![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak się ma odwołać, skoro jest zbanowany
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
|
![]()
Zależy od tego, jakie ustawiono możliwości dla zbanowanych. Zawsze może wysłać maila, pw (o ile nie zablokowano tego), gadu, użyć osoby trzeciej a w ostateczności założyć nowe konto i z niego kontaktować się z moderatorem, który go zbanował, bądź administracją.
![]() |
#283 |
|
![]()
Dodatkowe konto w niczym nie pomoże.
Ponieważ: 1. Na tym forum jest 2-tygodniowa aktywacja kont 2. Zbanują za multikonto |
![]() |
![]() |
#284 |
Admin Emeryt
|
![]()
Mamy dowody, więc bardzo szybko zajmiemy sie manipulantem. Dzięki za info.
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]()
KTOŚ WŁAMAŁ MI SIE NA KONTO
Mam jego IP-79.185.176.131 Katara pisał Nie należy mu się Za co?? Bo Kago, Leniwiec sie mogli wlamac!! |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
Nikt ci się nie włamał. Teraz wymigujesz się włamaniem, bo chcesz to wszystko odkręcić. W wieku 8 lat też taka byłam, ale ty masz już 11 wiosen.Poza tym, nie jestem geniuszem informatycznym i nie wiem, jak łamać hasła. Nie oskarżaj nikogo bez dowodów.
|
![]() |
#287 |
|
![]()
Ale się to wszystko poskręcało. Uwierz mi, większość userów które oskarżasz są inteligentnymi osobami i naprawdę wątpię aby chciało im się marnować życie na włamywanie się na twoje konto. Poza tym jeśli włamał ci się na n-k to prawdopodobnie nie jest to osoba z forum, gdyż musiała by znać też twój login.
Ostatnio edytowane przez pąpą : 20.06.2009 - 13:07 |
![]() |
![]() |
#288 | |
|
![]() Cytat:
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
|
![]() |
![]() |
#289 |
|
![]()
Aha, i czemu ja i osoby które sie nabraly sa wciaz w bananach?
I poprawdzcie kod b do Katary, i raczej go przesuncie do banów pernamentnych, bo z multikontem nie ujdzie. EDIT: I to nie ma sensu. Skad znasz haslo tego konta, huh? Po tobie ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 20.06.2009 - 13:13 |
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
Dobra,przestańmy się nim rajcować,to się uspokoi (albo powiesi z rozpaczy że go olaliśmy).
Ważne,że Katara dostał bana,a jeśli będzie traktował konto brata jako swoje,to za multikonto jest ban. Ja już mam go dosyć na dzisiaj,nie sądzicie? |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|