolną wolą, masakra.
![]() |
![]() |
#283 |
|
![]()
Ja też nie przepadam za tym "przyprowadzaniem znajomych" ze szkoły/pracy. ; p
![]() |
#284 |
Guest
|
![]()
dlatego ja ich nawet nie wpuszczałam do domu.po prostu sim szedł jeść i spać a gościu się pałętał po podwórku...albo ich od razu wypraszałam
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]()
Ja nie cierpie kiedy simsom zachce się wstać o północy kiedy muszą mieć energię na pracę
|
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
Nabijać umiejętności
|
![]() |
![]() |
#287 |
|
![]()
oo i jeszcze nie lubie odbierac poczty, bo simy sie wloka do najblizszego stolika i jak nie patrze, to nie wiem gdzie lezy poczta xd
![]() |
![]() |
#288 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Reputacja: 12
|
![]()
A ja mam właśnie odwrotnie. Nie lubię grać bez wolnej woli, przede wszystkim w większych rodzinach. Wtedy jakoś tak nic się nie dzieje, a simowie są totalnie jak marionetki
![]() Ale to już sprawa gustu - co kto lubi ^^
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
Małych dzieci (tych berbeciów co trzeba je uczyć gadać itp.)
Opiekunów Dyrków Pragnienia romansowania Złodziejów Tych co przychodzą cię powitać (czyt. Zapychacze kiblów) Simowej TV To, że się tnie Odrabiania lekcji Sprzątania Kupować półkę którą simy wykorzystują by uprzykrzyć mi życię Nudnych Parceli Publicznych (w skrócie.NPP) Kiedy mam sprawę u króla na tronie a one mnie wkurzają tym, bo chcą amciu amciu i papu Wbijania kodów dzieciakom 50 razy pod rząd Jak mi te pchlarze zaczynają wpie*dzielać mi meble! Czy one wiedzą ile to kosztowało? Gdy wśrodku interakcji informują mnie, że musią na siusiu chociaż te ciołki mają wolną wolę Gdy ci tzw. przyjaciele (czyt. pasożyty) zaczynają do ciebie wydzwaniać w środku nocy... Gdy ten stary piernik lub inne dziadostwo mnie nawiedza, bo moje niezdarne simy ich "podglądują" Gdy zima się przedłuża (dodatkek CPR) Deszczu (dodatek CPR) Ścinania Żywopłotu Nabijać Umiejętności Jak się włóczą z odłożeniem poczty Ścielenia łóżka Wczesnego wstawania do "kochanej" pracy Znajomych z pracy. Komornika Kundlów z ulicy (Kotki lubię :3) Drących się bachorów bo muszą walnąć stolec/wypić krowie mleko I jeszcze by tak opowiadać i opowiadać Uff. (Mam nadzieję,że to wszystko) O.o Ostatnio edytowane przez Jaszczura09Shy : 11.12.2010 - 22:06 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|