|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pożar w domu!! :0
Zwariowałaś!!! Co by było gdyby ta simka spłonęła ![]() Szkoda by było ![]()
#3 |
Guest
|
![]()
Pożar?!
Naraziłaś to cudo na śmierć?!?!?!?! No wiesz co ![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
hahaha, samo się zapaliło :< to nie ja!!! 8D
spróbowałam zrobić lepszą prezentację, tak jak chcieliście : P ale nie wiem czy to dobrze wygląda. Tristana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez 0lka : 12.09.2010 - 10:50 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ona... umarła?
![]() Makijaż ci chyba nie wyszedł ![]() Ale poza tym "szczegółem", simka jest śliczna ;D |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
oooo.
prezentacja mi sie nie podoba, ale przyznam, ze bardzo pomyslowa, jednakze szkoda, ze wklejalas ja do jakis lasow, bo prawde mowiac wole spokojne prezentacje przy scianach. dodam, ze doceniam to, ze sie napracowalas ; D dla nas. co do simki, jest urocz, piekna i cudowna, zmienilabym jej tlko cien do powiek, bo w kacikach jej wystaje blekit, ale ogolnie to kocham Twoje simki <serce> |
![]() |
#7 |
|
![]()
omg, ona jest przepiekna! *.*
strasznie mi sie podoba i prezentacja tez super ![]()
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
a mi makijaż simki się nic a nic nie podoba, reszta jest jednak boska więc 9/10 za simkę i prezentacje :3
#9 |
|
![]()
cień do powiek wzięłam niebieski, bo wcześniej była ubrana w niebieski gorset :s ale zmieniłam zdanie co do ubioru. uznałam, że ten makijaż też będzie pasować do czarnej sukienki, ale może się myliłam :>
a co do prezentacji, to było coś w stylu, że jest sobie smutna dziewczyna. wiecie, taka mroczna i w ogóle 8D nie mogła znaleźć miejsca dla siebie. no i wziumm weszła do domu i zamieniła się w radosną dziewczynę w postaci anioła =D dziękuję :] |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Prezentacja cudowna, a simce zmieniłabym tylko ten nieszczęsny cień do powiek
![]()
|
|