![]() |
#281 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Guest
|
![]()
Wpisuje kody, przyjmują się, ale jak klikam na piramidę to jest tyklo 'brak dostępnych interakcji' ;/ kurdee, czy to koniec? :< Searle - nie nie, to jest jakieś krzesło
![]() Ostatnio edytowane przez lovewilltearusapart : 21.01.2010 - 15:37 |
![]() |
![]() |
#283 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kliknęłaś na kłódkę po prawej stronie dymka pramidy?
1. Wpisz kody. 2. Klik na piramidę, kłódkę po prawej, znaczek budowania i kupowania. 3. Odnalezienie drzwi. 4. Shift+Ctrl --> klik na drzwi --> Odblokuj (łańcuch winien jak jakby się rozlecieć)
![]() |
#284 |
Guest
|
![]()
Nie ma nigdzie kłódki ;< może to trzeba robić w trybie edycji miast, a nie jak jest się Simem czy cuś? dobra jestem hardkorem znalazłam kłódkę
![]() UDAŁO SIĘ!! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez lovewilltearusapart : 21.01.2010 - 16:54 |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]()
Witam, dziekuje za ostatna porade. Niestety jak widze jestescie kilka misji przede mna wiec nie pomoge. Za to mam pytanie co do jednej z misji. Chodzi o egipt udalo mi sie wlamac do tajnej kryjowki ktora otwierala sie jak moja simka skorzystala z toalety. I teraz mam problem z tymi drzwiami. nie umiem otworzyc wszystkich na raz. Szukalam w poprzednich poradach ale nic o tym nie ma, wiec BARDZO prosze o pomoc. Mam jeszcze pytanie o kody. chcialabym odmlodzic moja simke ale jak wpisuje set age to wyskakuje blad ze "set" jest bledem.
Pozdrawiam M32 |
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
tutaj znalazlam poradnik odnosnie dodatku,a przede wszystkim misji,po prawej na pasku macie opisane wszystkie zadania z kazdego kraju,moze komus sie przyda
http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=960 |
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]()
jestem w chinach. mam przeprowadzić dwa razy sparing z jakimś tam mistrzem, są przyjaciółmi, nigdzie nie widzę w/w opcji. pomoże ktoś?
|
![]() |
![]() |
#288 |
Guest
|
![]()
musisz sięprzebrać w strój do sim-fu
|
![]() |
![]() |
#289 |