![]() |
#281 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Reputacja: 10
|
![]()
jak zrobić przejście dla pieszych na skrzyżowaniu?
nie chce tych chodników tylko te normalne przejścia, jakie są w grze Oo
![]() |
![]() |
#283 |
|
![]()
Umieszczasz skrzyżowanie dróg i podłączasz pod nie drogi i samo się pojawia. Jeśli podłączyłeś drogi i jakimś sposobem masz te chodniki na skrzyżowaniu to wystarczy, że dwa razy klikniesz na skrzyżowaniu i automatycznie zostanie zrobiona korekta.
Mam wszystkie aktualizacje, pobrałem na nowo CAW z thesims3.com a i tak pokazuje mi się komunikat, że mam niezgodną wersję gry. To jest już po instalacji pokoleń, wkurza mnie to bo mam nieskończone miasto...
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Vanitas : 21.09.2011 - 14:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Guest
|
![]()
Witam, minęło troszku czasu, więc postanowiłem uaktualnić grę. Po czym nagle okazuje się, że CAW nie działa, ze względu na niezgodność z Simsami (dod. Pokolenia ver. 8.0.152.012001). Tak więc pełen optymizmu zassałem znowu plik ze strony EA, ale ciągle mówi mi on, że jest nieaktualny. Chyba EA sobie w kulki leci z tym wszystkim. A jest znana może chociaż data, kiedy aktualizacja CAW wyjdzie?
|
![]() |
![]() |
#285 |
|
![]()
A czy da sie jakos pozbyc tych gór w TS3 ? wkurzaja gdy obracam lub przyblizam dom simow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Reputacja: 15
|
![]()
Musiałbyś edytować całą mapę wysokościową w CAW. Najlepiej postawiać domy w okolicy, gdzie nie ma wzniesień
![]()
![]() |
#287 |
|
![]()
tylko ze moje domy sa zazwyczaj na najwiekszych parcelach a w miescie z Magicznych zrodel tylko przy gorach bylo miejsce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
|
![]()
żeby mi CAW zadziałał musze ściągnąć starszą aktualizacje do TS3 , nie? ;/
gdzie bym mógł znaleźć te starsze aktualizacje? chyba, że są aktualizacje do CAWa o.O
![]() |
![]() |
#289 |
|
![]()
A mi wyskakuje coś takiego:
" Nie znaleziono danych gry The Sims 3. Narzędzie Stwórz świat - Beta nie może działać prawidłowo." Jest to teoretycznie najnowsza wersja SŚ, a jako ostatnio zainstalowany dodatek mam Po Zmroku. Da się to jakoś naprawić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Reputacja: 19
|
![]()
@Soullea
Moim zdaniem, to Simsy stwarzaja problem. Mialem cos podobnego, kiedy utracilem dane z partycji, na ktorej mialem gry. Udalo mi sie te dane odzyskac, ale wszystkie gry byly jakby nie zainstalowane (gry dzialaly). Musialem usunac simy recznie, i zainstalowac je ponownie. Nie wiem jak jest w twoim przypadku, ale moze Ci to pomoze ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|