![]() |
#281 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2.Moje dukumenty>The Sims 2>Neighborhoods> i N001(MIŁWO),N002(DZIWNOWO) lub N003(WERONA) i na koncu STORYTEELING. Mam nadzieję że pomogłam ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#282 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]()
Cześć!Jutro będę miała TS2 na studiach i chciałabym się jak najwięcej dowiedzieć o nich.Słyszałam,że są jakieś bractwa i akademiki.Chciałabym aby ktoś mi napisał co jest nowego,czego nie było w TS2,oraz jakie nowe możliwości,przedmioty się pojawiły.Acha i najważniejsze...są tam jakieś zwierzęta oprucz rybek?
P.S.Proszę o zwięzłą odpowiedz,najlepiej w punktach:-) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. Poczytaj dział "The Sims 2 na studiach" 3. Poczytaj forum |
|
![]() |
![]() |
#285 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ja mam problem, na prawdę, nie mam pojęcia co się dzieje. Sami zobaczcie:
![]() ![]() (dla tych, co nie zauważyli: nie widać okien!!) I co ja mam zrobić? Tak czasami (nie zawsze) mi się dzieje, a najgorsze jest to, że jest to coraz częstsze. Nie używałam przy budowie tego domu żadnych skomplikowanych kodów prócz moveobjects on i motherlode. Te braki okien zauważyłam po skasowaniu jednego z tych okien, co idą przez dwa piętra (wiloskrzydłowe). Nie wiem co mam robić, żeby nie było tego błędu... Zdarzyło mi się jeszcze przy budowie sklepu, że te okna sklepowe,( taki jakby podzielone na pół z mniejszym u góry) zepsuły się bardzo podobnie. Nie było ich widać, a w ścianach (gdy były opuszczone) były dziury, jakby stały tam drzwi a nie okna... Pomóżcie, czy da się to jakoś naprawić? EDIT: oczywiście gry (obie) mam orginalne. EDIT2: NIC nie ściągałam, znikąd. Mam grę czystą jak łza. Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 26.03.2005 - 18:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dokładnie to samo prztrafiło mi się przed chwilką ;(;(;( Albo to błąd w grze albo to wina ściągniętych rzeczy...Jaak ktoś zna powód niech pisze |
|
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem. Zniknęła mi Werona! Wszystko było ok, po instalacji NS też było ok. Dzis wchodze w wybor okolicy a tam brak Werony. Nie bawiłam się w zadne simpe, nic nie grzebalam w plikach. Więc jaki powód i jak ja przywrocic? Nie chce przeinstalowywac! Jak ktos wie, to prosze o rade.
|
![]() |
![]() |
#288 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mi też sie tak dzieje , ale po wejściu do Miłowa i spowrotem do tego domu co znikły okna to wszystko jest ok. Ostatnio edytowane przez dzekus1234 : 27.03.2005 - 06:33 Powód: Za duży post |
|
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
![]()
mam problem, już kiedyś zakładałam podobny temat, ale nie dostałam konkretnej odpowiedzi: gdy zainstalowałam The Sims 2, wszystko było w porządku, ale teraz nie: otóż gdy moja simka zaprojektuje ubranie, robi "zmień wygląd", to makijaż (także specjalny) nie zmienia się na jej portrecie. Zmienia się on dpoiero wtedy, kiedy wyjde do otoczenia i znowu do rodziny. Wtedy jak np. klikam simką (lub simem) na coś, choćby "podejdź tu", to makijaż jest zmieniony, ale żeby on sie zmienił na portrecie, to musze ponownie kliknąć "Zmień wygląd". Ściągałam makkijaże dla simów, ale wszystkie ściągnięte usunęłam, ale zostawiłam makkijaże specjalne, które też ściągnęłam (kolczyki itp.). Ubrań też mam sporo ściągniętych. Proszę o radę, bo jednak np. czerwona szminka nie pasuje do żółtej bluzki... ;(
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
ja rozumiem i poradzę Ci to, co wcześniej. radzić sobie z tym tak, jak do tej pory. z błędami w grze nie wygrasz w normalny sposób, trzeba kombinować.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |