Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.11.2010, 20:46   #281
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

Jeżeli dobrze pamiętam sprawa jest w tej gwiazdce w panelu. Klikasz na tą gwiazdkę, wybierasz tą misje i klikasz na obrazek prawym przyciskiem myszy.
Vanitas jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.12.2010, 18:10   #282
hellraiser
Guest

simswerka, kliknij na panel z okazjami, tam będzie cała sprawa detektywistyczna-okazja (wszystkie sprawy detektywistyczne to w sumie okazje), anulujesz ją klikając prawym przyciskiem myszy.

Edit: Proszę o usunięcie posta, ponieważ nie wskoczyła mi odpowiedź Gingersa, która była na kolejnej stronie. W sensie że wskoczyła mi strona 28, a nie 29 ;]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.12.2010, 15:23   #283
simswerka
Guest

dziękuję za odpowiedzi !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2010, 22:50   #284
jekyll

Reputacja: 10

Czy jest opcja (kod?), za pomocą którego można przejść na kolejny szczebel profesji? Np. mój sim jest pogromcą duchów, na 3 stopniu kariery, a chcę, aby przeskoczył na np. 7.
jekyll jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2010, 08:03   #285
Tofik
Guest

Z tego co wiem to nie, mozna ustawiac tylko te kariery z podstawy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2010, 16:43   #286
manianka
Guest

Mam pytanko. Gdy moja simka (stylistka) chce trochę "podciągnąć" malowanie to pracuje na desce kreślarskiej, ale gdy wybieram opcje projektowania mody czy wnętrz to gdy praca jest skończona to na obrazie namalowany jest napis "missing texture". Czy to normalne i z czasem zniknie, czy to błąd gry? Czy u Was też tak się dzaoło czy powstawały normalne projekty mody?? Czekam na odpowiedź.

Ostatnio edytowane przez manianka : 28.12.2010 - 14:09
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2010, 16:46   #287
Owl Finch

Reputacja: 11

To jakiś błąd...
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2010, 18:47   #288
eklera123
Guest

Cytat:
Napisał jekyll Zobacz post
Czy jest opcja (kod?), za pomocą którego można przejść na kolejny szczebel profesji? Np. mój sim jest pogromcą duchów, na 3 stopniu kariery, a chcę, aby przeskoczył na np. 7.
Są dwa sposoby na to.
1. wpisuję w konsolę kodów kod "testingcheatsenabled true" i tam gdzie jest ten pasek zaangażowania (nie wiem jak to się nazywa..) przeciągam tak kilka razy, aż dojdę do danego poziomu profesji.

2. możesz ściągnąś mod/kod NRass super computer, kliknąć na sima, podłoge lub przedmiot i wybrać medu NRass wtedy w "opcjach zaawansowanych" masz "kariera" a w niej "poziom", wtedy wpisujesz sobie na którym być chcesz szczeblu profesji.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2010, 23:38   #289
Narcyz
Guest

Sad Odp: Pytania i odpowiedzi.

Mam problem z projektantem wnętrz..
Pierwszy mój klient zażyczył sobie pokój pisarski, oczywiście zostały wymienione potrzebne rzeczy lecz, gdy przyszło do kupna przedmiotów to zabierało mój budżet a nie klienta. Ze względu na to, że moja simka jest raczej biedna anulowałam i chciałam wykonać zadanie jeszcze raz lecz problem się ponowił. Zrobiłam więc inne zadanie następnie wróciłam się do poprzedniego i się w końcu udało. Niestety następnego simowego dnia chcąc rozpocząć kolejne zadanie pojawił się znowu problem. Gdy kupowałam rzeczy dla klientki pola z listy w ogóle się nie odznaczały a próbowałam różnych przedmiotów, a znowu gdy coś sprzedałam to koszt zwrotny szedł do budżetu mojej rodziny. Czy wie ktoś może dlaczego tak się dzieje?

Troszkę się rozpisałam ale nie ma sensu zakładać nowego tematu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2010, 11:51   #290
manianka
Guest

Mam pytanie. Gdy moja simka (stylistka) chce trochę "podciągnąć" malowanie to pracuje na desce kreślarskiej, ale jak wybieram opcje projektowania mody czy wnętrz to gdy praca jest skończona to na obrazie namalowany jest napis "missing texture" ale to "dzieło" im więcej maluję tym jest więcej warte czyli niby jest OK. Czy to normalne i z czasem zniknie, czy to błąd gry? Czy u Was też tak się działo czy powstawały normalne projekty mody?? Czekam na odpowiedź.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania