![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
jack mi sie podoba, kea z reszta tez, ale mysle, ze wygladalaby duzo lepiej, gdyby nie byla wampirka.
![]() |
#282 |
Guest
|
![]()
oceniam kilka ostatnich * ;
Isabell - jest właśnie strasznie dziecięca i dziewczęca. śliczna, ma taki delikatne rysy twarzy i w ogóle jest taka słodka. ![]() Robert - gdyby miał większe oczy byłby boski ![]() Jane - ma dość, hm, ciekawą (?) urodę. ^^ ma świetny nos i usta, ale jest trochę nie w moim typie. (; Edmund - nie lubię wampirów, ale on jest przecudowny. ![]() Kea - nie podoba mi się za bardzo, tzn jako konkretne części (tzn nos, usta itp) jest ok, ale nie podobają mi się kości policzkowe i kształt twarzy na poziomie oczu/brwi. Jack - oryginalny ;D heh |
![]() |
#283 |
|
![]()
miałaś dać nowe >.<
#284 |
Guest
|
![]()
twoje simki są poprosty sexy... i tyle, a ten facet to jest jeszcze bardziej sexowny. Masz dać nowe simki.
|
![]() |
#285 |
|
![]()
Bouffe, Shey, Caroliiine, Drewienko (omg, mówiłam, ze twój av mnie rozwala? XD) i Kornela, dziękuję wam za komentarze ;*
Tak, wczoraj miały być simy, dzisiaj też, ale zdjęcia mi się zawieruszyły ^.^'
#286 |
Guest
|
![]()
...zatkało mnie.
to może od razu przejdę do bicia pokłonów? one są...różne!!! a jeden lepszy od drugiego. to, co robisz z kształtem ich twarzy przechodzi ludzkie (a przynajmniej moje) pojęcie. genialne. najbardziej mi się podobają Carmen oraz Robert. czekam na więęęcej. koniecznie. |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]()
Masz świetnych simów! Czytałem, że nie chce Ci się ich czyścić, ale możesz mi
je przesyłać i ja je przeczyszcze z dodatków, no proszę, dla twych pięknych simów zrobię prawie wszystko XD |
![]() |
#288 |
|
![]()
O______O
chemiczna szarlotka, Neville - Dziękuję bardzo ;** Dzisiaj simki które miałam dać w niedziele czy tam sobotę XD Natasha: [img]http://i38.************/2i9pky9.jpg[/img] Jade: [img]http://i38.************/ivl2md.jpg[/img] Razem: [img]http://i37.************/qoytc3.jpg[/img] A teraz ma być dużo komentarzy inaczej przestane robić simy i simki! >.< XD
#289 |
|
![]()
TO TY I JA 8D
dwie pijaczki na kocu, omg ja Ci mówie my tak skończymy ;_; Śliczne ![]() Natasha ma świetną fryzure ![]()
#290 |
|
![]()
Drewienko, nie to nie jesteśmy my XD Choć pierwsza jest troche robiona na ciebie XD Zainspirowały mnie twoje oczy i włosy *__*
Ktoś jeszcze?
|
|