![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up; Dzieki Agatuniu
![]() uff/ wiecie. Pracuje nad tym bonusem, lecz ciężko mi ostatnio idzie. 15-stego zdechł mi mój pies, najlepszy 12-letni przyjaciel, który był ze mną prawie całe życie. ''Miał żyć i być. Wiecznie. Był jak codzienność, a bez codzienności żyć się nie da. '' ( co będę się rozpisywać - www.volturia.blox.pl - jest tam nawet jego zdjęcie) Mogę was zapewnić, że dołożę starań, byście niedługo otrzymali swój bonus. Pozdrawiam ![]()
![]() |
|
![]() |
#282 |
Guest
|
![]()
Przykro mi z powodu pieska
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]()
No to doczekałam się w końcu odcinka a ty komentarza Voltuś
![]() ![]() ![]() ![]() Początek zaskakujący, ciekawy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
|
![]()
Współczuję ci. Wiem jak to jest stracić swojego przyjaciela.
Odcinek... Co do niego jak zawsze ciekawy, trzyma w napięciu. Potrafisz pisać przeskakując granice czasowe - raz jesteś w przeszłości, raz w teraźniejszości - umiesz zapanować nad tekstem i daje ci to pewną władzę. Uważam, że to dobra zaleta. Fajnych i zaskakujących kawałków jest kilka. "- Czy my...my... - wyjąkała, wskazując palcem to na niego to na nią. Ian rozbawiony sytuacją, zrobił cwaniacką minę i teatralnie westchnął. - Czy skorzystałem z okazji, że byłaś kompletnie nieprzytomna i cię przeleciałem? Uniosła brew, w tej sytuacji nawet nie oburzyło ją jego słownictwo. W końcu pokiwała twierdząco głową. - Oczywiście – odparł, a jej twarz zastygła. Delektował się jeszcze przez moment tą chwilą i zagubioną miną Emmy, po czym dodał: - Żartowałem, Jezu, za kogo mnie masz?" Ten mi się najbardziej podobał ;D. Czekam na dalsze odcinki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]()
z przyjemnoscia przebrnelam przez calosc, mozesz mnie zaliczyc W KONCU do grona 'stalych' czytelnikow.
naprawde bardzo mi sie podoba, wciagajaca fabula, swietne zdjecia (masz do nich cierpliwosc?) i masz ladny ee styl pisania. |
![]() |
![]() |
#286 |
|
![]()
Dziękuję niet, Agusi Simonie oraz Mizi
![]() Jak nie śmierć pupila, tak zafascynowanie grą na Playstation. Mianowicie pochłania mnie Guitar Hero III ;] Rzadko teraz interesuje się moich kochanym komputerem, gdy mam tak wspaniałą rzecz pod ręką ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Volturia : 21.10.2009 - 21:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
|
![]()
Boże!
Cudnie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
|
![]()
<odświeżacz?>
Wciągło mnie strasznie gdy zaczęłam czytać, i teraz chcę jeszcze :< Nie powinnam czytać waszej twórczości :<
![]() |
#289 |
|
![]()
nie lubię cię. a wiesz czemu ? bo tak świetnie piszesz, że ja nie mogę patrzeć na moje wypociny :c.
a taka mała ciekawostka: czytam twoje fs odkąd tu dołączyłam. co jest dziwne, bo zazwyczaj mi się nie chcę czytać *skromny*. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
|
![]()
@up; Hm, dzięki dziewczyny. Lubię takie opiewające moje antytalenta komentarze
![]() Przyzwyczaiłam się, że użytkownicy/ czytelnicy stale się wymieniają.Odchodzą, przybywają. Ci nie mogą czytać, tamtym się nie chce, nie zostawiają komentarza, a jeszcze następni tylko udają, że czytają. Na szczęście jest taka część was - czytelników, która jest wierna od zawsze - za to bardzo dziękuję ![]() Ale przejdźmy do właściwej treści mojego zawiadomienia, otóż: Drodzy czytelnicy! Bonus tuż, tuż. Napisałam już Sandrze, że mimo nawału materiału w szkole mozolnie pracuje nad bonusem, bowiem... Planuję coś bardziej spektakularnego niż tylko nudna treść ( i jak zawsze w moim wypadku masy zdjęć ![]() EDIT: Ale tu;http://www.forum.thesims.pl/showthre...t=51667&page=4 Macie odcinek TYM, czyli przygód młodego Iana i Dustina (Szansa) spierających się z trudnościami młodości i nie tylko. Fantastycznie prawda? ![]()
Ostatnio edytowane przez Volturia : 20.11.2009 - 16:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|