Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jaki tytuł?
Kurier Forumowicza 11 13.25%
Czas na prasę 5 6.02%
Forum The Times 19 22.89%
Forum Codziennie 3 3.61%
Dzieńdobry Forum! 4 4.82%
Waniti Fejr 16 19.28%
WOG 6 7.23%
To i Owo 5 6.02%
Forum Life 10 12.05%
In Forum 4 4.82%
Głosujących: 83. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.08.2009, 13:31   #281
Chryzantem Złocisty
Guest

Domyślnie Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje

Odczep się łode mnie,co? :>
jak już pisałam,znamy już Twoje zdanie,wyraziłaś je,super wszyscy się cieszymy,ale skoro Cię ten temat AŻ TAK bardzo boli,to nie wchodź już tutaj i tyle.
Sobie oszczędzisz klawiatury,a my nie będziemy musieli czytać Twoich jadowitych i ostrych jak brzytwa postów.

Dziękuję,do widzenia

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.08.2009, 13:46   #282
lithium
Guest

Domyślnie Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje

ej no ok, kazdy moze miec swoje zdanie. jednym sie podoba innym nie. chodzi o to ze krytyke tez trzeba umiec wyrazic i przede wszystkim uargumentowac. a do mnie(!) niestety krytyka calych artykulow na podstawie kilku tematow nie przemawia.

stare 08.08.2009, 14:22   #283
le hiroshima
Guest

ej spokoj dzieci, jak ktos nie chce czytac bo uwaza ze to infantylne i artykuly sa zle sporzadzone to niech po prostu nie czyta.
swoja droga zapominacie ze tu sa osoby 14/15 lat ktore w ten sposob sie rozwijaja. moze mam poszperac w temacie FOTOSTORY i poszukac kilku waszych perelek sprzed lat? :}
i zgadzam sie z centa i chryzantemem, a ty Slythia - WHY SO SERIOUS?!?!?!?! idz pobiegac albo kup sobie fakt lub super ekspres bo to twoj poziom.

stare 08.08.2009, 14:28   #284
Odyn
Admin Emerytka

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał le hiroshima Zobacz post
i zgadzam sie z centa i chryzantemem, a ty Slythia - WHY SO SERIOUS?!?!?!?! idz pobiegac albo kup sobie fakt lub super ekspres bo to twoj poziom.
a ze mna?:{

Odyn jest offline  
stare 08.08.2009, 14:31   #285
lay

Cytat:
Napisał le hiroshima Zobacz post
Slythia - WHY SO SERIOUS?!?!?!?! idz pobiegac albo kup sobie fakt lub super ekspres bo to twoj poziom.
Przepraszam bardzo, ale czy musi mnie to bawić? Czy z tego powodu musisz mnie obrażać? Wyraziłam tylko swoje zdanie - bez wulgaryzmów i obrażania kogokolwiek. Lepiej, bym napisała 'super, genialna gazetka', mimo, że tak nie uważam? O to Ci chodzi...?

I nie napisałam, że artykuły są źle sporządzone...
stare 08.08.2009, 14:41   #286
Pani_Snejp

Eeej, te tematy aż krzyczą ''Ale jesteśmy hot i dżezi!11!!111!1!oneone!111''. Spodziewałam się trochę czegoś innego. Według mnie poważna nazwa ni w kij ni w oko nie pasuje do groteskowości artykułów, ale zobaczy się, co to właściwie jest.
stare 08.08.2009, 15:08   #287
Nadine

Cytat:
Napisał Slythia Zobacz post
Przepraszam bardzo, ale czy musi mnie to bawić? Czy z tego powodu musisz mnie obrażać? Wyraziłam tylko swoje zdanie - bez wulgaryzmów i obrażania kogokolwiek. Lepiej, bym napisała 'super, genialna gazetka', mimo, że tak nie uważam? O to Ci chodzi...?

I nie napisałam, że artykuły są źle sporządzone...
ale w tym rzecz, ze jak mozesz cokolwiek mowic, jezeli widzialas tylko jakies glupie zapowiedzi, skad mozesz wiedziec, czy to bedzie groteskowe, jaki bedzie reprezentowalo humor, jedynie po jakis glupich ZAPOWIEDZIACH. o ile mi sie wydaje bedzie tam wiele dzialow, wiec moze znajdziesz cos dla siebie jednak? naprawde, oceniac sobie mozesz sobie tylko te zapowiedzi, nie mozna jeszcze nic powiedziec o samej GAZETCE, wiec moze sie wstrzymaj.

to tak jakbym oceniala gre, w ktora nie gralam po przeczytaniu opisu z tylu pudelka, czy tez plyte, ktorej nie slyszalam, po przeczytaniu jej opisu na infomuzyce.

[img]http://i41.************/34tajvd.gif[/img]
Nadine jest offline  
stare 08.08.2009, 15:14   #288
lay

Cytat:
Napisał Nadine Zobacz post
ale w tym rzecz, ze jak mozesz cokolwiek mowic, jezeli widzialas tylko jakies glupie zapowiedzi, skad mozesz wiedziec, czy to bedzie groteskowe, jaki bedzie reprezentowalo humor, jedynie po jakis glupich ZAPOWIEDZIACH. o ile mi sie wydaje bedzie tam wiele dzialow, wiec moze znajdziesz cos dla siebie jednak? naprawde, oceniac sobie mozesz sobie tylko te zapowiedzi, nie mozna jeszcze nic powiedziec o samej GAZETCE, wiec moze sie wstrzymaj.

to tak jakbym oceniala gre, w ktora nie gralam po przeczytaniu opisu z tylu pudelka, czy tez plyte, ktorej nie slyszalam, po przeczytaniu jej opisu na infomuzyce.
To w takim sposób jak inni mogą oceniać, iż będzie im się podobać... Poza tym, wypowiadałam się na temat tych paru artykułów.

Uargumentowałam swe zdanie. Mogę jedynie dodać, iż oceniam gry (czy będzie mi się podobać, czy nie, czy warto kupić/przeczytać) po opisie/recenzji, podobnie filmy i książki. Lecz dobrze, skończę już ten temat...
stare 08.08.2009, 15:20   #289
le hiroshima
Guest

Cytat:
Napisał Slythia Zobacz post
Uargumentowałam swe zdanie. Mogę jedynie dodać, iż oceniam gry (czy będzie mi się podobać, czy nie, czy warto kupić/przeczytać) po opisie/recenzji, podobnie filmy i książki. Lecz dobrze, skończę już ten temat...
no to wspolczuje bo recenzje sa subiektywne.

stare 08.08.2009, 15:31   #290
Anonimowe Alkocholiczki

Ok, kiedy gazetka będzie? :d

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Zasady Postowania