|
|
Zobacz wyniki ankiety: Która Gra z seri The Sims 2 jest najlepsza? | |||
The Sims 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
166 | 22.96% |
The Sims 2 Na Studiach |
166 | 22.96% |
The Sims 2 Nocne Życie |
211 | 29.18% |
The Sims 2 Własny Biznes |
186 | 25.73% |
The Sims 2 Zwierzaki |
194 | 26.83% |
The Sims 2 Cztery Pory Roku |
417 | 57.68% |
The Sims 2 Podróże |
219 | 30.29% |
The Sims 2 Na Święta |
74 | 10.24% |
The Sims 2 Szyk i Elegancja |
82 | 11.34% |
The Sims 2 Rozrywka Rodzinna |
56 | 7.75% |
The Sims 2 Impreza |
70 | 9.68% |
The Sims 2 Moda Z H&M |
122 | 16.87% |
The Sims Historie z Życia Wzięte |
40 | 5.53% |
The Sims Historie ze Świata Zwierząt |
48 | 6.64% |
The Sims 2 Czas Wolny |
119 | 16.46% |
The Sims 2 Młodzieżowy Styl |
67 | 9.27% |
The Sims 2 Kuchnia i Łazienka |
55 | 7.61% |
The Sims Historie z Bezludnej Wyspy |
48 | 6.64% |
The Sims 2 Ikea Urządza Dom |
68 | 9.41% |
The Sims 2 Osiedlowe Życie |
155 | 21.44% |
The Sims 2 Rezydencje i Ogrody |
39 | 5.39% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 723. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#282 |
Reputacja: 10
|
![]()
Możesz otworzyć sklep z warzywami i rybami
![]() Chociaż uwielbiam Zwierzaki i zawsze mam jakieś zwierzę w simowej rodzinie, to obiektywnie muszę przyznać, że CPR wnosi do gry dużo więcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]()
Niestety nie grałam we wszystkie dodatki,ale najbardziej lubię CPR i Zwierzaki.A z mini-packów oczywiście H&M
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Guest
|
![]()
Zapoznałem sie z każdym i jak dla mnie najfajniejsze są CPR, bez pogody całość jest strasznie sztuczna ;p
|
![]() |
![]() |
#285 |
|
![]()
Ja mam zwierzaki i jestem bardzo zadowolona nie mam natomiast 4 pór roku ale, zwierzaki to bardzo fajny dodatek polecam
![]()
![]() |
#286 |
|
![]()
Hmmm... Ze względu na to, iż lubię porównywać, to zrobię subiektywną minirecenzję poszczególnych dodatków (podstawki oczywiście też):
TS2 10/10 (pierwsze, najlepsze, klimatyczne; od tego się zaczęła nasza przygoda z simami nowej generacji; co prawda istnieją tam irytujące wady [których większość naprawiają dodatki], ale w ogólnym rozrachunku nie psują dobrego wrażenia ;] ) TS2: NS 9/10 (dodatek oznaczony numerem jeden i IMO najbardziej klimatyczny; punkcik odjąłem za nieco przydługie [i przyłatwe] semestry. ale to nic, życie studenckie jest po prostu miodne i basta ^^) TS2: WB 6/10 (z tym dodatkiem trochę się pożarłem, gdyż tworzenie własnego przedsiębiorstwa jakoś nie przemówiło do mnie; plus mogę dać za możliwość zdobywania rang, a także całkiem niezły poziom trudności) TS2: NŻ 8/10 (ta część należy do grupy 'tych udanych' mimo iż jest w niej kilka aspektów, które mi nie pasują - po pierwsze: do dyspozycji dostajemy puste, niezasiedlone przedmieście; po drugie: w klubach oprócz naszych simów kręci się może z 4/5 ludzi [a to stanowczo za mało!]; inne nowości, takie jak samochody, wampiryzm, randki, czy nawet ścieżka dźwiękowa, są według mnie zrealizowane po mistrzowsku) TS 2: Z 4/10 (zawiodłem się po całej linii; owych tytułowych zwierzaków w grze jest owszem dużo, ale nie dorastają pięt tym z jedynki; posiadanie zwierzaka w domu bardziej przeszkadza, niż cieszy; i najgorsza rzecz pod słońcem - jak można było tak zbezcześcić wilkołaczą rasę?! zamiast rządnego krwi potwora mamy owłosionego facia z osteoporozą... te 4 punkty w ocenie są jedynie za edytor tworzenia psów i kotów, który jest nawet przyjemny. i za ładną okładkę) TS 2: CPR 8/10 (tu już specjalnie nie mam do czego się przyczepić; zjawiska atmosferyczne, ogrodnictwo i wędkarstwo są może mało rozbudowane, ale całkiem przyjemne; ^^ a za simorośle Maxisowi należą się brawa) TS 2: P 7/10 (miły, relaksacyjny dodatek... trochę jednak żal mi, że zabrakło w nim otoczeń zimowych; ale to nic - Wyspa Twi-jakaś nadrabia wszystko ^^ spory minus jednak za to, iż podczas zwiedzania otoczenia jesteśmy skazani na nieznośnie długie loadingi...) TS 2: CW 9/10 (początkowo nastawiony byłem dość sceptycznie, bo sama istota dodatku nie była zbyt pociągająca - jednak później okazało się, że nie jest wcale tak źle, wręcz przeciwnie - aż chce się grać. ^^ WRESZCIE dodano opcję starzenia się kilku simów naraz [już nie trzeba grać 10-ma rodzinami jednocześnie, żeby np. utrzymać związki wśród nastolatków]; trochę jednak nie wysilili się z dodatkowymi profitami, wynikającymi z entuzjazmu do hobby... Dolina Niezbędna także wykonana bardzo nieudolnie... ale już aspiracja drugorzędna i korzyści z niej czerpane są świetnie zrealizowanym pomysłem ^^) TS2: OŻ 9/10 (i tym dodatkiem też się zachwyciłem; nowe, wielkie miastowe otoczenie [i tu mam ochotę udusić polskich tłumaczy, za tę nieszczęsną 'Jaskinię...'], możliwość grania w apartamentach, które przypominają akademiki znane z TS2: NS i... nooo... magia! choć przyznam szczerze, że większy pociąg czuję do starej, poczciwej Abry, to na magię dwójkową wcale nie narzekam ^^) Akcesoria i inne duperszmerce: TS2: NŚ 9/10 (w połączeniu z zimą z CPR daje zabójczo klimatyczne [i prowizoryczne] święta Bożego Narodzenia... ;] co zimę robię moim simom taką udawaną Gwizdkę i dekoruję ich dom rzeczami z pakietu świątecznego; WIEEELKI plus należy się pakietowi za tego srebrnego, świecącego renifera, jest on po prostu boski ^^) TS2: I 7/10 (spory zasób ciuchów galowych i fryzur dla panny młodej to jedyne co mi się podoba; meble, łuki weselne, barki - to wszystko jest niepotrzebne; ani razu nie skorzystałem z przedmiotów imprezowych, bynajmniej dlatego, że imprezy robię bardzo rzadko) W resztę nie grałem i nie zamierzam oceniać po screenach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]()
Ja uwielbiam zwierzaki, ale 4 pory roku i czas wolny też są fajne. Miałam kiedyś nocne życie, ale się popsuło. Teraz mam historie ze świata zwierząt i czekam z niecierpliwością na "Zwierzaki" do trójki.
|
![]() |
![]() |
#288 |
|
![]()
- na studiach
zawsze był, jest i będzie moim ulubionym dodatkiem.
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
![]()
Jako że posiadam tylko Osiedlowe życie i cztery pory roku to zaznaczam obydwie, lecz trochę lepsza jest jak dla mnie jednak CPR. Napewno by mi się również podobały Podróże i Zwierzaki gdybym je miała bo w 1 części Simów mi się bardzo podobały.
|
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
Ja lubię wszystkie ale jak mam wybrać to chyba Cztery pory roku
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |