![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
ech, jak zwykle coś mi się popsuło.
![]() mój Sim wrócił z pierwszego semestru studiów, i teraz kiedy klikam na drzewo genealogiczne to niestety ale nie działa... po prostu nic sie nie dzieje. a nie ukrywam, że zależy mi żeby to widzieć, bo gram sobie w rodzinkę pokoleniową, mój Sim ma dziesięcioro rodzeństwa, nieżyjących dziadków i nieżyjącego ojca. ma ktoś pomysł jak to naprawic?
|
![]() |
#282 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Reputacja: 12
|
![]()
Gra zacina mi się o 2 w nocy i nie chce się odciąć. Niby kryształki się kręcą, a "zZz" latają, ale nie da się na nic kliknąć. Proszę o pomoc, bo jest to bardzo uciążliwe.
Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 08.08.2013 - 23:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
|
![]()
@Sectusempra - to wina jakiegoś .package, miałem taki sam problem i okazało się, że powodował go Nraa's Debug Enabler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Reputacja: 15
|
![]()
Hej
![]() Po instalacji Rajskiej Wyspy (choć mogło się to pojawić wcześniej, tylko nie zauważyłem) mam problem z dźwiękiem, podczas nagrywania filmów. Niezależnie od tego, czy opcja nagrywania z dźwiękiem jest włączona, czy wyłączona cała gra nagle "milknie" gdy zaczynam nagrywać filmik. Gdy wyłączam nagrywanie - dźwięk wraca do normy. Wyłącza się zarówno głos simów jak i wszystkie odgłosy otoczenia. Nie zależy to też od tego, czy nagrywałem tabem czy nie. Jeśli ktoś miałby jakiś pomysł co jest nie tak, to niech da mi znać ![]()
![]() |
#286 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ostatnio powróciłem do mojego ulubionego 'trybu' gry w The Sims 3, czyli tworzenie nowych dziwadeł :-) Niestety jednak znów mam ten sam problem. Kiedyś go rozwiązałem jakimś sliderem, teraz niestety już tego slidera nie ma aktualnego, już mówie o co chodzi. Zacznę od 'miejsca' pod wargą, wygląda on o tak: (randomowy sim)
![]() I bardzo, ale to bardzo szpeci simke, bo nijak wiem jak sobie z tym poradzić, a jak nałożę jakąś fajną szminkę, to to nadal jest i nijak to gra z całością. Mógłby ktoś mi dopomóc, jak to naprawić? A i jeszcze drugi błąd. Przy 'losowaniu' nowych simów czasem robią mi się prawdziwe dziwadła.. A to stoją i są pozginane w kolanach, a to mają nieproporcjonalną głowę do reszty ciała, a to są mega wielkie.. Kombinacja sliderów, czy błąd gry? //Ch: Za duże zdjęcie! Ostatnio edytowane przez Love : 11.08.2013 - 18:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
|
![]()
Gdy gram jakąkolwiek rodziną w Isla Paradiso co 5 sekund następują 2 skundowe freezy tz. nie się nie dzieje tylko kryształek się kręci.
Następuje to tylko w tym otoczeniu. Bardzo proszę o pomoc. Dodam tylko, że próbowałem z master controllerem i ccleanerem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Reputacja: 11
|
![]()
Znów ja. Po zainstalowaniu kilku(nastu) sliderów nie działa mi kilka podstawowych(takie jak powieki/'rogi' oczu oraz ustawienia zw. z brodą. Może ktoś mi pomóc?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
|
![]()
Witam, kupiłem sims 3 sam bez dodatkow i wylacza sie po 10 minutach z bledem jak w temacie. Na frpasie sprawdzilem ilosc klatek dochodzi do prawie 3000. Nie wiem czy to od tego prosze o pomoc.
Teraz gram w Wiejskie Życie: http://online.freeware.info.pl/wiejskie-zycie.html Ostatnio edytowane przez bambus199810 : 10.10.2014 - 12:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
|
![]()
Pomocy!
Przeinstalowałem system i instalowałem na nowo simsy i postanowiłem zacząć grę od nowa pozbyłem się wszystkich saveów i wszystkiego ze starej gry poza rzeczami z internetu oczywiście. Włączam grę wszystko pięknie ładnie i po 10 minutach wywala do pulpitu i "The sims 3 program przestał działać". Próbowałem już reinstalki gry, czyszczenie rejestru windowsa, uruchomić grę w trybie zgodności i jako administrator, wywalić obiekty z neta i nic wciąż to samo. Nie mam już kompletnie żadnego pomysłu co zrobić z tym fantem. Czytałem już wiele różnych sposobów i u mnie jak na złość nic nie pomaga. Czy może to być wina tego ,że nie obsługuje mojej karty graficznej?Bo wsadziłem nową grafikę AMD Radeon HD 6800. Ostatnio edytowane przez >>>FiShIp<<< : 24.08.2013 - 11:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|