Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.03.2005, 10:44   #281
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Fizzly
Wiem, że to prymitywne pytanie ,ale gdzie się wybiera kierunek studiów?
I jeszcze jedno... Gdzie są zdjęcia, które robię? W katalogu STORYTEELING jest tylko ostatnie o nazwie "Screenshot", a reszta gdzie?
1.Klikasz na komputer puzniej collage(angielska wersja nie wiem jak jest po polsku) i wybierz kierunek czy jakos tak
2.Moje dukumenty>The Sims 2>Neighborhoods> i N001(MIŁWO),N002(DZIWNOWO) lub N003(WERONA) i na koncu STORYTEELING.

Mam nadzieję że pomogłam
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.03.2005, 11:17   #282
Fizzly
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał *Mila*
1.Klikasz na komputer puzniej collage(angielska wersja nie wiem jak jest po polsku) i wybierz kierunek czy jakos tak
2.Moje dukumenty>The Sims 2>Neighborhoods> i N001(MIŁWO),N002(DZIWNOWO) lub N003(WERONA) i na koncu STORYTEELING.

Mam nadzieję że pomogłam
Tak, dziękuję. :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2005, 17:00   #283
Monika1
Guest

ThumbsUp

Cześć!Jutro będę miała TS2 na studiach i chciałabym się jak najwięcej dowiedzieć o nich.Słyszałam,że są jakieś bractwa i akademiki.Chciałabym aby ktoś mi napisał co jest nowego,czego nie było w TS2,oraz jakie nowe możliwości,przedmioty się pojawiły.Acha i najważniejsze...są tam jakieś zwierzęta oprucz rybek?
P.S.Proszę o zwięzłą odpowiedz,najlepiej w punktach:-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2005, 17:27   #284
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Monika1
Cześć!Jutro będę miała TS2 na studiach i chciałabym się jak najwięcej dowiedzieć o nich.Słyszałam,że są jakieś bractwa i akademiki.Chciałabym aby ktoś mi napisał co jest nowego,czego nie było w TS2,oraz jakie nowe możliwości,przedmioty się pojawiły.Acha i najważniejsze...są tam jakieś zwierzęta oprucz rybek?
P.S.Proszę o zwięzłą odpowiedz,najlepiej w punktach:-)
1. Poczytaj ten temat
2. Poczytaj dział "The Sims 2 na studiach"
3. Poczytaj forum
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2005, 18:12   #285
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Ja mam problem, na prawdę, nie mam pojęcia co się dzieje. Sami zobaczcie:

(dla tych, co nie zauważyli: nie widać okien!!) I co ja mam zrobić? Tak czasami (nie zawsze) mi się dzieje, a najgorsze jest to, że jest to coraz częstsze. Nie używałam przy budowie tego domu żadnych skomplikowanych kodów prócz moveobjects on i motherlode. Te braki okien zauważyłam po skasowaniu jednego z tych okien, co idą przez dwa piętra (wiloskrzydłowe). Nie wiem co mam robić, żeby nie było tego błędu...
Zdarzyło mi się jeszcze przy budowie sklepu, że te okna sklepowe,( taki jakby podzielone na pół z mniejszym u góry) zepsuły się bardzo podobnie. Nie było ich widać, a w ścianach (gdy były opuszczone) były dziury, jakby stały tam drzwi a nie okna... Pomóżcie, czy da się to jakoś naprawić?
EDIT: oczywiście gry (obie) mam orginalne.
EDIT2: NIC nie ściągałam, znikąd. Mam grę czystą jak łza.

Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 26.03.2005 - 18:45
Lapis_Lasuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2005, 18:21   #286
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lapis_Lasuli
Ja mam problem, na prawdę, nie mam pojęcia co się dzieje. Sami zobaczcie:

(dla tych, co nie zauważyli: nie widać okien!!) I co ja mam zrobić? Tak czasami (nie zawsze) mi się dzieje, a najgorsze jest to, że jest to coraz częstsze. Nie używałam przy budowie tego domu żadnych skomplikowanych kodów prócz moveobjects on i motherlode. Te braki okien zauważyłam po skasowaniu jednedo z tych okien, co idą przez dwa piętra (wiloskrzydłowe). Nie wiem co mam robić, żeby nie było tego błędu...
Zdarzyło mi się jeszcze przy budowie sklepu, że te okna sklepowe, taki jakby podzielona na pół z mniejszym u góry, zepsuły się bardzo podobnie. Nie było ich widać, a w ścianach gdy były opuszczone, były dziury, jakby stały tam drzwi a nie okna... Pomóżcie, czy da się to jakoś naprawić?

Dokładnie to samo prztrafiło mi się przed chwilką ;(;(;( Albo to błąd w grze albo to wina ściągniętych rzeczy...Jaak ktoś zna powód niech pisze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2005, 20:09   #287
Karuś
Guest

Domyślnie

Mam pewien problem. Zniknęła mi Werona! Wszystko było ok, po instalacji NS też było ok. Dzis wchodze w wybor okolicy a tam brak Werony. Nie bawiłam się w zadne simpe, nic nie grzebalam w plikach. Więc jaki powód i jak ja przywrocic? Nie chce przeinstalowywac! Jak ktos wie, to prosze o rade.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 06:32   #288
dzekus1234
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lapis_Lasuli
Ja mam problem, na prawdę, nie mam pojęcia co się dzieje.

(dla tych, co nie zauważyli: nie widać okien!!) I co ja mam zrobić? Tak czasami (nie zawsze) mi się dzieje, a najgorsze jest to, że jest to coraz częstsze. Nie używałam przy budowie tego domu żadnych skomplikowanych kodów prócz moveobjects on i motherlode. Te braki okien zauważyłam po skasowaniu jednego z tych okien, co idą przez dwa piętra (wiloskrzydłowe). Nie wiem co mam robić, żeby nie było tego błędu...
Zdarzyło mi się jeszcze przy budowie sklepu, że te okna sklepowe,( taki jakby podzielone na pół z mniejszym u góry) zepsuły się bardzo podobnie. Nie było ich widać, a w ścianach (gdy były opuszczone) były dziury, jakby stały tam drzwi a nie okna... Pomóżcie, czy da się to jakoś naprawić?
EDIT: oczywiście gry (obie) mam orginalne.
EDIT2: NIC nie ściągałam, znikąd. Mam grę czystą jak łza.

Mi też sie tak dzieje , ale po wejściu do Miłowa i spowrotem do tego domu co znikły okna to wszystko jest ok.

Ostatnio edytowane przez dzekus1234 : 27.03.2005 - 06:33 Powód: Za duży post
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 07:20   #289
ania500
Guest

Post Zmień wygląd !!! (?)

mam problem, już kiedyś zakładałam podobny temat, ale nie dostałam konkretnej odpowiedzi: gdy zainstalowałam The Sims 2, wszystko było w porządku, ale teraz nie: otóż gdy moja simka zaprojektuje ubranie, robi "zmień wygląd", to makijaż (także specjalny) nie zmienia się na jej portrecie. Zmienia się on dpoiero wtedy, kiedy wyjde do otoczenia i znowu do rodziny. Wtedy jak np. klikam simką (lub simem) na coś, choćby "podejdź tu", to makijaż jest zmieniony, ale żeby on sie zmienił na portrecie, to musze ponownie kliknąć "Zmień wygląd". Ściągałam makkijaże dla simów, ale wszystkie ściągnięte usunęłam, ale zostawiłam makkijaże specjalne, które też ściągnęłam (kolczyki itp.). Ubrań też mam sporo ściągniętych. Proszę o radę, bo jednak np. czerwona szminka nie pasuje do żółtej bluzki... ;( Mam nadzieję, ze zrozumieliście mój problem ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 13:09   #290
rainne
Guest

Domyślnie

ja rozumiem i poradzę Ci to, co wcześniej. radzić sobie z tym tak, jak do tej pory. z błędami w grze nie wygrasz w normalny sposób, trzeba kombinować.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania