![]() |
#281 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dzieki za odpowiedzi!! ![]() ![]() ![]() Napiszcie jeszcze jakie mozna stowrzyc wszystkie biznesy. |
|
![]() |
|
![]() |
#282 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Możesz załozyc kwiaciarnię, ciastkarnie czy tam piekarnię, salon z meblami, sklep elektorniczny, restauracje, skle z ubraniami, spozywczy, z zabawkami ... i więcej to nie wiem :P Może przeszukaj ten temat, może jest więcej :P |
|
![]() |
![]() |
#283 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#284 |
Guest
|
![]()
Mam probelm z własnym biznesem
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez *Nika* : 13.05.2006 - 14:55 |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]()
Spróbuj może zainstalować na nowo grę!
|
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
Ok...odinstalowalam Nocne zycie ( tak zeby wszystkiego nie wywalac) i zainstaluje na nowo, tylko mam pytanie. Bo oprocz Nocnego zycia mam Własny biznes i po zainstalowaniu Nocnego zycia zeby odpalic mam wlaczac ikonke 'nocne życie' czy 'wlasny biznes'??
|
![]() |
![]() |
#287 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#288 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ok, juz wszystko chodzi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
![]()
Możesz założyć sklep: kwiaciarcnie, S z Zabawkami, S z samochodami (parcela bubliczna)itp. Ogólnie możesz sprzedawać wszystko (prawie) co jest w Trybie Kupowania (tryb z meblami). Możesz zrobić restauracje, bar, klub nocny lub basen, sala gimnastyczna za którą trzeba płacić co godzinę. Pomysłów jest dużo:
np. SuperMarket(OBI). Zrobić część z krzesłami dalej z stołami i to wszystko sprzedawać, ale napoczątek musisz mieć duuuużo kasy żeby rozkręcić interes. No.. I to wszystkto. No może: Żeby założyć WB w domu klikasz na telefon >Przedsiębiorstwo>Załóż Biznas Domowy (coś takiego). Biznes na parceli publicznej: Telefon> Nieruchomości> Kup Parcele Publiczną. Zatrudnić Pracowników: Klikasz na telefon>Przedsiębiorstwo> zatrudnij prcowników> Na tej Parceli/Na parceli Publicznej. Rangi: Możesz w swoim sklepie sprzedawać towar, być kasjrerką, Uzupełniać towary, robić kwiatki/zabawki/roboty(Sztuka>Różne tam masz takie stoiska) itp. |
![]() |
![]() |
#290 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|